hehe ... ne fora je da sm glih ksn tedn ali dva nazaj brau en clank o teh poslovnih idejah ki jih imamo ljudje in smo pol fulj skrivnostni ... in da naceloma ni tok slabo da komu kej reces ... da vids kaksn je odziv pa te fore ... ne pravim da MORAS povedati .. sem pa zgolj vprasal ker sm firbcn
Kon?no pobrusu steno ki sem jo skital ze ene 4 mesce nazaj ... danes se pofini?iram in naredim bel rob .. pol pa sutra sledi malanje yeeeeey in pol sam se cela predsoba
no?e mamo use k so kukr tolk kulturni ... use se originalna verzija sepravi belgijske (zaradi ogromnega povpra?evanja so kasneje za?eli to delat kitajci - meaning quality went to sh1t !) na sre?o fotr petrolov bencinec in je vse prvleku kar se je dal hitro ...
in da ma avto za razliko izpred 50 let mogo?e bolj?e pnevmatike (kontrola smeri vo?nje) zavore (ustavljanje zmanj?ano iz 1 km na mogo?e 50m) esp (electronic stability program da ob nenadnih odmotavanjih dr?i avto na cesti) in tako naprej in tako naprej ... je pa res da mate eni ljudje ?e vedno reflekse ko crknjen konj kot pred 50 leti ane Lojz
Kaj ?mo z lojzijom se kregat je nesmiselno .... ne bo odstopu od svoje tud premislu ne bo kaj smo ostali mu povedal tko da ... pointless ... pustimo ga da se vozi po omejitvah in to je to. Lojz veliko srece z jur?ki
matr pr 1.21 se je un polcaj mal neskoncentrirano in po omejitvah odlocu menjat pas ... dobr da ni karambola povzrocu drgac pa FENSIIII nism vedu da nasi policaji uporabljajo hi-tech ma?inerijo zihr je jan?a ?astiu
V tvojem postu je razvidno kaksen KLASA A ?ofer si ti s tem da primerja? vo?njo z nabiranjem gob si samemu sebi povedal da si retardiran ... ko vozi? po cesti gleda? cesto IN NE PE?CEV NA PLO?NIKU ... ?e bom jest laufou cez hosto bom videl in presko?il vsako korenino ki mi bo pod nogami ... ?E BOM PA TKO K TI iskal jur?ke se bom pa spotaknil in ubrisal na gobc ... ti je jasno tole tvoje pojmovanje ? vozi? se 40 km/h kjer je omejitev 50 km/h in stari dedec gledas za kiklami na plo?niku pelje? po "omejitvi" in se ti ni? ne more zgodit ... bum evo babico z umetnim kolkom pred tabo ki vozi 30
Jest pravim da bi mamice ki imate slabe reflekse rajs ne vozite po cesti ampak po makedamu ... to je use ... ne pravim da ce vozis hitreje vozis bolje ... ampak definitivno bolj opazujes cesto
Lojz da smo si na jasnem dober voznik je tisti ki vozi in ne glede na hitrost oz obnasanje ostalih udele?encev v prometu odreagira in prepre?i karambol ... ki ga povzrocijo tudi po?asni in neodzivni ?oferji ( tudi prehitri da ne bos prevec zapeu) ... torej ce je clovek vajen peljati 10 kmh prevec in konstantno gleda vsa ogledala po cesti za cesto in podobno je za moje pojme bolj fit in je vecja verjetnost da bo PREPRE?IL nesreco kot pa en deda tko k ti k se pele 50 po naselju PO OMEJITVI in misli ce grem po omejitvi se mi nic ne bo zgodilo ... pride ena mamca istega misljenja kot ti iz ulice in zaradi vajinih prehistori?no zakrnelih refleksov pride do nesre?e v kateri si obadva zlomita kolke !
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
nic ti nism fous sivka ... ampak posnetki so pa zakon ... za pot v sluzbo pa mogoce v plug ... da puca pred tabo ?
Povezava za deljenje
Deli na druge strani