stana2310 7 Napisano 13. maj, 2013 Formula 1 Napisano 13. maj, 2013 Moje mnenje...Ponovno uvesti dolivanje goriva, obvezno! Gume narediti samo v eni trdoti in to da zdr?ijo cca 33 - 50 % dirke Ukiniti DRS krilce in na zadnje krilce uvest pravilo plo??e, nevem 30 x 100 cm da bo spet naravno zavetrje za dirka?a za dirkalnikom KERS brez pravil, naj ga uporabljajo kjer ho?ejo, kokr ho?ejo... Turbo, zaradi mene ajd, samo najmanj 6 valjniki Uvest nazaj klasi?ne proge v dol?ini najmanj 5 km, po mo?nosti z ?imve?jim vi?inskim prehodom IN PA SEVEDA ZNI?ANJE CEN KART ZA NAJMANJ 50% ( Berniju pa brco v rit... barabi pohlepni ) May the downforce be with you Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Napisano
Moje mnenje...
Ponovno uvesti dolivanje goriva, obvezno!
Gume narediti samo v eni trdoti in to da zdr?ijo cca 33 - 50 % dirke
Ukiniti DRS krilce in na zadnje krilce uvest pravilo plo??e, nevem 30 x 100 cm da bo spet naravno zavetrje za dirka?a za dirkalnikom
KERS brez pravil, naj ga uporabljajo kjer ho?ejo, kokr ho?ejo...
Turbo, zaradi mene ajd, samo najmanj 6 valjniki
Uvest nazaj klasi?ne proge v dol?ini najmanj 5 km, po mo?nosti z ?imve?jim vi?inskim prehodom
IN PA SEVEDA ZNI?ANJE CEN KART ZA NAJMANJ 50% ( Berniju pa brco v rit... barabi pohlepni )
May the downforce be with you
Povezava za deljenje
Deli na druge strani