da se.. odvisno od varovanja ki ga uporabla sosed.. recimo ce je uporabla WEP je zelo enostavno razbit.. z wpa in wpa 2 je pa malo tezje, kr bos mogu bruteforcat...
men je uspelo vdret v sosedov wifi z wep in wpa varovanji.. tisti k je mel wep je trajal priblizno 6 ur, z wpa pa 5 dni
uporablu sm linux in program aircrack, in sm biu samouk kar se tega ti?e... da pa se ce hoces mi po?l pvt, pa ti pomagam
rabis pa kr dost znanja (?e si samouk), pa da ves kk deluje omrezje pa razliko med razlicnimi varovanji
evo takle zgleda potem ko sm dobu geslo od wep varovanega wifija...
pol, ko pa mas enkrat wifi, se pa da izjemno lahko ?e krasti njihove podatke in seje, torej dostop do kakega facebook profila je mala malca, pa tut kak mimovrste racun se da dobit... ampak to je ze druga zgodba
to mazdo prvi? pelal v nem?ijo, in sicer v M?nchen na drinktec sejem poraba 6,2l, je pa res da sm se pelu po omejtivah... pa ?e navigacija je bila zelo koristna, ?eprav ima stare mape je use delal kot mora
nah, nisem nevaren.. tole je bilo bolj poskusno kot karkoli drugega, je pa tut edin wifi ko ?e vle?e v mojo hi?o od sosedov bom v ?tudentu se mal ve? ?pilu, tam je bolj zabavno druga?e pa opozorilo na javnih wifijih, ?e z navadim android telefonom se da veliko pokrasti.. sam sem ?e pri?el do mimovrste ra?unov in drugih spletnih trgovin, in ?e bi hotu bi lohk naredu ornk ?talo... Tak da malo previdnosti ni odve?, js imam dovolj mobilnih podatkov, in se na javna omre?ja sploh ne prikljucim... V kakem planet tu? in podobno, prides v majn kot pol ure do ogromenga ?tevila fb profilov... morm re?t je kr zabavno, v napa?nih rokah pa tut zlo nevarno!
evo, ucir zve?er mi je kon?no uspel udret v sosedov wifi Imel je samo WEP varovanje, zato je bilo ?e la?je Ma na?timano tudi osnovno geslo za dostop do routerja (admin/admin), torej lahko z njegovim Wifijem po?nem kar ho?em Sedaj uporabljam njegov 20 mb/s internet (jebat ga, doma mam samo 10 mb/s) . Vse skupaj je trajalo kak?nih 6 ur v linuxih s programoma aireplay in airocrack. Sedaj ko imam dostop do njegovega wifija, lahko brez te?av kradem seje, ter s tem facebook in druge ra?une
Kako hitro se razbije geslo je odvisno tudi koliko je prometa v tem ?asu na routerju.. kr sm delu pono?i je ?lo po?asneje.
Na sliki(desno okno) je vidno razbito geslo v Ascii kodi...
datum pa ura sta nala?? narobe, preventivni varnostni razlogi..
Zdej je pa na vrsti razbijanje WPA varovanih omre?ij ta so te?ja
velja, ?e te vidim te ustavim lohk pa nas poisces notr v kampu, pira bo dost, ?e hladlnik pa generator mamo, tak da bo mrzu temno siva mazda 6 z CE tablcam, pa slovenska zastava pr ?otorih, ne mors falit
mah teti codi so samo sranje... vsak prinasa bolj malo izbolj?av, ?ivijo na ra?un stare slave iz ?asa cod1 pa 2.... okej, grafika gre v korak s ?asom tuki ni za oporekat, sam so vsi tak podobni da je bv... velik boljsi je BF, ?e bolj?a gradfika pa bolj?i mulitplayer ali pa farcry. sicer pa sam nisem prista? FPSov, WoW, starcraft pa diablo so zakon aja pa fifa seveda
grid 2 je dober, sam mi je bil prvi del bol usec.. tale je preve? arkaden, pa tisto driftanje mi ni usec... drugac pa najboljsi game use casov World of Warcraft sm ga ?pilu vec kot 6 let in mi ni ?au
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
se ravnokar vrnil iz ?e?ke iz festivala Brutal Assult

Povezava za deljenje
Deli na druge strani