Najprej naredi? update iz 7 > 10 in potem clean install. To je to. Preverjeno deluje, jaz sem tako naredil, ker sem namestil SSD namesto HDD in deluje. Aktivacija je vezana na mati?no plo??o.
Sodelavki je uspelo, da je na avtu (MERCEDES A) pozabila ugasnit lu?i. In ko je kon?ala izmeno in je bil ?as za domov, je bil akumulator prazen. Pa me je poklicala, ?e bi ji pomagal. Vzamem slu?beni avto in kable, se pripeljem do nje in po ?e ne dvajsetih minutah sem ?e odkril, kje je akumulator v Mercedesu A! Nato sem priklopil kable in zdaj je ?e na poti domov.
Nima + in - tudi v motornem prostoru kot npr. BMW?
Kljub LE drugemu mestu na dirki, Lorenzo vztrajno zmanj?uje prednost za vodilnim v prvenstvu, ki ga nikakor ?e ni konec. Zve?er naj zmaga ?e Hamilton in postane prvak.
Ta del posta verjetno sodi v razkurnik ane? Lorenzo je pa ?e nekaj glasen, da je kazen premila. A da bi se ?lo za njega bi pa jokal. Kot je recimo z Iannonetom za kvalifikacije prej?njo dirko, ko pa je prehitel Rossija na dirki pa sta bila best frenda. Jokica ena. Upam da mu razpade motor v Valenciji.
Marquez pa je dobil kar je iskal. Se lepo vidi na posnetku kako se je "zapodil" v Rossija in se naslonil nanj, Rossi pa ga je odrinil s kolenom, ker ?e ne bi oba pogrnila po tleh. Rossi je resda naredil ne?portno potezo, Marquez pa ?e ve?jo. ?koda, mi je bilo lepo gledati MotoGP, ker je bilo zanimivo, borbeno do konca. Sedaj pa je postalo podlo, ?koda res. Pa sem nekaj ?asa bil tudi za Marqueza, ampak sedaj se je pokazal kot velik hinavec. Mali ?mrkavec.. (ps. sva isti letnik )
Meni jo je zrihtal kolega. Verjetno jo ima tudi YavarYe? Imam pa SolarZone, proizvajalec Hanita (cena ni ravno nizka - ni to neka folija za 2 EUR iz Bauhausa). Deluje pa, meni se je precej poznala razlika prej in potem, kar se segrevanja stanovanja ti?e - celo popoldne imam sonce direktno v okna.
Je tako ja, da se pono?i naredi kontra efekt in se vidi v stanovanje, ampak takrat tako ali tako spustim notranje ?aluzije ali pa zunanje rolete. Va?no mi je, da je ?ez dan v stanovanju son?na svetloba in da se ne pregreva stanovanje zaradi tega.
Lepila sva jih pa lani poleti, ?ez dan , najprej fino vse po?prica? s stelexom (?ipo in folijo-lepilo) in potem folijo prisloni? na ?ipo, poravna? v vogale, potem pa z mo?nej?im brisalcem potegne? po foliji, da izpodrine? stelex ven. ?ez tri dni so izginili vsi mehur?ki in grbice, ker se je folija lepo napela na steklo. Je pa to zelo tanka in fina folija in mora? kar pazljivo delati z njo. Verjetno taka kot za temnenje ?ip na avtih.
Stroker a mi lahko zaupa? ceno na ZS, velikosti okna sicer trenutno ne vem, ampak ?e ima? ceno po m2 oz koliko si ti dal pa velikost okna.
Glede tega, da se pono?i vidi not ni problem, itak so ?aluzije z notranje strani in so vedno zastrte. Sicer pa je v prvem nadstropju in noben nima direktnega pogleda noter. Sem ?e lepil folije, sicer v manj?ih dimenzijah, ampak upam da bo ratalo. Tudi ?e ne bo super nalepljeno, samo da bo manj vro?e. Lepi pa se isto kot recimo temnenje ?ip, car wrap itd?
Jaz sem vedno, tudi v ?tudentskih letih vedno tankal na polno. Ali zapravim 1x 4000 sit ali pa 4xpo jurja je itak vseeno. Na koncu si 4 jurje la?ji. Pa? sem vedno tako ?paral z denarjem,da je blo za benz. Ja pa blo tut la?je hendlat, glede na to da sem bolj srame?ljive/zadr?ane pasme pa? nisem letal na vsako pasjo procesijo ali pijanico (predvsem ker v?asih nisem pil alkohola... no tu je tudi razlog zakaj so bili cekini za benz )
Bolj sem kazni na obroke odpla?eval. Nakazal 5000sit namesto 20.000. Pol ko so ?ez eno leto pogruntali sem pa nakazal ?e tistih 15.000. Ker takra? pa? ni blo.
To sem tudi jaz mislil, ampak ?e pomisli? da bencin tudi doda nekaj kil, bolj pri?ara? ?e gre? 4x po jurja, kot pa 1x po 4000 tankat
Jaz tankam glede na to kdo pla?a, ?e pla?am jaz je vedno 20?, ?e kdo posodi "kartico" pa polno. Vedno pa tankam ko sem na rezervi, razen ?e sem kje na kak?en izletu, pa ne vem to?no kje so ?rpalke. Enkrat sem bil tam nekje v okolici Bleda oz. Bohinja, in nikjer ?rpalke js pa na zadnjih kapljicah. Sem jaz bil bolj BLED kot BLED Pol na sre?o sem zagledal neko majhno ?rpalko
Ok sedaj bi rabil "wiring diagram" za mazdo, ker lahko dobim 12v iz gretja sede?ev. A mi lahko kdo pove kje lahko dobim diagrame? Vem da sem jih nekje na?el, ampak nisem na?el za gretje sede?ev.
U dobra ideja, a tisti zati? ki omejuje vrata se lahko odstrani? Ker pol bi mogo?e uspelo. Jaz imam tudi zelo suhe roke
A si registriran na miata.net? Ker ne morem pove?ati slike, pa ?e bi mi lahko poslal slike. ?e ne pa se bom jaz registriral jutri, ker itak vedno kaj rabim
Ja sem tudi jaz opazil da imata FL in PFL druga?ne konektorje. Jutri je nov dan, upam da bo ratalo, ?e ne bom res dal vrata dol.
Glede gume pa ja, tako je sedaj tudi pri meni. (vsaj mislim, ker ne vidim slike)
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Gretje v noge in naj laufa avto
Povezava za deljenje
Deli na druge strani