Razhladimo nepotrebno pogrevanje prepirov uglavnem evo moj nekako za?etek ni pa ?e vse dokon?ano =)
Fletno, velika zadeva
A res... a sem te zmerjal s kretenom in nestrpno govoril ?ez tebe? Dej ?lovek pomiri se in premisli kaj blebeta?. Govoril sem na splo?no in govoril sem o ve?ini (ne o vseh) in nikjer nismem omenjal nobenega DeanKS (a to je dejansko tvoje ime in ne nadimek, ker pravi?, da se ne skriva?) ali kogar koli poimensko. Od kod si potem za?util sovra?tvo do napisanega ve? samo ti.
In ?e te je kej v hla?ah in ?e dejansko prepozna? svoj izpad zmerjanja drugega sogovornika se bo? opravi?il. ?e pa ne pa pa? ne, glej jaz bom ostal na nivoju in se ne bom spu??al v osebno obra?unavanje. ?e enkrat govorimo na splo?no kako vsak vidi stvari bazirane na dejstvih in izku?njah in ne govorimo o dolo?enih osebkih pa ne glede kako je komu ime in kak?en vzdevek ima.
Se pa opro??am ostalim, ni bilo mi?ljeno izzvati take ?ol?ne izpade nekaterih posameznikov.
Me veseli, da si dojel in se opravi?il. Me pa zanima koliko tatujev ima? da lahko sploh komentira? in govori? o izku?njah? Ali bazira? cel tvoj roman zgoraj na stvareh, ki si jih prebral na internetu?
Bravo ?estitke... tole je pa res pravi na?in obna?anja in zelo zelo zrelo, moram re?t. Za zgled celemu svetu res. A telefon si mi pa napisal, da bi se dobila pa mal obra?unala s pestmi, al kaj?
Lej .. ti napi?em po doma?e ker druga?e vidim da ne gre. ?e enkrat pejt skos komentarje pa k bo? pr?u do prvega komentarja, ki je nestrpen in zajedljiv poglej na levo stran nad sliko in bo? videl da pi?e BOSS in ne DEANKS. Upam da razume? da ?elim s tem povedat da si ti za?el z zelo zelo zelo zrelim obna?anjem. Nikjer ne namigujem na kakr?en koli obra?un, telefon ma? da lahko pokli?e? za dodatno tolma?enje in razlaganje dole?enih stvari. Jest se ne skrivam za nadimki in nimam nobenih problemov kodarkoli pogledat v o?i pa mu povedat svoje mnenje. Kolikor pa spremljam forum pa ma? ti vedno neke te?ave. Tako da, najprej pred svojimi vrati potem pa ?e pred drugimi, nazadnje pa pred mojimi, bo ?lo?
Ko bo? imel ?e nekaj ?ivljenskih izku?enj za sabo bo? razumel o ?em govorim.
Verjetno sem dal ve? sranja ?ez kot ti, ?e ?e 0 druzga sem se nau?u da ne pametujem ljudem po forumih.. drga?e pa a se midva poznava?
Za nejasnosti sem pa dosegljiv na O4O-524-041 ...
PS: glede tatujev pa. Vrtnico na rebrih nosim v spomin na mati, ki mi je umrla pri svojih 49 letih po dolgotrajni bolezni in 7 operacijah mo?ganskih tumorjev. Vrtnica simbolizira ro?e, ki jih navadno nosimo na grobove, jaz po jo nosim vedno s seboj.
A je to dovolj dober razlog zate .. gospod Boss? Pa dovolj ?ivljenjskih izku?enj? Kreten
Niti ne razumem kaj je hotu Boss povedat. V enem odstavku govori nekej spet v drugem temu kontrira. Je res da je veliko brezveznih tatujev spet drugi pa so tam kjer so z razlogom. Kar je nekomu brezveze ima za drugega nek pomen tko da te?ko je biti sodnik kaj je brezveze in kaj ne. Gre pa v tem primeru spet za tipi?ne slovenske fore. Kritika in kritika pa ni vazn kaj in kako samo da si proti in da je vse brezveze pa smo zadovoljni ane
Cene so odvisne od mojstra. Na?eloma cca 70? do 150? na uro. Govorim za Slovenijo. So pa tudi mojstri v tujini ki ra?unajo 500? na uro in ve?. Recimo moj tatu je ima za ve? kot 10 ur dela.
..fajn ?pari za teden dni, pa da ho?e? fajn ?urat (to pomen na polno)....1500eur min. Tja je seveda poceni pride?. Jest sem samo zaradi cen skenslal Ibizo, da grem pa tja k klo?ar pa no go. Pa recimo, kot smo se zanimali takrt: vstopnine na evente po 50 eur, kak?ne jack kole, juice vodke pod 20 eur/komad ne dobi?, ipd. ipd., nekaj znancej je ?lo dol...in na no? pod 200-300eur na komad niso pri?li ?ez. Popolnoma turisti?no (se pravi brez ?urov ), se pa da dokaj ugodno ?ez pridt
Zato pa pravijo Zrćam druga Ibiza So pa Zrće res dobile mednaroden sloves, ko sem na za?etku hodil dol, smo bili predvsem, slovenci, hrvati, bosanci, nekaj srbov, italijani, ipd. ....nazadnje ko sem bil, pa ogromno ampak res ogromno ljudi ?e iz Avstralije, ?panije, UK pa itak cela EU, ....?ur pa meni slab?i, ni bilo ve? tistega pravega vzdu?ja, ogromno ogromno droge, folk tolk mrtu da se v stoje na plesi??u ne da bi hla?e spustu po??ije ipd., pa tolk pretepov k nazadnje nisem ?e nikol vidu.....aja pa ?e bistvo...postale so nekak sosiđ party....3/4 tipov...wtf....tko da je treba ?enske s sabo met.....na za?etku je blo pa skor obratno hehe.
Pa sej niste resni Zadeva traja 3 dni .. v tem ?asu doma?ini vsi pokasirajo ogromno denarja na ra?un mladine, sej to jim je bil cilj ane? Verjetno so to sami hotl in promoviral ... tko da zdej razno razno zgra?anje je ?ist idiotsko ... k pa ne bo folka pa no?itev bojo pa spet kukal pa bojo ubogi ker ni denarja .. sej ?e sami nevejo kaj ho?jo oziroma vejo ... da jim kapne 2000? na ra?un vsak mesec brez da se dvignejo s kav?a .. vsi bi mi to
Pa tema ni odprta z namenom da se razpravlja o tem kok so doma?ini bogi. Spra?ujem, ?e bi kdo od na?ih ?el da gremo skupaj kot grupa
Tkole k berem mal komentarje na ta "prispevek" na 24ur sem kar malo razo?aran. Pa ne mislim na komentarje na 24ur (ki so itq bolani) ampak na va?e. Lejte omejitev na avtocesti je 130km/h. ?e nekdo vozi 220 s tem ogro?a cel kup ljudi na cesti, ne glede na to kaj vozi, je omejitev za vse enaka. Jest sem zadnji, k lahko tukej pametuje kako se vozi, ker jest tudi ravno ne spo?tujem teh 130 na avtocesti. Razo?aran pa sem zato, ker vi pa skoraj podpirate te zadeve ... ob?utek je ?e skoraj tak, da tisti ki vozi 130 je ?uden ... nevem no
Dejstvo je, da ?e bi se vsi dr?ali predpisov in omejitev (prepo?asi in prehitro) bi bila vo?nja po na?ih cestah precej manj stresna, kot pa je ...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Po 2 letih sem kon?no uspel kupiti v?e?en avto ... to me
When in doubt, duck it!
Povezava za deljenje
Deli na druge strani