Na današnji dan, na Valentinovo, sem "prilezel" do zaslužene penzije. 🤗
A, ker sem še mlad, bom pač nadaljeval z delom še nekaj časa in prejemal zraven plače še 40% penzije. Že do sedaj je bilo super, od danes naprej pa bo še bolj. 😊
Sem pa uradno od danes naprej, kot bi rekel zmaj, DeSUS varianta. 😊
Lepooo se to čuje 👍😁😉😉kar korajžno delat naprej da bo višja penzija😁pol ko boš res v Penzjonu😉😁
Samo res kam smo prišli da moreš tako delat😬za boljšo penzijo🫢...
Sramotaaaaaa...saj delaš 40let za dostojno penzijo.pol pa dobiš mizerijo od penzijeee da komaj preživiš iz mesca v mesec 🤨
Tokrat pa moram res pohvaliti mazdo cx30 in zimske gume hankook.👍💪 Namreč, ko smo šli včeraj zvečer na "open ski" do Alba di Canazei smo prišli do Passo Fedaie (2057 m) in zagledali tale znak. 😬
To je pomenilo, da je zaprt.
Baje, da zaradi plazu, ki se je sprožil. Javili smo kolegom, ki so štartali za nami iz Kopra in so bili že blizu, da naj ne hodijo gor za nami.
Ni nam preostalo drugega, kot,
da smo se obrnili in šli nazaj in čez Passo Pordoi. (2239 m).
Seveda smo naredili dodatnih 35 km. In tam totalna zimska scena na cesti. 😊 Zbit sneg plus na posameznih odsekih led. Za mano je vozil kolega z Audi-jem, 4x4. Še on je rekel, da je bila težka. To je bila res vožnja ala rally monte Carlo. Kdor je že šel preko tega ali onega drugega prelaza (lahko tudi poleti) ve, kako so te ceste strme in koliko ovinkov imajo 😊 Ko pa se dogaja vse skupaj še pri - 14°C in temi ob 21.30 uri, je veselica popolna.😊
Vmes smo videli lisico, ki je sedela sredi ceste in se ni niti premaknila, ko smo prišli do nje, nato je počasi zdolgočaseno odrajžalala v gozd. Kmalu nato smo videli še eno lisico, ki je izgleda izmaknila kokoš v bližnji vasi in smo jo skoraj povozili, ko je tekla čez cesto. In za konec, ko smo bili skoraj na cilju, je skočila iz hribčka ob cesti na cesto pred avto še srna. Tako, da je bilo vse skupaj že skoraj osladno, koliko divjih živali je v teh gozdovih. In vse so se hotele pokazati prav nam.😊
Drugače pa rajska smuka kot vedno.
Ja...pohvale za Mazdo CX30 in seveda za zimske gume hankook 👍👍👍...uživaj 😉😁
In saga se nadaljuje. Čeprav sem rekel, da je nekaj s čeljustjo narobe in da verjetno šteka, so mi na servisu zagotovili, da je z njo vse v najlepšem redu in da so se disk in ploščice pač same od sebe zjebale, ker premal bremzam. No pač ni tako in danes lepo opažam, da se je točno ta čeljust očitno spet zataknila in se disk kar precej segreva.
Sej ne vem kaj bi rekel, ampak ker se v besede stroke ne sme vtikat in sploh pa ne podvomit sem očitno tam kot pred enim tednom. 🤥
Ufff...daj zateži jim da to morejo porihtat v nuloooo...je v garanciji..pokliči na MMS..to so ZAVORE naj se ne zajebavajo ..kaj če ti zablokira med vožnjo in je lahko nevarno...😉😉lp
Ah, dobra stara jugo armija.😊😊 Ko se spomnim na čase, ko smo takrat v Kosovski Mitrovici, daljnega 82', vsako jutro na" politički nastavi"-beri pranju možganov, poslušal nakladanje o n neprijateljih sa zapada, istoka, severa I juga. 😄😄
Je pa bilo tudi nekaj pozitivnega v vsem skupaj. Pridobili smo si prijatelje iz vseh koncev juge. Z petimi sem še danes v dobrih odnosih in se vsake toliko tudi dobimo na kaki pijači. 😊
Kar se pa tiče ", ne žaleči, da u toj borbi dam I svoj život" so pa to bolj kot ne smešnice. 😊😊
Enako situacija je bla pri nas tudi BEOGRAD 85
T.Garda 😉😉pranje možganov in itd ....seveda je blo med nami tudi smeh in zajebancija JNA sitem.😁😁😁seveda spoznaš jugo v malem 😉😉
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Ja samo sedeš je jeba tle 🤣😉😁😁
Ja ... Ankarana pa nisi obiskal 😁😁😉😁😁
Povezava za deljenje
Deli na druge strani