?e si imel bencinarja bi te razumel, dizli pa potrebujejo u la la, mazda je ena izmed hitrej?ih na trgu, in pet minut je tako kot bi imel ?e predogret avto, ravno zaradi webasta. Tako, da avta, ki zagreje takoj ni ob minusu zunaj.
Moj TDI je potreboval 20 minut brez webasta....
Ojej, sej sm mislu, zgleda bo res treba webasto na hitr zrihtat, pol pa dobim dva dni nazaj obvestilo o pora?unu elektrike za 250? za dopla?at v decembru... Tko se po?utim, kot da bom samega boga okol prinesu, ko bom kon?no lahk dal za ta ?mentan webasto...
Jutro, zamima me sam, a je normalno, da rabi mazda 6 2.0 CD dobrih par minut, da sploh ?ipo odmrzne? Ker tudi toplo pihat v kabino za?ne ?ele po ve? kot kakih petih minutah. A je to ker se tudi webasto po?asnej zagreje kot kak elektri?ni grelec, katerega moja mazda o?itno nima... Moja izku?nja z kakimi drugimi avti je, da za?ne topel zrak hitreje pihat, in to ?e po kaki minuti. Pri tem avtu pa kot da ni ni?, dokler se kar naenkrat ne zagreje...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Ojej, sej sm mislu, zgleda bo res treba webasto na hitr zrihtat, pol pa dobim dva dni nazaj obvestilo o pora?unu elektrike za 250? za dopla?at v decembru... Tko se po?utim, kot da bom samega boga okol prinesu, ko bom kon?no lahk dal za ta ?mentan webasto...
Povezava za deljenje
Deli na druge strani