sem/smo imel enako te?avo - na kamero je pozirala non stop, ostalo pa ni ?lo.
Past je bila za prah nabirat ne glede na to kaj sem notri vtaknil - je ?la mimo na en meter.
Radio je ?el bolj meni in sosedom na ?ivce kot pa njej
Lu?/reflektor je pa tudi ni ganilo.
Perje smo pa tudi imeli gor - celo kuro - oz. kar je ostalo. Kako jo je uspela zbasat na podstreho mi ni jasno.
Sem zaprosil tudi lokalne lovce ?e lahko kaj pomagajo pa je bil odgovor samo: "veliko sre?e, nadle?na zadeva (pa ?e za??itena)"...
Sosed se je zadeve znebil tako kot je ?e nekdo omenil - ?leb + 220. Je sama ugotovila da to ne bo ok in je ?la. Samo malce pameti v roke ?e se bo kdo tega lotil.
Pri nas se je pa sama odselila, ko smo streho menjali. Isto?asno se je na vseh mo?nih koncih zaprlo vse...zabilo + mre?a. Zaenkrat je od takrat mir.
Zjutraj na poti na vransko na pumpi prijel za ?RNO ro?ko in doto?il. ?ez 25km mazda re?e da ji ni ve? v?e? kar ima za zajtrk... Ra?un pove da sem tankal super 100... Pa je ?el termin pa ?e x stro?kov zraven...
Po prvem (ax) sem rekel nikoli ve?. Po 10ih letih sem imel o?itno dovolj skleroze da sem privolil v xsara picasso. In sedaj (upam) da je bilo dovolj ?ole da no?em imeti v lasti nobenega francoskega polizdelka ve?.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Baterija 45 dni, povezava na ostale app, custom app-i, custom watch face-i, majhna, lahka, 65?...
Ni pa za v vodo...
Povezava za deljenje
Deli na druge strani