Nameravam prešaltati na elektriko… Nisem lenuh, samo časa pri treh otrocih nimam več za kolesariti. Zato bi rad v najkrajšem času in bolj spočit prišel do moje tradicionalne točke (cca 20 km, 600m višincev ).
Sem pa v dilemi.
Doma imam 20 let starega odličnega 26´prednje vzmetenjenega Wilier-ja (deore, brez diskov) in razmišljam, da bi ga nadgradil z elektriko. Npr.: klik
Ali boljše wilierja pustiti 6,5 letnemu sinu, ki ga bo čez par let lahko uporabil in jaz raje kupim neki novega ele. za cca. 2500€ klik
Kaj zdaj?
Če se boš že odločil za e-bike in goniti po brezpotjih , kar je najboljše raziskovanje daj še jurja zraven in si privošči full suspension e-bike (udobje pa to) 👍
Res zanimiva dirka polno prehitevanj in pokanja iz auspuhov in na 18 colarcah ne F1 ampak F2 , moštvo Ferrarija 1 iRobert Mikhailovich Shwartzman n 3 Mick Schumacher
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Za vse nevedneže kaj so e-kolesa in kakšen za namen se uporabljajo sevede za a lot of fun -veselja vam
Rob Rides EMTB predstavlja nekaj e-motorčkov na e-kolesih .
Povezava za deljenje
Deli na druge strani