Govoril s sodelavcem glede vodnega in je rekel: Just don't. Pol sem ga pa vprašal še "kaj pa trde cevi" in je skoraj da prebledel. Bi rekel, da konkreten komplete vode pride 1k+. Glede na specifikacije prej omenjenih PC-jev bi rekel da ni ekonomske računice
No ampak kot sem že včeraj hotel povedat, 5800x3D je KREPKO boljša izbira kot 7600X ZA GAMING. 7800X3D pa itak trga gate. A zakaj je boljši kot 7950X3D? Jah trenutne igre še niso optimizirane za 16 jeder, kolikor jih 7950X3D premore
Predvsem je razlog to, da vsa jedra od 7950X3D nimajo sočasnega dostopa do tega hitrega cacha. In tistih par jeder več, ki itak nimajo simultanega dostopa in razlika preformansah ne odtehtata te cene.
4 hours ago, godlike said:
Če tu ne dobim, potem e-tec.at.
Popustu na DE/AT prištej še tvoj čas ter poštnine oz. jajcanje v primeru ko/če boš uveljavljal garancijo.
6 hours ago, Aless said:
Kaj pa Asus ali MSI? čipset B650 ali B650E??
7900XTX, ki je top je še na PCIE 4.0. Verjetno, ko boš potreboval PCIE 5.0 oz. bo to zate predstavljal bottleneck boš že menjal komplet opremo.
Asus je imel težave pri kurjenju 7800X3D zaradi voltaž itd. Kar je konkretno zmotilo folk je bil njihov arogantni odnos do strank ala: Tukaj imate BIOS update, ki popravlja našo neumnost, ampak ga nalagate na lastno odgovornost. Če bo kaj narobe ste sami krivi?? WFT
Jaz bi vzel npr. GIGABYTE B650 GAMING X AX
Sem pa ravno par dni nazaj gledal koliko bi prišla konfiguracija z 7900XTX in 7800X3D in je bilo okoli 2.5k brez diskov.
Računalnik je spihan in čist, tudi pregreva se ne.
Sumim na utorrent, ker je preverjal datoteke in verjetno obremenil disk. Disk je pa nov, letošnji, na katerem imam filme in ostalo. Na SSD disku pa imam samo Windowse. Zanimivo, da se Windowsi sesujejo (saj se, kajne?), torej je s SSD diskom nekaj? Ampak dvomim, lani vem da sem pregledal z nekim programov pa je bil na 98% zdravja.
Je pa zanimivo, tudi če utorrent ne preverja datotek (enkrat traja, da mi zapre program in potem normalno deluje vse, drugič pa takoj zapre program in takrat potem preglejuje datoteke), se mi je vseeno parkrat naredil ta blue screen.
Google pravi:
The KERNEL_DATA_INPAGE_ERROR bug check has a value of 0x0000007A. This bug check indicates that the requested page of kernel data from the paging file couldn't be read into memory.
Torej ko dela paging (kopira stvari iz diska v ram in obratno) se ti usuje. Če je disk nov potem je velika verjetnost RAM. Lahko si pa rojen pod srečno zvezdo in si dubu fault ssd ampak ja. Za RAM check maš:
Glede na to da ne morem prestavit torrente iz utorrenta na drug program, bom verjetno še nekaj časa imel tako sr*nje, glede na naši DL hitrost (max 730 kB/s).
Zakaj ne? Skopiraš fajle drugam, v novem programu odpreš .torrent datoteko in za download path nastaviš prestavljene datoteke, naredi checking in je to to.
Ker mi je trenutno dolgčas sem odprl novo temo, da vidim ali je tukaj kaj istomislečih kot sem sam. Vglavnem, zelo rad spremljam vse kar se tiče vesolja in s tem povezanimi raziskavami in skrivnostmi. Eden najboljših kanalov na to temo je YT kanal BalkanUFO.
Za tiste, ki zadeve ne spremljate naj vam pojasnim, da je zadeva trenutno zelo aktualna saj morata Pentagon in ameriške obveščevalne agencije do do konca junija objaviti uradno javno poročilo o tem, kaj vse ameriška vlada ve o fenomenu neznanih letečih predmetov. Do sedaj so priznali obstoj dveh njihovih videov na katerih je NLP, za katerega nimajo pojasnila.
Osebno menim da tuje življenje obstaja in so nas in nas še vedno obiskujejo, zakaj, kdo, kako, ne vem... predvidevam pa da bo ameriška vlada zadevo zavila v smislu, da dejansko obstajajo neznani leteči predmeti, za katere nimajo pojasnila, samega uradnega priznanja o tujem življenju pa še ne bo. Mogoče bodo počasi navrgli kakšen kamenček v smislu, da so odkrili kakšno bakterijo, organizem...
Kakšno je vaše mnenje o teh zadevah?
Zakaj bi Pentagon in ameriška obveščevalna agencija morali kaj storiti? Verjetno molčijo že glede n drugih stvari, ki so manj "problematične"...
Pridem v lokal in vprašam katera piva imate? Pravi: Union, Laško, Union nefiltrirano, Laško nefiltrirano, union točeno, laško točeno. Ja? To je vse isto
Enako kot @Jest. Pšenična so kul. Paulaner, Weihenstephaner, Stiegl. Pred časom sem spet pil Erdinger. Kakšna voda je to po tem, ko probaš prej naštete.
Jaz mislim, da več kot je ukrepov boljše je. Raje preveč kot premalo. Dobro, sedaj ko bi rabil iti v drugo regijo je ta ukrep brez veze.
Torej enkrat ukrep ja, enkrat ukrep ne?
6 hours ago, Alex said:
Načeloma so pa vsi ostali kar na mestu. Pošteni ljudje, kar jih poznam sam, se ne pritožujejo nad ti policijsko uro. Večina celo pravi. da bi moralo biti tako vedno (recimo od 22-05 zjutraj).
Saj ni problema, naj ostanejo doma. Kaj ma veze policijska ura in pošteni/nepošteni ljudje? Tisti, ki si želi policijske ure naj še enkrat dobro premisli.
6 hours ago, Alex said:
Bi bilo takoj več reda in discpline, ki jo sedaj manjka. Narod kar nekaj nabija. In to taki, ki jim nič ne manjka in niso nič oškodovani pri tej pandemijo. Kdo ugane, kaj jih muči? 🤗
Utopija. Narod oz. določeni osebki, ki po xyz uri delajo težave in probleme jih bodo delali sedaj in tudi kasneje. Ali boš imel policijsko uro ali pa ne. V obeh primerih imaš pravno podlago za izdajo plačilnega lista, zgodi se pa nič. Pride samo do tega, da imam jaz težave, ko se ob 22:30 peljem iz rojstnega dne in me ustavi policaj zraven mi pa moli njegovo super duper uro pred nosom.
A se je sedaj, ko so naredili obvezno registracijo mopedov do 25km kaj izboljšalo? Mularija se še vedno fjaka brez blokad jaz se pa jajcam na tehničnem in zavarovalnici.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Govoril s sodelavcem glede vodnega in je rekel: Just don't. Pol sem ga pa vprašal še "kaj pa trde cevi" in je skoraj da prebledel. Bi rekel, da konkreten komplete vode pride 1k+. Glede na specifikacije prej omenjenih PC-jev bi rekel da ni ekonomske računice
Povezava za deljenje
Deli na druge strani