Ekola ne vem, ?e je ravno za pohvalit se oz. ?e se ?e lahko hvalim ampak ?e jutri podjetje v katerem dela odobri slab mesec dni odsotnosti se letos z kolegom odpravlama pe? na dobrodelno pot okoli slovenije
a te lohk potola?im... bolj? je tole kot pa po?it, ?e ?e lahko izbira? med dvema slabima mo?nostima
Hvala za tola?bo...in ja vrjamem samo kako ravno meni pa danes namontiral prvi? "nove" feltne in use in wah..treba se bo sprijaznat ?ez zimo pa dat popravljat in bo
In ja izbire druge res ni blo oz. al sunkovito ob robnik,al da leti dec v mene tretja opcija pa samo ?e beg v bli?nji kanal...tko ta opcija najmajn nekako stala me
Tolko kolko se dan dobro za?el se slab?e kon?al pri odmikanju nasproti voze?emu "schumacheru" delno obrusil zadno desno feltno sj ne vem kaj bi blo bol?..po?t al ta izid ve?era
Firbcam mal za zaposlitvami v tujini in me kot pravega ljubitelja planin/hribolazca totalno privla?i ?vica, pa ?e cekini so tam malo druga?ni kot v na?i Koko?ki (ali Avstriji), ki sem je na fertig naveli?an. Tisti mo?ic, ki mi je kokr nekih rihtal v Schladmingu, je zdej menda v arestu in o?itno sem preve? polagal upe nanj, pa ra?unal, da ga itak ?mego pozna in je fajn mo?akar. Kurc kej Pa? lopovski nategun na kubik in patolo?ki la?nivec, ki je obljubal vsem in vse kar se je utegnil spomnit. ?e bi mu izrazil ?eljo, da si ?elim delati v Nasi, bi mi odgovoril; "?uj Zmaj, ni problema, imam jaz enega so?olca, ki je po rodu Kanad?an in je zdaj taglavni v vesoljskem centru v Houstnu. Ti javim v ponedeljek kdaj za?ne?!" (se ne hecam, ker zdej ko razmi?ljam za nazaj so bile vse sorte zgodbice). To je nek Andrej Debeljak, da ne bomo ostali le pri izmi?ljeni osebi.
Uglavnem, trenutno zbiram informacije z vseh koncev in me zanima, ?e kdo pozna katerega od teh iskalnikov zaposlitev oz. morda priporo?a kaj tretjega?
Ne morem, da se ne pohvalim danes je res dobr dan pri?la pla?a z pla?o regres, na isti dan pri?la kon?no ura iz servisa dokon?an je en tatto in v ponedeljek se dela drugi, mazduro natankal da ima poun ?elodec in pa jo malo peljal po avtocesti in prepihal (rjove da ji pa?e) za bo?i?ka pa si privo??il igralno konzolo, da se bomo ?e malo po otro?ko zabavali
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Ekola ne vem, ?e je ravno za pohvalit se oz. ?e se ?e lahko hvalim ampak ?e jutri podjetje v katerem dela odobri slab mesec dni odsotnosti se letos z kolegom odpravlama pe? na dobrodelno pot okoli slovenije
Povezava za deljenje
Deli na druge strani