bizgec 17 Napisano 7. julij, 2014 Pohvalite se,... Napisano 7. julij, 2014 ?e huje, ko js... js sm se spravu po 4-letih (prej bil pa aktivni kolesar) Jaz sem v?asih aktivno ?portal, tekel, sem pa tja tudi kolesaril.... Pol sem se pa kr malo zapustil, slu?ba, itd. no v?eri jim je ratal me sprovocirat, pa sem 2 od 4ih gor pri?el Mazda power dela svoje Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
bizgec 17 Napisano 7. julij, 2014 Pohvalite se,... Napisano 7. julij, 2014 V?eraj so me po 15ih letih spravili na kolo, s provokacijo, da fure na Pance ne bom zdr?al..... Od 4ih sem bil drugi gor, skupno 32km..... HVALIM SE Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
bizgec 17 Napisano 27. junij, 2014 Pohvalite se,... Napisano 27. junij, 2014 zrihtu desno xenonko, levo pa jutri Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
bizgec 17 Napisano 25. junij, 2014 Jamralnik v2 Napisano 25. junij, 2014 Xenonke me spravljajo v tako voljo, da moram jamrat Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Napisano
Jaz sem v?asih aktivno ?portal, tekel, sem pa tja tudi kolesaril.... Pol sem se pa kr malo zapustil, slu?ba, itd.
no v?eri jim je ratal me sprovocirat, pa sem 2 od 4ih gor pri?el
Mazda power dela svoje
Povezava za deljenje
Deli na druge strani