Jures, vsaka cast za taksen podvig si mi malo razsiril obzorja glede prikolic, ker se sam tudi spravlajm pocasi v iskanje kamp parcele ter prikolice..ampak kot sem rekel, ne gori, zato imam cas tudi drugo leto!
Ja v Sloveniji je kr tezko dobiti sluzbo, ce nisi pri koritu..seveda govorim o sluzbi ki je dostojo placana, ne o suzenjstvu ki se dogaja.
Meni je bivsi sef, ko sem ze bil pri diplomi za inzenirja, reku: " kje pa pise da bom opravlju delo za katerega sem se solal", ter mi je z tem dal tak zagon da sem v kratkem spakiru v tujino.
Tudi sam po 10 letih dela v Sloveniji enostavno obupal nad domacim sistemom, kjer ti ne dovolijo da bi se osebnostno, karijerno razvijal ter pri tem zivel dostojno, odlocil da odidem iz Slovenije
Kratek nasvet od mene! Posiljaj prosnje vsepovsod, kje se ti zdi zaposlitev zanimiva oziroma podjetje. Js sm osebno spakiru kufre nedalec od slovenske meje, v Celovec. Je pa res Da je ta Koroska regija nekako najslabsa za zaposlitev, ker je najmanj razvita! Ce bi se se enkrat selil, bi verjetno izbral Stajersko, oziroma Graz.
Je pa tudi odvisno od poklica in dela ki ga znas opravljati.
Pa se eno moje kratko menje..ne isci dela kot delavec brez poklica, ce znas nekaj in si v tem dober, sploh pa ce znas nemsko dobro, oziroma zadovoljivo, ker marsikje pogledajo tudi skozi prste ce res obvladas svoje delo!
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Lepo
Povezava za deljenje
Deli na druge strani