Skoči na vsebino
ZMAJ in ostala banda!
Napisano

ja sam res sam ?e klub jim manjka pa so zmagal :hohoho:

?e dobr da mam uvidevnega sodelavca pa klub temu da sva bla za uro zmenena ker se mu je mudil ni n? te?iv.

hvala bogu da mam opelico z japonskim srcem da se jo da mal pohodt... :D

gume flikar

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mene pa nekaj zanima!
Napisano

Definitivno. ?e nisi bil bil ujet ali te niso zalotili pri dejanju, to ?e ne pomeni, da tega tudi res ne po?ne?. Ti to?no ve? kaj sme? in kaj ne sme? in to?no ve? kaj ti dejansko tudi po?ne?.

Je pa tako. Marsikak?nega lopova ?e niso ujeli, pa to ne pomeni da lopov ne krade. Slovenski tajkuni so ?e kompletno dr?avo pokradli, dr?ava je na kantu beda od bede, vsi to vemo itd....ampak zaprli in kaznovali niso ?e nobenga tajkuna. A po tvojem to pomeni da jih ni?

ujet neujet nima veze ?em ti samo povedet da znam vozt tako al pa druga? kaj ti pomaga ?e se pelje? po omejitvah pa si nepreviden in zapelje? brez zaveranja v gru?o otrok!

kdo je sedaj ve?ji divjak??

zakaj pa mi ne more? na moje vpra?anje odgovort te verjetno preve? vest pe?e da tukaj nekaj flanca? ?esar se potem na cesti ne dr?i?!!! <_<

gume flikar

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mene pa nekaj zanima!
Napisano

?e si mislu name, naj te spomnim, da to kar jaz vam vtepam v glavo ni moj osebni prav, ampak so to splo?ni prometni predpisi in splo?na kultura civilizacijskega obna?anjam, bonton. In tle ste pokazali, da se vam hebe za prometne predpise, ?eprav ste na polaganju vozni?kega dovoljenja moral pokazat prav to, kar vam jaz tukaj govorim, sicer vi vozni?kega dovoljenja nikoli ne bi dobili.. Torej pred izpitno komisijo ste delal tako kot pravim jaz, zdaj pa delate druga?. In to kar vam jaz dopovedujem tukaj, so ?e zdavnaj osvojile nekatere razvitej?e dr?ave. Slovenija je pa? ?e zmeraj balkan z vsemi svojimi balkanci in balkanskimi manirami.

Da ne govorim o splo?ni kulturi in splo?ni vzgoji oziroma bontonu. Tle ste vsi ?prical. Kot ka?e, va?i star?i niso opravili svojega osnovnega star?evskega poslanstva. In to va?e ?pricanje pri ?ivljenskemu pouku splo?ne vzgoje se odra?a v prometu. Ve? kot o?itno. Zato pa na? promet po slovenskih cestah poteka tako kot poteka. Po balkansko.

sedaj pa jaz tebe nekaj vpra?am kateri heroj si ti da si drzne? pridt na forum in za?et vseh ostalih 4139 ?lanov zmerjat z divjaki in balkanci?

kaj pa potem ti po?ne? na tem forumu ?e si tako razumen in popolen ter popolnoma nedivja?ko naravnan verjetno si faliv forum in si se ?elev prijavit na forum: kleklanja, pravilnega no?enja zobnega aparata, mednarodni forum mozolarjev itd. ker tam se verjetno ne dru?ijo divjaki ampak sami zmerjrni in razumni ljudje.

vozni?ki izpit mam od svojega 18 leta pa sedaj nisem star 19 ampak kar krepko ve? pa je moja kartoteka kar se ceste in cestnih prekor?kov ti?e ta?na: nikoli nisem dobiv nobene kazenske pike, nikdar nisem dobiv pla?ilnega naloga, nikdar nisem dobiv ustnega opomina, zaradi mene ni nih?e umru ali se kakorkoli poskodovav na cesti, zaradi mene ni biv noben avto ki je poleg mojega udele?en v prometu po?kodovan niti na parkiri??u zaradi mene ni dobiv noben avto bu?ke ali praske.

kaj sedaj jaz ?e zmeraj spadam v to famozno dru??ino divjakov??

Lojz lahko nam pa ti zaupa? kako je kaj pri tebi glede kazni in nesre? ker kaj drugega kot ?ista nula nam lahko samo da? vedet da nisi dosleden na cesti tem traparijam ki jih tukaj na forumu pi?e?. :vskalo::vskalo:

gume flikar

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

evo ?em neki dobrga narest na ?iht pa se spravm bazen za gume praznt pa spucat ampak ker so krteni vse cevi naluknal sm zravn ?e komplet delavnco potopu zdj pa vse spucat pa spadenat pa sm spet za neki ?asa dober. za piko na i je pa ?e kompresor crknu tko da mam rezervenega rev?ka seveda sred delavnce da se mi ja na u?esa dere... :angry2::angry2::vskalo:

gume flikar

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

?e ne bomo pa vpisali :ninja:

evo ?e sem jaz zdaj pravi avto gledu bo mev tud 16 col serijsko vpisan tako da verjetno nebo problema zimake najdt

res pa je da ima? potem samo ?e eden nepotreben stro?ek... <_<

gume flikar

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

k zadn? je biv pr men en model na monta?i k jih je tm kupu pa je mev dot 0009

to je pa ?e kar konkretna starost in jaz sploh gume vzev nebi!

gume flikar

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

ZMAJ in ostala banda!
Napisano

smo se tapru let kar mal u?il kok dovg ?trik pa kok hitr krivine poberat.

to je blo ?ele zverinsko smo se lumil po vodi pa ?abce igral da je blo za crknt.

edini ki je mev korist od tega je biv blji?nji gostinec k po pol ure ti?anja pa padanja v vodo ni nobenmu ve? pasal niti bliz vode tak da smo se sam ?e od uznotri moćil :cheers::hohoho:

gume flikar

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

ZMAJ in ostala banda!
Napisano

jao jao lej lahko se kdaj kje dobimo je pa stvar taka da jaz ne prakticeram sladke vode je odkar ga mam sam v slani vodi vo?en pa redno konzerviran.

bol?i filing je na morju gre? na odprto pa tubo za sabo pa seveda enga reve?a gor pa po mo?nosti meterske valove pa mu ne gine 30 metrov skoka v daljino :hohoho::hohoho::hohoho:

gume flikar

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

ZMAJ in ostala banda!
Napisano

ni ni tastojeći so ve? kot pov ceneje kot pa sede?i ki pa je ?e pr bajti!

?e pa ?e enga sulidnga rablnga ukajlam pa loh tud za jurja al pa cnej ?ez pridem z tem da sam delam generalko kar pa ni nobena umetnost!

sm ?u ?e u?er enga gledat k ?e ?ist sulidn lavfa pa za 400 ojrov bi ga dav sam ni blo paperjev tko da mi pol n? ne pomaga ker se pa ne mislm skrivat pa be?at pred hr?ki...

gume flikar

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

ZMAJ in ostala banda!
Napisano

ej mormo duma mal placa narest so 4 avti pr bajt pa ?e en v gara?i podrt ?aka na bolj?e ?ase.

je pa res da ?ezdali bl miate spet gledam tko da bi blo fajn da bi jo cimprej prkeru v gara?o :jupiii:

gume flikar

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.