Vse skupaj brezveze. Sem veliko na raznih nem?kih in ameri?kih forumih. In vsi mislijo, da so njihovi vozniki najslab?i, da so njihovi sosedje najbolj fau?... vsepovsod se v glavnem najdejo bedaki..
Ripple sem prvi? kupil po 0.22. Eni so ga ?e na veliko pri 0.07. Sedaj sem kupil kar nekaj ene valute ki je trenutno vredna 0.007 z malo sre?e bom konec leta spet vesel
Zakaj bi se slabo kon?alo? Za dopust sem ?e zaslu?il. Upajmo ?e na bolj?e valjda se ne igram z ogromnimi vsotami, prvi? ker jih nimam, drugi? ker bi potem res bolelo, ?e bi padlo. za kaj sproti zaslu?it pa sploh ni problem. ?e bi pa rad bil miljonar pa je ?e malo te?je in tudi jajca morajo biti ve?ja
smo imeli enako izku?njo, zato obla?ila podarim nekomu direktno, ki jih res potrebuje. Vem pa, da si veliko dobrih obla?il karitasovci razdelijo med seboj..
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
https://www.youtube.com/watch?v=kNrS-GDAEAs&feature=youtu.be
Povezava za deljenje
Deli na druge strani