Skoči na vsebino
Test LED luči malih suvjev
Napisano

Moj avto je star 10 let. Ima bi-ksenon lu?i ki se "obra?ajo" v ovinek (Active Bending Lights) in je ena lu? cca 1000?.

Torej ob tako starem avtu je ?e ob majhnem ?elnem tr?enju avto totalka.

Pri teh novi lu?eh je pa cena vsaj enaka ?e ne vi?ja. Vsaj dokler je to ?e del dodatne opreme in ni serijsko vgrajena.

ko so meni menjali obe prednji LED lu?i je mislim da bil stro?ek konkretno preko 3000 ?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ali vas pogled na nesrečo kaj spametuje?
Napisano

V bistvu bolj kot gledam manj mi je jasno. Ampak po slikah sode? je temu BMWju en res fajn priletel, pa ?e prav vidim je un avto pod kamionom ravno tale Passat spredaj (iz katerega zadnje trenutke zbe?i ?enska) pa tudi vzamem nazaj, vzporedno je pa kamion, zna biti, da jih ravno on tako nabasal. Groza.

Se mi pa porodi misel, radarski tempomati? Taka pomagala bi bila v takem primeru vredna ?istega zlata (pod pogojem, da ne naleti zadaj ?e kdo)

Radarski tempomat pomaga samo pri dolocenih razlikah v hitrosti, ce pred tabo avti stojijo ti pa s 100km/h ne bo kaj dosti pomagal.

Tudi tista nova S klasa ima distronic pa pogleh kje he pristal :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.