V bistvu bolj kot gledam manj mi je jasno. Ampak po slikah sode? je temu BMWju en res fajn priletel, pa ?e prav vidim je un avto pod kamionom ravno tale Passat spredaj (iz katerega zadnje trenutke zbe?i ?enska) pa tudi vzamem nazaj, vzporedno je pa kamion, zna biti, da jih ravno on tako nabasal. Groza.
Se mi pa porodi misel, radarski tempomati? Taka pomagala bi bila v takem primeru vredna ?istega zlata (pod pogojem, da ne naleti zadaj ?e kdo)
Radarski tempomat pomaga samo pri dolocenih razlikah v hitrosti, ce pred tabo avti stojijo ti pa s 100km/h ne bo kaj dosti pomagal.
Tudi tista nova S klasa ima distronic pa pogleh kje he pristal
kako pa ve? da je prinorel? kolikor sem jaz videl se je pravo?ano ustavil, saj je bil po?kodovan le od zadaj (na posnetkih iz DARS-ove baze), torej ga je nekdo nabil.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
avtomatiak ni delovala kot mora in pri?igala se je napaka, ker pa je ra?unalnik za ?aromete mislim da v levem sta bila oba menjana
Povezava za deljenje
Deli na druge strani