Skoči na vsebino
Morje 2007
Napisano

prek agencije smo se zmenli da dobimo neko zapestnico ko ma? kao neke popuste pa najem skutera pa to. tak da bo kar skuter v uporabi :D glavno ke bojo absolventi dole :D od 6 kaj nas gre dol sma 2 samski tak da bo ve?ina za naji ostalo :D

_oiwOYU0C4xrCe1d.gif
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Morje 2007
Napisano

?e bote med 21.7. pa 1.8. pol je mo?no da bote kako rde?o mazdo sre?ali dole :D na pagu :D novalja pa zr?e :D

no, ?e ena je padla in sicer zaj v nedeljo gremo babe malo rit namakat v fieso. ?e bo kdo dole kaj hodo se nja zglasi v africi :D

_oiwOYU0C4xrCe1d.gif
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Morje 2007
Napisano

pol ?ez ?as ko bo vse bolj resno pa kaka familija te nem mogla ve? tak okoli skakat pa se zabavat :D treba zaj mladost izkoristit :D

_oiwOYU0C4xrCe1d.gif
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Va? vnos: kak si? Dobro se po?utim. Hvala za skrb.

Va? vnos: kako barvo las imas Sestavljena sem iz bitov in pikslov, nasmeh pa kljub vsemu imam.

Va? nos: kaj pocnes? Pravkar klepetam z vami.

Va? vnos: sleci se Razkazovanje mojega telesa ni omenjeno v moji delovni pogodbi. Vas zanima kaj o dohodnini?

Va? vnos: prpa si Verjamem, da o tej temi veste ve?, kakor jaz. ?ivim v ra?unalniku in ga ne morem zapustiti.

Va? vnos: gremo seksat? Mislim, da ne bi bilo prav prijetno. Govoriva raje o dohodnini.

Va? vnos: nic ne upas Velja, va?a beseda je zadnja.

Va? vnos: koliko stane ena ura s tabo? Ura je 22:12

.

.

.

.

se ?e nadaljuje, samo se mi ve? ne da

Vida

to morte preverit :D:hohoho:

_oiwOYU0C4xrCe1d.gif
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Objavljena slika

Objavljena slika

Objavljena slika

Objavljena slika

Objavljena slika

Objavljena slika

Objavljena slika

vir: moz.si al nisi

Ker bi ?elel va? odgovor na mojo hudo osebno travmo, ki me preganja. ?ivim namre? ?e nekaj casa s punco, ki jo zelo ljubim in zadnje ?ase imam ob?utek, da me vara. Ne odgovarja mi na

GSM, veliko hodi naokrog s prijateljicami in ko jo vpra?am s katerimi, so to vedno pa osebe, ki jih ne poznam. Domov ve?krat prihaja pozno pono?i in taxija, s katerim naj bi se pripeljala, nikoli ne vidim, ?eprav sli?im motor od avta, ona pa vedno zadnje metre pride pe?. Veliko ji zvoni telefon in ?e se oglasim jaz, se na drugi strani veza prekine. Pred dnevi sem vzel v roke njen telefon, da bi pogledal, koliko je ura, ona pa se je zelo mo?no razburila, ?e? da posegam v njeno privatnost, zato sem se odlo?il, da kon?no pridem zadevi do dna. v soboto zve?er je ?la zopet ven s prijateljicami in odlo?il sem se, da jo ob prihodu nekje skrit po?akam

in preverim, kako in s kom se bo pono?i pripeljala domov.

Skril sem se za svoj avto in ko sem tako nekaj ?asa ?epel, sem opazil, da se je na zadnjem blatniku na ve? koncih pojavila rja. Zdaj pa me zanima, kako naj to odstranim ali naj jo prema?em s silikonom ali naj

zamenjam blatnik, da se ne bo rja ?irila ?e drugam??zdej me ne zanima vec baba sam se ta rja mi hodi po glavi.

Zahvaljujem se za va? ?imprej?nji odgovor.

aaa, zato si samski

_oiwOYU0C4xrCe1d.gif
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.