Skoči na vsebino
Pametne/športne ure
Napisano

Jaz inam Fenix 7x Solar, pa mi je spomladi, ko je bila stara 4 mesece in preplavala dobrih 100 km na bazenu, odpovedal zgornji desni gumb. Nesel sem jo v Extreme Vital, kjer sem jo kupil, pa so mi dal novo in podaljšali garancijo. Ura je drugače super, tudi baterija zdrži dolgo, samo zaupanje pa človek ob takšnem dogodku izgubi. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pametne/športne ure
Napisano (urejeno)
pred 6 minutami je Tilen5 napisal:

Kolk ma fenix max ur v načinu vadbe ?

Plavanje 1 ura na dan, preverjeno cel mesec. Kolesarjenje, kjer uporablja GPS pa malo več potroši. Ugibam, če bi kolesaril 1-2h na dan bi po moje zdržala 2-3 tedne. Govorim za Solar X, ki je malo vecja in jo tudi malo bolj polni.

Popravljeno od tomzel
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pametne/športne ure
Napisano

Moji Fenix 7x solar se je po 110 km plavanja v bazenu uničil glavni gumb (zgornji desno), ni več prijel. Na srečo sem imel garancijo in so mi dali novo uro. Ampak ostal je slab priokus. Drugače je top ura, baterija zdrži cel mesec. Ob uporabi GPS malo manj.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pametne/športne ure
Napisano (urejeno)

Jaz sem imel Amazfit Stratos (tj Xiaomi) 3 leta in je delovala brez težav (še vedno deluje, dal sem jo sinu), uporabljal sem jo za kolesarjenje, plavanje v bazenu, plavanje v morju... Edino kar me je motilo je software na telefonu, da podatki ne gredo v cloud in to, da se firmware ni posodabljal... Pred mesecem pa sem kupil Garmin Fenix 7x Solar in je top, 3 leta ziher ne menjam.

Dobil sem jo zelo ugodno, za nekaj čez 500€ v Extreme Vitalu, zdaj pa vidim, da je cena šla gor, vendar je še vedno ugodnejša kot kje drugje: https://www.extremevital.com/sl/kolesa/gps-ura-garmin-fenix-7x-solar-p-38091.html

Popravljeno od tomzel
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pred eno uro je TBA napisal:

Zdravo,

Pri levo in kenevo je folk kar jamral zaradi okvar motorjev. Jermen ali sklopka. Tezava zna bit tudi zadnji amortizer in ga bo potrebno po 6mesecih obnovit. Letniki 21-22 so bili kar problematični. Mogoče so pri novejših l.23/24 napake amortizerja odpravli ker je Fox zanje delal custom tune. Kar se motorja tice so nekaj posodabljali programe in dali boljse jermene. Za sklopko pa ne vem.

Drugače kar se geometrije tice jih pa vsi hvaljo sem tudi sam gledal aluminajtega ampak se se bolj ogrel za mondrakerja z bosch motorjem, če bodo finance si naslednje leto kupim.

Kar se levota tiče merim 178cm in sem gledal s4. Ampak ga je najbolj sprobat kaj ti paše in glede na način vožnje. Za električne pravijo, da če si med dvema velikostma izbereš večjega.

SL naj ne bi imeli težav z jermeni, amontizer pa odvisno kateri nivo opreme vzameš, jaz imam Foxovega.

Alex, v EV lahko najameš en dan za test, pa vidiš, če ti odgovarja. Jaz sem nad Specialized navdušil pred letom in pol, ko sem kupil Rockhopperja, ki bo zdaj naprodaj, če koga zanima. Rockhopper Expert 29 Oak Green, L številka.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

pred 2 urama je Alex napisal:

Kupujem električarja in sicer gorsko kolo. 

Po raziskovanju na internetu in po nekaj  predlogih kolegov in prodajalcev v Extreme vital trgovini  sem na koncu pristal na tem kolesu:

https://www.extremevital.com/sl/kolesa/gorsko-elektricno-kolo-specialized-turbo-levo-fsr-p-38219.html

Ali voziže  kdo kaj podobnega in kako mnenje poznavalcev? 🤔

Kakšen okvir bi prišel zame  v poštev za višino 184 cm, C4 ali C5? 

Hvala za pomoč. 😊

Specialized so dobra kolesa, predvsem kar se tiče geometrije, opremo si pa itak delijo vse znamke, razen motor ima Specialized svojega in je ok. Jaz sem kupil Turbo Levo SL in je super. FSR je močnejši in težji. Če si športnik potem predlagam SL, ker je bolj okreten (manjši in lažji motor ter baterija in karbonski okvir), FSR pa ima več dometa in večji navor z osnovno baterijo. Glede velikosti pa je najbolje probat in se posvetovat v Extreme Vitalu. Razteguje se v dolžino, nekateri raje vzamejo večjega in krajšo fajfo na balanci.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pizza
Napisano

Testo se zamesi, pokrije in ga postavi v hladilnik za vsaj 24 ur. Pred pečenjem pa za kakšni dve uri ven. Takšno testo je lahko za prebavo in ne napihuje.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.