Jest ga uporabljam, sploh ?e sem v tujini in imam Wi-Fi, potem je res zakon. Se pa za moje pojme veliko bolje sli?i kot pri Skypu, ?etudi ni najbolj prfect povezava. Uglavnm, je kul
Kar se pa osebnih podatkov ti?e pa... itak ?e vsaka tadruga aplikacija ful preve? zahteva, ampak sej nas itak ?e tko "nadzorujejo" iz vseh koncev
ali kdo pozna manj?e mesto na severu Dalmacije, Rogoznica, k ise nahaja med Primo?tenom in ?ibenikom. ?elja je primernost za mlade dru?ine, pe??ena pla?a (ne mivka) in skratka tak?na scena, da avto lahko 14 dni stoji.
Po slikah in apartmajih sode? je lokacija zelo zanimiva, seveda pa bi se prilegla kak izku?nja kolega foruma?a....
Lepa hvala in lp.
Mi smo bili ene par let nazaj za prvega maja. Pa se mi ne zdi ravno primerno za mlade dru?ine. Avto v principu lahko stoji, ker se da tam dost okol pe? hodit, ampak postane po 2eh dneh rahlo dolgo?asno. Pla?e mislm da sploh nimajo kak?ne kul, tam je res vse bolj "na divje". Skale in kamni. Edino marino majo pa lepo, veeee? kereeee jahtice
A kdo ve s kak?no napravo in na kak?en na?in delajo gost dim na kak?nih koncertih? Ziher ste ?e bli al pa vidli kak?en koncert, kjer se je na odru okol nastopajo?ih kadilo kot iz kak?ne cementarne? Kako naredijo tak dim? Tak dim mora bit ne?kodljiv, saj no?em, da bi se naklju?ni mimoido?i zaradi dimnega oblaka zastrupu, ko bi mim mojga avta ?el.
Prvo kot prvo alkohola nism NIKOLI v ?ivljenju niti probal, tako da ne vem kak?en bi bil ?e bi popil kaj :ne vem: , zakaj ne spijem ni?, enostavno ker mi smrdi in kar mi smrdi ne pijem in niti ne jem.
Sej vem da sem ?uden, samo tako je.
Kar se beb ti?e pa naj te ne skrbi, za sprot jih je dovolj, in vse lahko sam podelam, tako da pomo?i ne rabim.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Po dolgem ?asu spolirala mazdico. In zdej je spet najlep?a na celem svetu
Pono?i sploh ne rabim lu?i, ker se tok ?ajna
Povezava za deljenje
Deli na druge strani