Skoči na vsebino
Jamralnik v2
Napisano

Vremenarje pred zid, ?e mislijo napovedovat takole vreme!

?e bo samo ob obilnej?ih padavinah, je ?e super! No?e? vedet, kaj se za naslednji teden napoveduje... :zvizga:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

VIBER telefonija
Napisano

Jest ga uporabljam, sploh ?e sem v tujini in imam Wi-Fi, potem je res zakon. Se pa za moje pojme veliko bolje sli?i kot pri Skypu, ?etudi ni najbolj prfect povezava. Uglavnm, je kul :)

Kar se pa osebnih podatkov ti?e pa... itak ?e vsaka tadruga aplikacija ful preve? zahteva, ampak sej nas itak ?e tko "nadzorujejo" iz vseh koncev :zvizga:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

KAM LETOS NA MORJE? :)
Napisano

Hojla,

ali kdo pozna manj?e mesto na severu Dalmacije, Rogoznica, k ise nahaja med Primo?tenom in ?ibenikom. ?elja je primernost za mlade dru?ine, pe??ena pla?a (ne mivka) in skratka tak?na scena, da avto lahko 14 dni stoji.

Po slikah in apartmajih sode? je lokacija zelo zanimiva, seveda pa bi se prilegla kak izku?nja kolega foruma?a....

Lepa hvala in lp.

Mi smo bili ene par let nazaj za prvega maja. Pa se mi ne zdi ravno primerno za mlade dru?ine. Avto v principu lahko stoji, ker se da tam dost okol pe? hodit, ampak postane po 2eh dneh rahlo dolgo?asno. Pla?e mislm da sploh nimajo kak?ne kul, tam je res vse bolj "na divje". Skale in kamni. Edino marino majo pa lepo, veeee? kereeee jahtice :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kako bi jaz to naredu?
Napisano

A kdo ve s kak?no napravo in na kak?en na?in delajo gost dim na kak?nih koncertih? Ziher ste ?e bli al pa vidli kak?en koncert, kjer se je na odru okol nastopajo?ih kadilo kot iz kak?ne cementarne? Kako naredijo tak dim? Tak dim mora bit ne?kodljiv, saj no?em, da bi se naklju?ni mimoido?i zaradi dimnega oblaka zastrupu, ko bi mim mojga avta ?el.

Ask Google.

Kako deluje?

Nakup

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

a nima noben ni? negativnega za napisat od Burger kingu? Vsepovsod sli?im same pohvale, meni ?e ni uspelo it sprobat. Kolk je pa ?e kaj gu?ve?

Men je fuj. Nek snedvi? je imel okus po plinu, prou iju. Ta ki ima notri ?ar meso, lahko da je bil tut whooper neki. Pomfri ni? posebnega.

Edin mcnagci so pa bolj?i kot v Meku :)

Gne?e pa ni ve?.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

SkyRunner
Napisano

?e je kdo gledal nem?ko oddajo “Wetten Dass” - je bla ena nesre?a s temi zadevami - en "kaskader" je mal preve? hotu.

Tipo bo ostal paraplegik baje :( je ?ist konc z njim.

Pa z oddajo tut na ?alost :(

Tako da mene lih zaradi tega to ne mika tok. Sem ?e probala hodit na temu. Pri v LJ potekajo baje prou treningi na skokicah.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

2 dni me ?e preletavajo 2 x pilatus, in 1 x voja?ki helikopter - torej cela slo vojska :)

Tudi pono?i :angry:

Kok lepo :blush: Sem jih pa tut jest v zadnjih dneh ve?krat vidla.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

KAM LETOS NA MORJE? :)
Napisano

mi za letos planiramo 16.7. najprej Gardsko jezero, pol Gardaland, zatem dirko Tour de France, nato pa po jadranski na Murter u?ivat :bravo::harhar:

Kak?en Murter? Kdo ti je pa dovolu!? Murter je moj! :angry2:
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj je dons v zraku, da je tok nesre?? So na radiju rekli, da bi lahko dons kar se ti?e prometnih informacij ozna?ili kar "bum bum" dan.

Sem bila lih na Rudniku in na sredini parkiri??a med Supernovo in Leclercom kre? Mazde 6 in X5-ke. Mazda ?ist razbit sprednji del. WTF?!?!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pozdravljeni vsi norci
Napisano

Prvo kot prvo alkohola nism NIKOLI v ?ivljenju niti probal, tako da ne vem kak?en bi bil ?e bi popil kaj :ne vem: , zakaj ne spijem ni?, enostavno ker mi smrdi in kar mi smrdi ne pijem in niti ne jem. :huh:

Sej vem da sem ?uden, samo tako je. :harhar:

Kar se beb ti?e pa naj te ne skrbi, za sprot jih je dovolj, in vse lahko sam podelam, tako da pomo?i ne rabim. :D

Ajvar, ti si kul! :D Alkohol je fuj.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

V?eraj sem bil malo "?leht" in sem kolega, ki imata z ?eno danes rok za otroka, tkole malo pohecal na FB chatu:

Jaz: Oj ?iv, si kej ?i?vn

On:ah ne, kar mirno ?akava

On: sva v veselem pri?akovanju

Jaz: Ja, sej jest tut mislim, da bo Arsenal zgubu.... aja sva midva o ?em drugem govorila?

:blush:

Legenda :bravo:
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.