Skoči na vsebino
MOTO GP
Napisano

Men je pa MM s tole agresivno vožnjo in klatenje drugih že prov mal na q.... , je pa res, da mu nihče ne more očitat, da ni vrhunski dirkač.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Citat

Tudi ajdovski podjetnik Ivo Boscarol se ne zanima za nakup. Kot pravi, so donosi na trgu danes višji od tega, kar ponujajo slovenske ljudske obveznice. “Če dam donacijo, se denarju odpovem in ne pričakujem donosa. Kjer vlagam, pa mora biti donos trgu primeren. V tem trenutku obveznica, ki je celo nižja od uradne inflacije, ni dobra naložba,” je prepričan.

FORBES.N1INFO.SI

Znane so še zadnje podrobnosti o ljudskih obveznicah. Politikom, podjetnikom in nekdanjim ministrom smo zastavili vprašanje, ali jih bodo kupili.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razni zanimivi posnetki in članki
Napisano

Sej, a je to tolk slabo? Če imamo že vse ostalo made in china, bomo imeli pa še avte. Kolega je nek zastopnik, pa je rekel da je bil službeno v gorenju oz sedaj Hisense, pa je rekel da se je z enim od zaposlenih pogovarjal in je pohvalil kitajce, da dajejo kar dost v razvoj tovarne. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO GP
Napisano

Zanimiva dirka. Glede komentatorja, ne vem no. Jima bom dal še mal cajta. Gaber mi je šel na živce s skakanjem v besedo in favoriziranjem MM. Ta2 bi pa dal svojima tamalima dvema za poslušat, namesto lahko noč otroci. 🙂

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Predsedniške volitve; 2. krog
Napisano
pred 4 urami je Jest napisal:

Aja...sem mislil, da soprog od Musarjeve tudi kandidira... ker je na soocenjih toliko govora o njem :D 

Bolj je problem tukaj, da ona zagovarja neke vrednote, na katere se pa njen mož ne požvižga, sploh ko je treba ljudi na cesto zmetat. Sodelavec je bil prej zaposlen v imko črnuče, pa zna dosti povedati o tem.

Prav tako je tudi njena odvetniška pisarna na strani tistih ,ki imajo denar in ne tistih, ki rabijo pomoč (ji je na prejšnjih soočenjih Kordiš kr dobro serviral par stvari. Čeprav o njemu raje nebi 🙄). Tukaj bi lahko izpostavil Erika Breclja,in sindikalistko Lidla...

Po drugi strani AL, sicer kulturen pa to, samo njegovi odgovori so bolj medli, ker se noče zamerit nobenim ne levim, ne svojim. Oz "svojim" kukr daje vtis, ne ve iz katere stranke prihaja 🙂 ampak ok.

Mislim,da bojo te volitve spet v smislu, koga nočemo in ne, kdo bi bil primernejši.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Za Alexa
Napisano

Eni forume jemljete preveč resno. Sej ne rečem, tudi meni kdaj kaka debata/komentar dvigne pritisk, pa grem raje na kavo/pivo, pa se pomirim 🙂

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Evo,pa mamo covid spet pri hiši. Najprej je v nedeljo "zakuhal" tamlajši sin,v sredo starejši,danes sva pa še z mojo dobila pozitiven test. Mi je pa zanimivo, da sva imela simptome že pred dnevi, test je pa šele danes pokazal.

Je pa takov,da je tamala2 položilo za en dan (prespala dan z vročino),že naslednji dan sta bila kot nova. Midva imava pa boleče grlo, pa iz nosa nama teče. Mogoče bi lahko dodal še rahle bolečine v nogah.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Jaz bolj zagovarjam skupni nakup gasilskih letal, ker so le ta uporabna zgolj samo za gašenje požarov in nebi bila dovolj izkoriščena. Tak požar je bolj redkost, kot neka stalnica (upam,da ne postane, glede na vremenske pojave). Med tem, ko helikopterji so precej bolj uporabni, so pa pri gašenju manj efektivni. Gasili so tudi s pilatusi PC6. sam problem je, ker ne zajema vode , ampak jo je treba natočit. 

Torej ja, kupit skupna letala in se jih uporablja tam, kjer je to potrebno, ne pa da se jih kupi in potem stojijo v nekem hangarju 90% časa.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano
pred 19 urami je Mraušk Mčk napisal:

Canadair je pri gašenju nekje 20x bolj učinkovit, kot so helikopterji ki jih trenutno imamo. Proti Canadairu so le ti bolj kanglce za rožce zalivat.

Točno 2 glancnova Canadaira bi lahko kupili za 72 miljončkov, kolikor stane Toninovo novo letalo, za katerega nihče ne ve, pardon, samo Tonin ve, čemu bo služil.

Ni vse tko črno ,tudi Toninovo letalo se da uporabiti za tako situacijo.

https://www.24ur.com/novice/slovenija/spartan-bo-v-enem-naletu-nad-plamene-odvrgel-5000-litrov-vode.html

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sej pri supergih je isto riziko. Žal tudi cena ne pove veliko o tem,koliko boš imel od njih 🙂 jaz trenutni iscem ene pohodne superge,pa da so cimbolj zracni,ker mi moge drugace kar precej potijo 😕 pa za manj kot 100€ ni nekaj pametnega za dobit 😐

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Tele opreme majo pr toyoti res kr neki.štrom šipe zadaj so šele od sol opreme dalje. Tukaj je bil tempomat tudi kasneje,šele pri sol opremi. Pa lita platišča isto.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Moja je tudi v petek kupila yarisa hybrid, sicer letnik 2018,je pa isto stella oprema. Malce jim zamerim, da pri tej opremi ni tempomata, ampak ok, sej baje se da naknadno vgraditi 😊

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano
pred 12 minutami je Boss napisal:

Tako so javnosti najprej povedali, zdaj naj bi bil pa celo nek heroj. Se pravi od izdajalca do heroja Ukrajine. Je bil pa edini na Ukrajinski strani, ki je zagovarjal idejo, katera je edina pravilna za ustavitev vojne in to je odpoved članstva v nato in EU.

Zato so ga tudi ustrelili kot psa s strelom v glavo iz bljižine. Res je tale Ukrajinska oblast vzor demokratičnosti - strah pred tem, da bi na sojenju razkril vso bedo okoli Zelenskega je bil očitno prevelik.

Sam ok, če takole pomisliš, odpoved članstva v EU in NATU. Nato pa trepetaš, kdaj se bodo Rusi spomnili in sesuli tvojo državo (tako, kot sedaj to počnejo). Mislim, da bi jim EU in NATO vseeno prinesla nekaj pomirjenosti ali pa občutka varnosti? 

Kot vidimo, mir ni nekaj samoumevnega in male države bodo vedno trepetale pred velikimi. 

Plus to, da kot vidimo, nobeni državi pod Ruskim vplivom ne gre ravno nekaj dobro. Sicer, tle je najbrž spet problem v politikih, sej znanja in naravnih bogastev imajo dovolj. 

Je pa fajn pogledat tudi kak dokumentarec o Putinu, kako on uredi situacijo z ljudmi/novinarji, ki mu niso ravno pri srcu. 

Sem ga pa drugače do nedavnega imel za dost ok politika. Sicer mal diktatorja, sam očitno pri takemu narodu morš mal s trdo roko vladat 🥴

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano (urejeno)

Kukr sem jaz rezumel,je tisti ukrajinski pogajalec izdajal rusom zaupne podatke. Sicer si šusa u glavo res ni zaslužil, bi ga lahko kako drugače kaznovali.

Kar se pa sankcij tiče, pa itak v večini primerov prizadanejo navadno rajo. Mogoče je pa to tudi plan, da bi se folk uprl vladajoči eliti?

Se pa strinjam,da je to vojna ego-v in tudi tega me je najbolj strah, kaj bo, ker ne en ne drugi ne bosta priznala poraza. In to ne glede na število žrtev.  

Popravljeno od Freak
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.