Trenutna ponudba na A.netu je res boga....kolikor spremljam te M6 2.gen. je vse z 250k km + in dokaj slabem karoserijskem stanju.
Mislim da sem en izmed zadnjih,ki mi je uspelo dobit eno dobro lansko jesen
Cepljenih je v bolnišnicah vedno več, ker je več tistih, ki prebolevajo zelo blago obliko covida-19 in so sprejeti v bolnišnico zaradi drugih razlogov, je na novinarski konferenci pojasnila vodja posvetovalne skupine za cepljenje Bojana Beović.
Vidva sta prava humorista....prav v živo bi vama zaploskal za vajine hrabre nastope. Pa vidva sta rešila človeštvo pred izumrtjem. Bom predlagal predsedniku države,da vaju v naslednjem letu nagradi z odlikovanjem. 🤣🤣🤣
Škodoželjno nisem nikoli pisal o anticepilcih ampak sem jim samo priporočal cepljenje in mi je bilo žal tistih od teh,ki so potem umrli pa jim nebi bilo treba da so....😓
Še enkrat se bom ponovil,kar sem povedal že jeseni, poleti bo konec vsega v večini....👍.
Eni bomo precepljeni eni preboleli in žal veliko umrlih,ki jih bomo pogrešali...😓ali pa nekateri tudi to ne....🤔
Meni pa je žal tistih,ki so umrli za posledicami cepljenja,pa se jim tudi ne bi bilo treba,če jim ne bi bila na ta način odvzeta "svoboda"....
Jaz se nebi s tem hvalil..pač imaš "srečo" da si še živ...
10 dni nazaj mi je umrl kolega,ki je takoj po NL prejel booster in je umrl zaradi kapi.
Tip aktiven športnik,brez kakršnih koli pridruženih bolezni.
Tko da ja,veselo špikanje še naprej
Dana?nja pridobitev. Tale drobcena lu?ka za na ?elado ima lumnov toliko kot 1 mazdin LED ?aromet.
Ko je ?e govora o lu?kah. Kupi? lepo kitajsko kopijo in eno dobro baterijo. Pa si na 1/4 te cene in svetilnost je ista, Samo odpreti jo mora? pa s termalno pasto namazati,da res dobro odvaja toploto.
Talkole navigacijsko napravo sem si pa v?eraj namontiral na balanco. Dober trening orientacije ?e se gre? v povsem neznan kraj vozit po gozdovih in pode?elju, pri tem pa ima? s seboj 5letnico in 7letnika ki v primeru napake v orientaciji nista pripravljena obra?at nazaj v kak?en zaj... klanec.
Fenomenalno. ?e bi lahko bi dal 2vsecka. Kak?ne so pa temperature zjutraj ob taki uri?
Uff,na vrhu oz. zadnje 3/4 poti je kar svinjsko pihalo. Dobr,da sem si vzel dosti za oble?t s sabo (majica z dolgimi rokavi in windstoper),pa tudi kake dolge hla?e bi bile tudi dobrodo?le,ki pa jih nisem imel Pomoje je bilo kar okol 5 stopinj. No,ko je sonce posijalo je bilo ?e kar prijetnej?e. Na spustu me je tudi mal premrazilo v tace
Mah kakr?en dreka? je bil Alonso do vseh svojih ekip... ga ne bo nih?e pretirano pogre?al. Zato tudi ni imel pametnih opcij za selitev izven McLarna ta 4 leta.
Va?no da imamo Kimija ?e vedno. Oziroma mo?no upam da imamo Kimija ?e vedno. :ne vem:
Dreka?? ?e je bil,je bil pravi borec,ki je sku?al iz te McLaren-ove gajbe kaj iztisnit. Kdo drug bi ?e po 1. letu s takim skretom od?el iz ekipe k bolj?i a on je vedno imel upanje,da se bo situacija izbolj?ala. Po vseh teh letih pa verjamem,da mu je vse skupaj ?e pr?lo ?ez in se ti more mal odf****. Meni osebno najbolj?ih voznikov v F1.
Main Frame: Fuji A2-SL custom-butted Alloy front triangle w/ PowerCurve down tube, Fuji A1-SL Alloy rear triangle, post disc mount, cold-forged dropout and replaceable hanger
Fork: SR Suntour SF15-XCM-RL-DS-29 w/ remote lockout, 100mm travel
Crankset: Shimano Alivio, 40/30/22T
Bottom Bracket: Shimano Octalink
Pedals: Resin platform
Front Derailleur: Shimano Alivio, 34.9mm
Rear Derailleur: Shimano Deore XT, 9-Speed
Shifters: Shimano Alivio, Rapid Fire, 9-Speed
Cassette: Shimano HG200-9, 11-36T, 9-Speed
Chain: KMC X9, 9-Speed
Wheelset: Vera Terra DPD22 rims 32h, Shimano TX-505 front, Shimano TX-505 rear disc hubs, 14g stainless black spokes
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Čista dirkaška nesreča....
Povezava za deljenje
Deli na druge strani