Cestitke in welcome to club. Zadnjic sem prav pogledal v cem se vozim (taxi) tih in uglajen dizl, super zvocna izolacija v mestu (Barca ni tiha) pa zgledna armatura in stevci. Bil je tipo, velik avta za to ceno danes
Hvala.... Tole je sicer osnovna oprema in ima povsem drugačno obliko armaturke, drugačne stevce ter slabše materiale kot tisti z boljšimi paketi opreme. Ampak,ja... so sicer 3stvari ki me kar precej motijo ,ampak ko pogledaš ceno, jih sprejemes.... Napišem kaj več ko naredim vsaj kakšnih 1000km. Fotr je z njim naredil 92t km v štirih letih in pol in vmes zamenjal 2žarnici.... Avto dela. Nov je pa bil 12200eur leta 2020
Po 15 in pol letih zamenjal avto . Bye Xsara, hello Fiat Tipo (letnik 2020). Naj dela vsaj pol tako dobro kot je Pixna. Priznam da se je bilo težko peljati h kupcu Xsare... Nekdo bo kupil top avto za drobiž.
Za ostalo se ne bom oglašal, edino filter kabine gledam pa sem malo v dvomih. Mislim, glede na to, da je na njemu slika blondinke - misliš, da bo znal opraviti svoje delo?
It's best to use the viscosity recommended in your owner's manual, but a slightly thicker oil or thinner oil...
Je fajn vedeti kako in za kaj...vsak se naj pa zase odloči.
Jaz sem se že pri nakupu Mazde...je bila ta problematika tudi med snovjo za preštudirati...ne samo motor,menjalnik itd...
Nočem pljuvati Slivkinega avta,k se ne spodobi,a je vzrok,za kaj VW sploh ne gledam že leeeeta.
Lahko pa omenim npr. Dacio...v Divači ima vleka avto za prevažati strojevodje po potrebah...Koper,Sežana,Pivka,Divača itd...in sva se zadnjič z soferjem pogovarjala,za kaj imajo novo....
Prejšnja Dacia spring z 1.0 turbomlinčkom po 150.000 km (same relacije-nič kratkih) zaribala....je pa res,da jih je naklepala v slabem letu...in šofer pravi,da imajo po celem ŽIP-u z njimi probleme🙄...se mi zdi,da sam še drek od motorjev delajo...težko najdeš nekaj,kar "ne moreš ubiti"...je lih to bil velik povod pri moji izbiri Mazde🧐...upam,da nisem "brcnil v temo"🥹
Ziher ni bil spring. Spring je štromar. Verjetno Sandero ?
Jap. Imam širšo medenico in na originalnem zicu je bilo pestro.
Si šel scat, pa nisi vedel al držiš svojega al sosedovega.
Jaz ima SQLab. Nima luknje, ti pa medenico zmerijo in glede na to nabaviš ustrezno širino.
Ima pa jih Urgenca Bike.
Jaz sicer ne vem kako je držati sosedovega,tko da nisem mel nikoli teh misli kaj držim , ampak ok ... Hecam se mal.... Jaz sem mel iste težave... Ni lustn filing imeti mravljince tam dol.... Meni je bolj kot sprememba sedeža, pomagala sprememba pozicije (sedeža ).
Tko da ti odsvetujem da gres kar tako kupit prvi sedež samo zato ker ima luknjo.
Jaz sem šel pa par dni nazaj gledat "sound of freedom"...
Am.... Ubistvu... Ostaneš brez besed. Pa imam pri teh stvareh res trdo kožo in dostikrat obrnem kaj na res črn humor,ampak tukaj je bila pa smrtna tišina. Še ko smo po filmu pili kavo,je bil prisoten res ogromen cmok v grlu. Ne samo pri meni,ampak pri vseh.
Vrhunska igra, grozna tematika predstavljena na človeški način brez olepšavanja ampak tudi brez eksplicitnih prizorov. Mene je film navdušil in dam zlahka čisto 10ko.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Kupil karto za koncert Papa Roach na Dunaju 😎😎😎.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani