Skoči na vsebino
Jamralnik v2
Napisano

Huh, jaz sem dal za polni kasko z premium asistenco za 3mesece pri Savi 250eur. 

dne 22. 9. 2024 ob 10:29 je Slivka napisal:

Začetek septembra je imel prijatelj hude bolečine. Njegova žena ga je odpeljala na Urgenco.

Diagnoza: vnet slepič

Zdravljenje: operacija slepiča

Nadaljevanje: "Veste, bo ostal kar tu, ker se nekaj ne celi tako, kot bi se moralo."

Zaključek: danes ob 9ih je umrl.

Sožalje

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano
pred 2 urama je skritikrt napisal:

Podobno k tisti vic:

Mora tip k urokogu na pregled...in mu pravi,da ga mora rektalno pregledati...prostata itd...

In ga pred pregledom opozori,da mu ne bo čudno,če bo dobil erekcijo...pač,da je to nekaj normalnega...

In med pregledom reče zdravnik..."aha...se že dogaja..."

Pacient pa.."nič še ni erekcije...nič ne čutim🙄..."

Zdravnik pa..."kdo je pa kaj o vas govoril..."😂🤣 

Toraj kar "brez" in "samo dal"😆

Ja in potem ko gre ta "zdravnik" iz ordinacije, reče sestra pravemu zdravniku "ej kdo je bil ta tip?"

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano
pred 9 urami je godlike napisal:

Moj tudi mene vedno vpraša, pa zavrnem.

Pa sem mu reko, da menda ve, da delama brez. In je rekel, za to vprašam, drugim samo stisnem.

Tole se je zelo čudno slišalo . (Mal heca da ne bo zamere :) )

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano
pred 13 urami je jures napisal:

Cestitke in welcome to club. Zadnjic sem prav pogledal v cem se vozim (taxi) tih in uglajen dizl, super zvocna izolacija v mestu (Barca ni tiha) pa zgledna armatura in stevci. Bil je tipo, velik avta za to ceno danes

Hvala.... Tole je sicer osnovna oprema in ima povsem drugačno obliko  armaturke, drugačne stevce ter slabše materiale kot tisti z boljšimi paketi opreme. Ampak,ja... so sicer 3stvari ki me kar precej motijo ,ampak ko pogledaš ceno, jih sprejemes.... Napišem kaj več ko naredim vsaj kakšnih 1000km. Fotr je z njim naredil 92t km v štirih letih in pol in vmes zamenjal 2žarnici.... Avto dela. Nov je pa bil 12200eur leta 2020

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Po 15 in pol letih zamenjal avto . Bye Xsara, hello Fiat Tipo (letnik 2020). Naj dela vsaj pol tako dobro kot je Pixna. Priznam da se je bilo težko peljati h kupcu Xsare... Nekdo bo kupil top avto za drobiž.

IMG20240904085306_00.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Chat is back ...
Napisano
pred 13 urami je Slivka napisal:

Možakar je pustil prižgan avto in odprta vrata...

IMG_20240617_191312668.jpg

Čeprav...

Ja, z Alfo si lahko privošči kaj takega. Pa kdo pri zdravi pameti bi to ukradel? Jaz BTjke nikoli ne pustim odklenjene...

Se samo sledi oljnim madežem in ga najdeš.... GPS se skrije pred tem 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano
dne 15. 2. 2024 ob 19:06 je Slivka napisal:

Za ostalo se ne bom oglašal, edino filter kabine gledam pa sem malo v dvomih. Mislim, glede na to, da je na njemu slika blondinke - misliš, da bo znal opraviti svoje delo?

Pomojem bo dobro vlekel (filtriral zrak) :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razkurnik oz. Razpiiiizdnik
Napisano
dne 15. 11. 2023 ob 16:40 je skritikrt napisal:
BLOG.AMSOIL.COM

It's best to use the viscosity recommended in your owner's manual, but a slightly thicker oil or thinner oil...

Je fajn vedeti kako in za kaj...vsak se naj pa zase odloči.

Jaz sem se že pri nakupu Mazde...je bila ta problematika tudi med snovjo za preštudirati...ne samo motor,menjalnik itd...

Nočem pljuvati Slivkinega avta,k se ne spodobi,a je vzrok,za kaj VW sploh ne gledam že leeeeta.

Lahko pa omenim npr. Dacio...v Divači ima vleka avto za prevažati strojevodje po potrebah...Koper,Sežana,Pivka,Divača itd...in sva se zadnjič z soferjem pogovarjala,za kaj imajo novo....

Prejšnja Dacia spring z 1.0 turbomlinčkom po 150.000 km (same relacije-nič kratkih) zaribala....je pa res,da jih je naklepala v slabem letu...in šofer pravi,da imajo po celem ŽIP-u z njimi probleme🙄...se mi zdi,da sam še drek od motorjev delajo...težko najdeš nekaj,kar "ne moreš ubiti"...je lih to bil velik povod pri moji izbiri Mazde🧐...upam,da nisem "brcnil v temo"🥹

Ziher ni bil spring. Spring je štromar. Verjetno Sandero ?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano
Pred eno uro je Z M A J napisal:

Sem hči vprašal kateri bolid ji je najbolj všeč in je izbrala pomoje glih najpočasnejšega stroja; Prost Polž-o. :)

legendarna sezona 98 in dvojna zmaga Rumencev na najboljši F1 stezi. :)

Screenshot_2024-01-04-13-48-15-324_com.facebook.katana.jpg

Jp,ko je Schumi popizdil in odlaufal h Coulthardu...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Če se ne motim ima pol litra monstra toliko kofeina kot 2kavi... Jaz spijem monstra kdaj v nočni , da me zbudi. Verjamem pa da me bolj zbudi placebo.

Da bi ga pa pil liter in pol na dan , mi pa na kraj pameti ne pride.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

pred 39 minutami je godlike napisal:

Jap. Imam širšo medenico in na originalnem zicu je bilo pestro.

Si šel scat, pa nisi vedel al držiš svojega al sosedovega.

Jaz ima SQLab. Nima luknje, ti pa medenico zmerijo in glede na to nabaviš ustrezno širino.

Ima pa jih Urgenca Bike.

Jaz sicer ne vem kako je držati sosedovega,tko da nisem mel nikoli teh misli kaj držim , ampak ok ... Hecam se mal.... Jaz sem mel iste težave... Ni lustn filing imeti mravljince tam dol.... Meni je bolj kot sprememba sedeža, pomagala sprememba pozicije (sedeža ). 

Tko da ti odsvetujem da gres kar tako kupit prvi sedež samo zato ker ima luknjo. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Filmi
Napisano

Jaz sem šel pa par dni nazaj gledat "sound of freedom"... 

Am.... Ubistvu... Ostaneš brez besed. Pa imam pri teh stvareh res trdo kožo in dostikrat obrnem kaj na res črn humor,ampak tukaj je bila pa smrtna tišina. Še ko smo po filmu pili kavo,je bil prisoten res ogromen cmok v grlu. Ne samo pri meni,ampak pri vseh. 

Vrhunska igra, grozna tematika predstavljena na človeški način brez olepšavanja ampak tudi brez eksplicitnih prizorov. Mene je film navdušil in dam zlahka čisto 10ko. 

Res toplo,toplo priporočam.

Ubistvu mi gredo še zdaj kocine pokonci.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.