Še tolk sem "neumen", da celo deodorante in spreje vozim na odlagališče in čakam v vrsti, da jih lahko pravilno oddam, ker spadajo med nevarne odpadke. Kdo od forumašev še to počne?
Huh. Tu me šiješ. Prazno gre v embalažo.
Zbiram pa baterije (vozim v zbirni center), elektroniko oz. vse kar ima žico (v posebni keson v bližini), zdravila (lekarna ali zbirni center), vse kar je železnega (ko se nabere, zbirni center) in kar koli je keramike (zbirni center - gradbeni odpad), staro jedilno olje (zbirni center).
Samo taki kot ti in jaz, sva redka.
Da se vrnem, v Nemčiji mi niti ene flaše/pločevinke/plastenke ni avtomat zavrnil.
Ah dej no, pišeš kot, da se je zgodovina začela 24.2.2022. Enostavno, če bi Ukrajina, ostala nevtralna in bi normalno priznavala manjšine kot vse normalne demokracije, se nič od tega ne bi zgodilo. Torej dejmo nehat pisat o ozemeljskih težnjah, ker to je tak BS. Zasedba ozemlja je le posledica, ker težko zaščitiš ljudi, če nimaš ozemlja, kjer ti živijo, pod nadzorom. Pa sej je vse dokumentirano, kaj se je dogajalo v obdobju dveh desetletij pred tem nesrečnim datumom. Al je boljš pač mižat in se delat neumne ter trobit, da se je vse zgodilo brez vzroka in povoda.
Potem lahko mi napademo Avstrijo in Italijo, ker delajo z našimi manjšinami grdo? 🤔
V življenju nisem pustil ne prazne plastenke ne pločevinke ne steklenice nikjer kamor ne sodijo. In zdaj bi me eni radi kaznovali z dodatnimi pizdarijami, ker znam reciklirat? Noro res, dobr ste oprani.
Jaz vsaki dan, poberem eno smet, na sprehodu, na poti v službo, v mestu ali kjer koli.
Tudi dajem v rumeno kanto/vrečo.
Pogledam v keson za steklenice, vidim noter plastenke, tetrapake, pasje dreke v vrečkah....
Źal več kot 50% ljudi ni takih. Najhujši so kadilci, pa ok to ni del debate.
Če bi bili vsi taki, kot ti ali jaz, bi bil svet čist. Ampak žal ni temu tako.
Jaz samo trdim, da bi bilo v obtoku več steklenic, če bi se tudi plastika plačevala.
Dosti embalaže se ne recikrila, izvozi v tretji svet....., ker se gre lspet samo, da se zadosti EU smernicam....
Ti to resno? Stara babica, ki si kupi steklenico donata raje vzame plastenko, ki je lažja za nosit. Že tko ne more nosit težjih stvari zdaj pa misliš, da bo jemala steklenice. 🤪
Poglej si kolko piva imajo avstrijci v povratni steklenici. Zdaj so celo uvedli malo 0.33 steklenico. Ker pri njih imajo vse pivovarne isto steklenico.
Poglej si Nemčijo. V Berlinu so pubeci pili. Steklenice od piva večinoma povratne, so odložili pri košu. Ker so šli v klub. Mimo je prišel klošar in jih veselo pobasal.
Moraš na par dopustov v Nemčijo in boš videl kaj pomeni urejen sistem.
Hrvati nimajo najboljše. Ker zafrkavajo ob vračilu. Včasih imajo čudne ure in ne delajo isto kot trgovina in podobno.
Jaz sem nehal Donat kupovat odkar je v plastenki. Raje magnezij v prahu.
Izogibam se pijačam v plastiki, ker imajo hormonske motilce. To pa ne pomeni, da je kdaj ne kupim.
Lej , kaj ti osebno občutiš je irelevantno... dejstva so pa vseeno dejstva in kdo je kdaj kje agresor tudi. Sej pravim preveri tudi kaj se je dogajalo pred 2022. Če nisi preveč aroganten in prepričan v svoj prav in prav zahoda bi se ti moralo vsaj čudno zazdeti, da nekaj ni v redu. Zanimivo, da se 3/4 sveta ne strinja z nami v odnosu do Rusije. Le zakaj, če pa smo prepričani, da imamo prav? Tudi naciji so mislili, da imajo prav in šele leta 1945 je marsikomu svanulo, da so na napačni strani zgodovine. Še enkrat ni vse črno/belo kot se zdi na prvi pogled in rzlaga ni tako enostavna... edino kar je zelo priročno in enostavo je, da so Rusi ultimativno zlo in da so naredili nekaj za brezveze. Če vprašaš polovico sveta je nekdo drug ultimativno zlo. Kdo torej ima prav?
Zgodovina je polna vojn, kjer so ameri in rusi podpirali nasprotne strani. Od Vietnama, Koreje pa še marsikaj se najde.
Tega, mi male ribe, ne bomo rešli, ne spremenili, niti poslabšali.
Kupil sem multi brother, kateri nima kartus ampak barvo dolivas. Eno dolivanje zadostuje za 7.500 strani. Cena refila je slabih 5€. Sem pa vzel DCP-T420W- 180€. V kolikor hoces da se list pri obejestranskem printanju sam obrne je pa en novejsi model (40€ drazji).
To skozi pravim. Da je laser nepotreben nakup.
Takrat pač Brother ni imel duplexa in sem vzel Epsona.
Ja, ha, pa ni to Porsche, da že na traku vedo, čigav bo. 😊
Zakaj pa bi za to mora bit Porsche? 🤔
Za Giulietto, Focusa se je na traku vedlo, da bota moja.
Pri Giulietti so imeli tak dobro porihtano, da je celo Sacs vedel, da bo moja. Saj je amortizer prišel s nalepko in številko šasije v kateri avto se vgrajuje, prav tako tudi še vwliko drugih delov.
pred 2 urama je Boss napisal:
Ko sem sam leta 2019 kupoval šestko je to bil že takrat 7 let star model in sem prepričan, da ga kej dosti ni nihče od okolice porajtal, da je nov. Mene boli kurac za to, ampak ogromno ljudem pa to veliko pomeni, da vzbujajo zavist.
Če bi hotel zavist vzbujat, bi kupoval nemce.
Vedno kupim novi model (1-3 leta star), to pa za to, ker ima preprosto več ttehnologije. Seveda če jo kupiš. Ko sem primerjal 2011 Giulietto s Mazdo 3, dejansko primerjave ni bilo, ker je bila razlika svetlobna leta narazen, cena pa skoraj ista.
Pirnarja sem nehal gledat ker mi niso niti ponudili ene obične kljuke,..sam tisto odpranje le z notranje strani in fiksna zunanja,..sam jaz fix ostanem zaklenjen na hodniku 🤣
Res niso pokazali navadnje kljuke? Meni je 3.
Majo pa podlo foro. Osnovna, brez doplačila je votla in ni lepa.
Potem pa mi pokaže, da je gingava ker je votla. Sem v sekundi skapiral, da ima lufta ležišče... samo sem pokimal, ker sva tak z ženo rekla, da je ta za doplačilo lepša.
To so vhodna vrata v moje stanovanje. Dal sem spomladi povpraševanja na inotherm, da bi pač dal osnovn model vhodnih vrat, kot stavijo v bajte. Aluminij, kukalo, obična kljuka,...predračun je bil 2000€, pirnar tudi tam okoli. Trenutno renoviram drugo in bi začasno rad saniral vrata.
Al pa grem kockat/gemblat za tiste 2000€ 😂🤣
Montiral sem Pirnar alu 125 cm podboj.
Bila so dražja od Delutecha ca. 200€. Izgled pa je na poštenem nivoju.
Grobozrnata prašna barva in 2 nivo navadne kljuke.
Kdo je kaj zakuhal ni pomembno, pomembno je, da so golobnjakovi to spravili "na cesto". Pa jim ni bilo potrebno. Saj je prav. Barka pa tone in tone z vsako njihovo novo neumnostjo.
Kaj pa Janša vlada pa bojlerj? So tudi oni spravli na cesto in sedaj Golobovi rešujejo 😉
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Ma ja v MB je tudi Kangler odletel s protesti.
Jaz sem mnenja, da ni potrebno izvoljene oblasti trpet cel mandat. Če je narodu dost, odleti, kot je prišla.
Podobno smo v Sloveniji imeli rumene jopiče in jih nismo zaradi razgrajanja na protestih postrelali 😉
Če bi gledal širše, bi vedel, da so rusi tudi ameriške volitve sabotirali. Žal niso zlati.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani