Dans sem resetiral povprečno porabo na mojem dinozavru. To mogoče nardim 2x na leto. Šel Ljubljana-Velenje, tam mal naokol in prišel nazaj s povprečjem 6.8 😎
In ne, ne vozim 90 za kamioni. Očitno moram samo večkrat vozit izven končnic.
Super so ja... men so poslal ocenjevanje kakovosti poprodajnih storitev, še predno so stroj sploh pogledat prišli. Ob samem ogledu pa mi je serviser po dveh urah preklinjanja povedal, da je žal povsem nov model in nimajo niti izkušenj s popravljanjem le teh in da ga bojo prišli en dan iskat in odpeljali na servis. Kar me pa najbolj zmoti je pa to, da po popravilu ga pa ne mislijo nazaj pripeljat. Me obvestijo in potem je to moj problem, da ga hodim sam iskat. In okol tega jih bom Gorenju še pošteno napel. To je samo še ena od stvari zarad katerih se ti znamka za celo življenje zagabi.
Jst sem konec januarja vzel pralno sušilnega Gorenje. Ravno v petek so ga s servisa prišli iskat, ker ga serviser v četrek ni znal popravit. Nehal sušit 😒 Takih, kot so jih delali pred 17 leti, žal ne bo nihče več naredil dans.
Pa nimam neke ekstra plate, Asus Z790 Prime-P. Mal mi je blo kasnej žal, da se nism stegnu za TUF izvedbo, ampak mi pa iskreno čist nič ne fali pri njej.
To je super opcija, ampak je potrebno preveriti kaksno maticno plosco imas oz. ali imajo usbji sploh output 10gbps. Te novejse sigurno imajo, starejse imajo pa 5gbps oz. se manj :). Jaz imam trenutno B550 pa imam samo 5gbps, ampak se bo tudi to kmalu nadgradilo in bo 10gbps.
A niti zadi nimaš? Ker nekatere B550 (vsaj Asus) imajo zadi 3.2 gen 2. Sicer mam tut jst zadi ''up to 20gbps'', ampak kdo bo lezu zad pod mizo vtikat haha. Spredi mam pa navadne Usb 3.0 od kište porte. Na teh sem na usb ključu imel porazne hitrosti. Prej 25 z nihanjem, zdej 350+ s tem portable SSD.
Transcend 256GB USB 10Gbps ESD310 Portable SSD Solid State Drive TS256GESD310C Black: Amazon.de: Computer & Accessories
S tole zadevo sem jst zelo zadovoljen. Sem tut pristaš kopiranja, ker so mi razni cast appi ponavad preko wifi znali trokirat, pri 4K. Tut netflix preko wifi na smart TV ni biu konstanten.
Če smo pa taka fajn tranzitna država no. Sigurno ima naše gospodarstvo blazno korist od tega, drugače ne vem zakaj ne bi čez dan za kamione nabil trojne cestnine, ponoči pa normalno. Recimo. Ma ne sej vem, nikol ni tko preprosto 😏
Lidl, drugje kokr gledam tega Parkside orodja sploh ne prodajajo. Maš pa potem po 5€ še vsega boga dodatkov, ki jih lahko kupiš, od kotnih vrtalnih, do žage... Nisem prej sploh poznal firme, niti v Lidla ne hodim, zato gre @Scr3am zahvala. Osebno mi je padla v oko tale varianta
Malenkost švohnej, kot tisto kar ima @AmpeR, on ima že 5Ah baterijo, to sem takoj porajtal. Šel sem v potem v Lidl, ker so oglaševali 150€ komplet in je za moje potrebe več kot dovolj in cenejši. Zato sem mal čudno pogledu, ker je bila cena potem 170€ in prodajalka je rekla, da so dobili novejšo generacijo in morajo zdaj prodajati tako.
V avstriji v lidlu je bila samo udarna masinca z 80nm navora 50€. 4ah baterija pa 20€. Pri nas dosti drazje, ampak se vedno dobis najvec za ta denar. Sam imam ene par orodij od parkside performance in je vse top. Sploh za ta smesen denar.
Evo, sem včeraj vzel in dobil zadnjo. Očitno grejo kot vroče žemljice. So pa dobili novejšo generacijo in je še dražje kokr so v letakih promoviral. Na koncu 170€. Me ne bi osebno nič motila manjša cena in manj dodatkov, nastavke, olfa nože, izvijače, metre... to mam načeloma že vse od prej, ampak mam pa zdaj tak ličen komplet, recimo. Me zanima kolk kvalitetni so v resnici vsi teli nastavki in kok hitro jih bo požrlo. Ta novejši model je menda 80Nm (vsaj na papirju), sem pa presenečen kolk zelo težka je mašinca - k prasica. 😄 Upam, da se to odraža kej v sami kvaliteti.
Bom že dans 4 luknje v zid spustu in bom vidu, moram en nosilec montirat...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Dans sem resetiral povprečno porabo na mojem dinozavru. To mogoče nardim 2x na leto. Šel Ljubljana-Velenje, tam mal naokol in prišel nazaj s povprečjem 6.8 😎
In ne, ne vozim 90 za kamioni. Očitno moram samo večkrat vozit izven končnic.
Dino power!! 🦖💨
Povezava za deljenje
Deli na druge strani