Skoči na vsebino
Pohvalite se,...
Napisano

Danes v pravih zimskih razmerah, z boljšo polovico osvojil Malo Mojstrovko. Napovedano je bilo sicer sonce in veter. Imeli smo pa meglo, veter in precej minusa. Ti pa fajn spuca podstrešje, tako da nov teden - bring it on

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj poslušate?
Napisano

Se strinjam s tabo Alex. Tudi jaz sem bil na Gunsih v Imoli, kasneje pa še v Firencah. Axl ni tako švoh, Slash je pa itak virtuoz.

Poslano z mojega SM-T870 z uporabo Tapatalk

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kava
Napisano

Sam pijem espresso, parkrat na leto, po dobrem kosilu pa corretto

Poslano z mojega ONEPLUS A6013 z uporabo Tapatalk

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Računalništvo
Napisano
On 10/23/2020 at 11:27 AM, Boss said:

Jezik dvomim, da je problem, če na numerični tipkovnici pritisne 2 in pade ven črka y.

A maš slučajno še kako drugo tipkovnico? Priklopi jo gor in probaj še s tisto a se dogaja enako. Lako da ti na tej kje mebrana spodaj prebija, al pa se ti je kaj polilo po njej.

Tipkovnica je bila kriva. Sem probal z drugo in je vse ok.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Računalništvo
Napisano
On 10/23/2020 at 11:27 AM, Boss said:

Jezik dvomim, da je problem, če na numerični tipkovnici pritisne 2 in pade ven črka y.

A maš slučajno še kako drugo tipkovnico? Priklopi jo gor in probaj še s tisto a se dogaja enako. Lako da ti na tej kje mebrana spodaj prebija, al pa se ti je kaj polilo po njej.

Tipkovnica je bila kriva. Sem probal z drugo in je vse ok.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Računalništvo
Napisano

Tien, jezik je ok, sem tudi dam najprej pomislu na to.

Boss, sem probal s troubleshooterjem, ne najde nič. Morem nekje najt še eni drugi tipkovnico, da vidim, če je res v njej problem. Poročam.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Računalništvo
Napisano

Fantje rabim pomoč.

Ne vem kaj sem klikal po tipkovnici, v glavnem, je komplet razstelana. Kliknem npr št 2. na num padu, se mi izpiše y. Ko v googlu iščem in z backspace želim brisat črke, mi prvo zbriše, nato opre meni kot da bi kliknil z desnim gumbom miške...in podobne "finte".

Kje so nastavitve, da tega hudiča spravim k pameti?

Hvala vnaprej

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.