Meglenkarji s5 zavzeli ceste in stavim, da bodo nekaterim gorele tudi ko bo popoldan ze soncno!
Ej kaj je fora teh ljudi? Dans zve?er ?ez ljubelj prekrasna no?, a jih je kar nekaj genijev melo meglenke nakurjene? A to misljo, da stali poledico? Res ne ?tekam...
No kakorkoli, tudi pomankanje bontona te razpizdi lih tko kot samo kr?enje pravil. Jaz sem bil ?e naprej in hotel desno po polni ?rti, ?enska pa je za mano priletela z desne kot iz topa (k* gleda znake) in hotela mimo mene in potem levo. Norci v glavnem.
Ja tko k je Nejc reku, majo uni tablo in na tleh narisan lih zato kr ve?ina k tm dol pride gre direkt desno na tr?a?ko. Sicer sama oznaka itak nebi igrala nobene vloge, ?e bi oba pasova bla pa? tko kot ponavadi. Ampak dripci ne vidjo in ga prpali dol z avtoceste, da vsi cvikajo na levi, ?eprav majo prednost.
Potem pa potrobi? babi in se ustavi na hitro PO zanku, tko da ji verjetno ?e vedno ni jasno pol k.
A veste tale izhod iz avtoceste na vi?u? k pride? iz kranja in mora folk k pride z desne po?akat ker ma? prednost in itak ho?es desno na tr?a?ko? Je*em jim sve po spisku.
Samica si je uredila domovanje v kleti, ob?asno jo vidimo tudi v "drvarnici" (prostor, kjer se nahaja 15 metrov polen, bojler, zalogovnik, vse ?rpalke, ventili in podobno. Sam kotel je v drugem prostoru), pa tudi v hi?o kdaj pride. Zdaj je dolga ?e blizu dva metra. Ja, in med poleni vsake toliko najdemo kose leva, ko se levi. Ravno v?eraj sem na?el enega. Ga potrebuje?? Zdaj visi na polenih in ?aka, ?e se kdo oglasi, da ga odpelje - ponavadi u?iteljica biologije iz osnovne ?ole... ?e ga potrebuje?, samo povej.
Sva?ta. Pa dobr ajd, najbr? dobi svoje od bojlerja... Huda dvori??na "ma?ka" ni kej.
Pa ne rabim, hvala. Sem od malega skakal okoli ka? in jih tudi doma mel...
Pri nas smo vse te te?ave zelo u?inkovito re?ili s ka?o, in sicer s samico go?a. Pride skozi vsako luknjico, skozi katero gre mi?, po vseh mi?jih rovih, in jih lepo polovi. Sicer je zdaj ka?onka dolga blizu dva metra, mi?i pa nimamo niti v kleti pri krompirju...
A to se heca?? ?e se ne, a ni pri nas malo prehladno za take zadeve? Terarijska temperatura mora biti za go?a nekje med 25 in 30 stopinj, glede na dan/no?. O_o
Ja se dogajajo take zadeve. Tale dev build ok, res nima veze s prodajo. Se mi pa zdi, da majo vse to pokrito v pogojih poslovanja, tako da je ?ista sre?a, ?e se jim ne da ubadat s tem in gre nakup ?ez.
Pozabil sem bistvo, sorry - bil je predra?un na papirju
No sej, ?e da si to dobil na povrh vsega ostalega... Kul. Je pa tako, da ponavadi prek spleta te zadeve nimajo veze z dejansko prodajo in tudi accounti in samo naro?anje ne deluje.
jaz sem na ta na?in dobil pred 10. leti (?e v tolarjih) kav? 20% ceneje, so pozabili v?teti DDV v ceno. So me klicali, opravi?evali so hoteli stornirati naro?ilo, a ker sem vztrajal (ni? gro?enj s kakimi tr?nimi in?pekcijami) so popustili in dobavili - Merkur Kranj, mislim pa da je prodajalec moral od pla?e dajat.......
P.S. NA temu kav?u sedimo in le?imo ?e danes, 10 let, kot nov - slovenska pokojna kvaliteta Tom.....
Samo mikrofibra je bila ?e zama??ena, tudi mala dva sta jo namo?ila pono? kdaj itd....sem rekel zgubiti nimam kaj, snel dal v stroj in glej si ga no ni? skr?ilo, vse ?lo ven....
O LOL! V tem je tok stvari narobe, da niti nevem... Najprej, to je nekak tko kot, da bi oni nardil tak interni katalog, da vidjo ?e printer dela, ti pa bi tist hip uletel in hotel za printano ceno nabavit.
Pri tem so nekak mel sre?o, da so vsaj mel pravo ceno gor (tut ?e brez ddv), ti pa tut, da so se kar vdali, ?eprav tista stran s samo prodajo nima nobene veze.
Pa programerja nakurit, da je to vse javno dostopno...
Pa dvomim, da bo? na?el kar nek best of, saj ?e ena zadeva traja ve? kot pol ure. Ve? kot toliko jih pa tudi ne naba?e? v en klasi?en ve?er.
?e pa jih slu?ajno ho?e? navdu?it tudi nad samim in?trumentom. Predlagam tole mozartovo kadenco za violino. Norc, da vidjo, da ne rab bit vse ?ist togo in uradno. Tip gre ?vi?gat.
Jaz pravim da Hilary bi zakuhala WW3, z Trumpom pa bojo pri?li za 8 let nazaj, to?no tam kjer so bili po koncu Busha.
Ampak vseeno, ko sem gledal rezultate se mi je smejalo do solz, resno. Ameri?ani in njihova "demokracija". Hilary dejansko dobi ve? glasov, zmaga Trump.
@Boss: ne samo brez podpore lastne stranke, ampak zelo klju?ne podpore Wall Streeta in bank. Po moje prvi kandidat, ki je zmagal, ki ga niso podprli slednji.
Ja, WW3 verjetno nebo, bo pa vojna v Iranu...
Hecno je, da je sistem isti kot v republican primaries. Torej delegati/stol?ki v senatu in "winner takes all". In glede na to, da so demokrati popu?ili na celi ?rti in je zdaj senat ?e bolj rde? kot prej, se to nebo spremenilo v bli?nji prihodnosti.
To kar on nabija, da samo s svojim denarjem obratuje je bullshit. Ima on tudi velike donatorje in druge umazanije. To bo ?e show, kot vse tam...
Trump bo raje trgoval kot ap se fajtal s Putinom - po moje bo ?e do poletja ?el k Putinu na obisk ali pa Putin k njemu.
To 100%. Problem bi edino lahko mogo?e bil, da Putin je navihan in bo vse skup tko obrnu, da bo sam izpadel "ta mo?nej?i". Kar pa spet mogo?e ni tok fino za vse nas ostale, ko se steguje po novi zemlji itd... Mo vidli.
Saj nimas prednosti... res pa je, da tudi on ne bi smel okoli in okoli vozit po zunanjem...
jJaz se vecinoma peljem tako... da grem na notranji pas, ce ne grem prvi izvoz ven... pa mi nikoli nihce ne hupa... eden redkih krozisc, kjer ob guzvi tega ne pocnem, je tisti na Bratislavski v Ljubljani pri Hotelu Plaza...
To je bil point ja. Jaz na notranjega, nekje pri njemu jaz ?migavc za na desni pas in ven, on pa ho?e vstopit in mi trobi ker nevem, sem prepo?asen al kaj jaz vem. Potem sem ga pa gledal, ko je po zunanjem ?vignil mimo mojega izvoza...
Nope, narobe.....
Hoces reci da on cekira levo kongre desno?
Svaka cast da imas izpit....
P. S. Na desni itak ne bi smelo biti nikogar razen tistega ki gre v prvem izvozu desno. In tega cakas TI ki gres na isti izvoz. Sevda ce je izvos samo z enim voznim pasom, ce sta dva nihce ne caka nikogar
Zal pa mora ta na notranjem cekirati se desnicarje ki se peljejo naprej mimo izvozov....
Ta na desni te je dolzan pocakati oz v generalnem je dolzan pocakati vse ki so na notranjem in se vkljuciti na notranjega ko je frej, v predpostavki da ne gre ven na prvem izvozu. Torej njegovo delo in ne prednost je v casu vkljucevanja v rondo in ne konje v rondoju
Ja, exactly. ?e bi tip vstopil na notranji pas kot se ?ika, nebi blo nobene te?ave, jaz ven on notri. Pa ?e ti?al bi ga lahko kot ga je volja.
Drugi? bom haral po zunanjem pa ko jih j... Ni treba nobenmu razmi?ljat,
U ja kro?i??a.. Ta je dobra. Sem pri ?alskem poskusil ta pravilen pristop (kot ga jaz razumem) in zapeljal na notranji pas, ker nisem izstopal pri naslednjem izvozu. ?e pred mojim izvozom jaz ?migavc in na desni pas za ven jit in mi degen, ki dela cel krog po zunanjem trobi ko prtegnjen. Da bi en njega...
Tantum so tudi pastile, kao pri bolecem grlo. Isto kot neo angin, septolete/septabene ipd..
Sem pa vceraj prvic probal pastile Isla... priporocam. Men so super...
Olynth je isti smorn kot operil... v kapljicah ali razprsilu.. ja, izsusi/zmanjsa oteceno sluznico, zato ga ni priporocljivo jemati dlje casa. Sem pa zasledil, da obstaja olynth, ki naj bi bil primeren tudi za dolgotrajnejso uporabo. Najbolj zdravo je sigurno z fiziolosko raztopino, ampak... ko mam zabasan nos, razmisljam samo o tem kako mi bo na hitro nekaj pomagalo...
Berodual je pa zdravilo, ki se ga uporablja pri kronicnih boleznih (npr astma), bronhodilatator, ki na hitro razsiri dihalno pot. samo na recept seveda.
Pa js se kr z alkoholnim propolisom ?pricam pa zaenkrat deluje. Bom po?ekiral tole nosu prijazno verzijo olyntha, z berodualom pa se pomoje nebo treba igrat.
Sam Olynth je zakon! Ni bolj?ega ko ma? zabasan nos, zabasane sinuse, posledi?no glavobol in potem pred spanjem '?pric' v nos in ..lak?e se di?e..samo bez bronhija
?e kolegica farmacevtka pravi, da je "behind the scene" konsenzus, da ni bolj?ega. Dokler pa? ne gre za kak?ne alergi?ne rinitise in podobno...
Pri nas v hribih zdravimo povsem naravno in brez kemije, pa smo bolj zdravi od "dolincev"...
To gotov dr?i do neke mere. Mi, ki smo od malega v tem klin?evem ljubljanskem zraku (no, vsaj ko je toplarna ?e obratovala na polno) smo malo nasrkali.
Za nos odma?iti je najbolj?i Nasonex, ki ima poleg razred?ila kakor operil tudi proti vnetne zadeve, a ?al se ga dobi samo v AUT, D,... Pri nas ve? ne pravijo v MB lekarnah
Dobi? nasonex na recept. Ponavad, ?e gre za kako vnetje al pa alergije.
Jaz mislim, da bi morali splav enostavno v celoti prepovedati. To je precej grob in povsem nepotreben poseg v ?ensko telo.
Saj ne gre zate... Razen. ?e govorimo o primeru, da nekdo punco sili v splav.
Nepotreben pa predvsem glede na to, v katerem stoletju smo - in smo vsi dovolj osve??eni glede spolnosti, pa tudi glede kontracepcije, ki je v tem stoletju zelo kvalitetna, zanesljiva in predvsem dostopna. ...Kdor ni zrel zanjo (spolnost), naj jo pusti pri miru. Kdor pa je zrel, bo pa tudi na tem podro?ju sprejemal odlo?itve in nosil posledice.
Exactly. K temu spada tudi odlo?itev o splavu. Tu ma? kar veliko kontradikcijo v svoji logiki.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Ej kaj je fora teh ljudi? Dans zve?er ?ez ljubelj prekrasna no?, a jih je kar nekaj genijev melo meglenke nakurjene? A to misljo, da stali poledico? Res ne ?tekam...
Povezava za deljenje
Deli na druge strani