Skoči na vsebino
Tole je pa kr smeh
Napisano

Zenksa govori romunsko ... in tudi v eni recenziji sem prebral, da naj bi slo za moldavijske otroke ... :) >>> http://filmoljub.blogspot.si/2016/12/spectral-2016.html

Deklica, ki govori slovensko je Ur?ula Parker, in je v resnici h?i Jerice Oblak, z Ameri?anom Brianom Parkerjem poro?ene slovenske skladateljice z newyor?ke univerze. 

Tukaj je izsek iz TV oddaje "Louie", kjer tudi govori slovensko :) 

Aaah, hudo!

To je torej povezava. Druga?e ?enska na za?etku govori romunsko (2-3 stavke), nato pa tudi ona slovensko.

Druga?e pa komedija. Predstavljaj si.. ura je ca. 11 zvecer, draga drnjoha poleg, jaz pa gledam brain-idle ameriski film. Veke te?ke, da bi rabil dva zobotrebca. Nato pa registriram. Pre?altali so na slovens?ino 0.O. Pritisnem 3s v rikverc in res! Potem sem se do konca filma, popolnoma buden, zabaval nad slovenskimi vlo?ki. Zanima me, kako tujcem zveni na? jezik?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Sem videl samo ta odsek... Celega filma se nisem gledal... Sem bral, da ni nevem kako dober... Si bom pa enkrat vzel cas, da ga pogledam... :) ... Prilozen je ta del, kjer je omenjena ta komedija z moldavskimi otroci, ki govorijo slovensko :)

attachicon.gifSpectral.mp4

Ne bo? ni? zamudil tudi ?e ga izpusti?. V opsiu druga?e opi?e, da je jezik Ruski.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.