Skoči na vsebino
Formula 1
Napisano

?e bi bila ?e dva kroga bi Max spet slavil zmago. Dobra dirka je bila. Vettel spet surlo do tal. Baje je ?e Arrivabene na listi za odstrel pri scuderiji.

Kje si ga videl, da ima surlo do tal?

Glede na smolo se zelo korektno obna?a.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Zakaj ?e?

Vettel je zapeljal naravnost v Maxa, se ni imel kam umakniti.

Tole si je Vettel ?isto sam kriv. Zajebal je na ?tartu, potem pa "zapiral"

A bej?, bej?.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

To zame niti ni nesreca. Nesreca je najveckrat "le" splet nesrecnih dogodkov.

Taki primeri so pa rezultat prepotentnosti, egoizma, neumnosti in ?e cesa...

V zapor za xy let in soditi za uboj...

Mi je vcasih prou, milo receno, neprijetno it na bicikel ali pa pe? ob takih osebkih...

Se popolnoma strinjam.

lp

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nevem zakaj bi visino kazni, sploh pri hujsih prekrskih (kar ta vsekakor je), dolocali glede na osebni dohodek.

Meni je cisto vseeno ali me z divjanjem ogroza reven bebec ali bogat bebec...

Tako da sem bolj za to, da so kazni za hude prekrske za vse enako VISOKE in ne za vse enako NIZKE...

Gre predvsem zato, da kazen mora biti vzgojna predvsem za naprej, za nazaj itak ne more? ni? popraviti. In nekomu, ki ima 700? prihodkov bo kazen 500? prekleto bolj vzgojna kot nekomu, ki ima 10.000?. Razume?? Kazni, bi da bi dosegle cilj bi morale biti nujno po stopnjah glede na dohodke oz. premo?enje.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Lahko zdaj iscemo razloge/izgovore zakaj je prislo do tega poslabsanja (vec turistov, vec avtomobilov, vroca poletja, blablabla...), ampak dejstvo je, da cedalje vec ljudi boli k. za vse okoli sebe in da se ukvarjajo z vsem drugim, razen z voznjo.

Mislim, da tole pove vse in da ni kaj dosti dodati razen, mogoe? to, da smo tudi neverjetno nevzgojeni in nekulturni kar se odra?a tudi na cesti. ?al menim, da se nas na hitro prevzgojiti ne da tako, da ostanejo le kazni, ki bi morale biti ?e vi?je in tudi nadzor bi se moral bistveno okrepiti.

LP

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Lahko si prepri?an, da Hamilton ni kar na pamet prestopil, Wolff in Lauda sta mu gotovo zelo dobro razlo?ila "projekt hibrid" za 2014 in s tem lepo mo?nost da dobi zmagovalni avto za osvajanje naslovov. Ko je Hamilton odhajal od njih, v letih dominacije Vettla z Red Bullom, se je McLaren gibal nekje na 2-3 mestu med ekipami in se ni mogel boriti za naslov, kar je pri voznikih kova Hamilton edino kar ?teje. Posamezne zmage so pa? za povpre?ne?e.

Se strinjam kar si napisal o drugem delu Schumijeve kariere, dejansko mu je ?lo zadnje leto zelo dobro in le okvare so mu prepre?ile, da ni vzel mere Rosbergu (kar bi bila svojevrstna sramota, da ga 43 letnik na koncu sezone pusti za sabo, v temu primeru bi se Rosberg lahko upokojil kar hkrati s Schumijem). Je bil pa Schumi v svojih najbolj?ih letih ?e precej bolj?i, res pa da so bili tudi ?asi drugi, z neomejenimi testiranji, kar je on kot perfekcionist s pridom izkori??al in so z mo?tvom mnogo stvari doterali do perfekcije, tako na avtu kot on pri svoji vo?nji. Ampak pogoji so bili enaki za vse, tudi drugi so lahko testirali po ?elji, njihov problem ?e tega niso izkoristili.

?e sodimo po temu, kako se je Schumacher kosal z Rosbergom v svojih "penzionerskih letih", bi ga v najbolj?ih letih na vrhuncu mo?i zmlel za ?alo. In dalje, ?e pogledamo, kako dobro Rosberg parira Hamiltonu, bi tudi Hamija pustil zadaj (vem da bo Zmaj zdej spet sko?il v luft, pa naj :P).

Sicer so te primerjave bolj tko na grobo ?ez palec, ker so razli?na obdobja te?ko primerljiva in se vloga voznika skozi zgodovino F1 vse bolj zmanj?uje. Vedno bolj pomemben je avto, zato tudi trenutni odli?ni vozniki (Hamilton, Vettel, Alonso) ne pridejo ve? toliko do izraza v primerjavi z njihovimi mo?tvenimi kolegi.

Verstappen pri meni zbuja me?ane ob?utke. Po eni strani ima genialne poteze (prehitevanja, nekatera branjenja pozicije), po drugi strani je pa ?e v mladih letih pravi arogantni asshole (kaj ?ele bo iz njega, ko osvoji kak naslov?). S tem da se mi zdi, da ima na njegov ohol odnosu velik vpliv njegov foter. Moti me tudi to, da mu ob raznih nepravilnostih (?e ve?krat videna nelegalna blokiranja s spreminjanjem smeri pred ovinkom) FIA konstantno gleda ?ez prste zaradi vsega hypa in podpore navija?ev, s tem mu peruti le ?e rastejo. O?itno bo moralo enkrat res fajn po?it po njegovi krivdi, da se bo kdo pri FII spomnil spametovat mulca.

Zelo lepo povedano, sploh del o malen nevzgojenm nadute?u.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.