"Ku?ek" le?i ?e danes tam na bankini, kamor sem ga fu*nu od jeze!
Pa...ni bil spu??en, ampak strgan iz verige...beri zlo pomanj?evalno...veri?ice(!!!) s ?lenom od enega centima, pa debeline tam okol 2 milimetr?ka...Ku?a res ni ne? kriv, ampak lastnik...Ku?a pa? ne zastopi, pa tud ?e se usede? na troblo!!!
Se je pa za kazen, ku?ek, ful fino valil pod avtom...dobr, da ni ?e ve? ?kode naredil!!!
Mater sem prasac privo??ljiv...ma je vsaj hitro blo...ni ve? tud brcal ne, pa tresl ga tud ni ve?, ko sem ga videl.
PS.: Dodajam se na spisek (bom bil fulllll ne?en)!!!
V soboto sem mel spet bli?nje sre?anje z na?imi ?tirino?nimi prijatli...tokrat je bil res na? najbolj?i prijatelj...pre***ti cucek fr*da*an, da mu...piiiiii...piiii...piii...pa njegovmu neznanemu lastniku tud, pa da mu bradavica na nosu zraste!!!
Skratka spredi razbita Suzzy...fotk pa ne bom limal gor, ker me pr srcu stiska!!!
Za koga k**ca bi se js nekomu umikal, samo zato, ker ma ve?jo hitrost in ker je frajer, pa bi se js mogu nevem v kake luknje med ?leparje tla?it, pa bremzat?
- ?e ?e itak vozim z "mal" ve? kot 130 (pa tudi ?e bi s 130km/h-jev, kot je omejitev),
- sem pred njim (torej mam prednost),
- prehitevam kolono po?asnej?ih vozil, druga?e na prehitevalnem nima? itak kaj po?et, zato je vozni pas (na prehitevalni se mi pa zdi, da itak ni zdravo, ali je celo prepovedano(?) bremzat, razen v izrednih okoli??inah),
- dr?im konstantno hitrost, itd...
Pol pa ob prvi prilo?nosti mal spusti? gas, pa se umakne?...ma bremz ?e vedno ne pipam Po?asi in "langzam", da mu ?e mal ?iv?ke pije?, pa mrbit ?e kak manevr?k, kao, da gre? nazaj na prehitevalni pas, pa tko...da mu prika?e?, da si ?e ve? psihi? , kot on...se varnostna (njegova) kr naenkrat pove?a. Zanimivo!!!
Brez porabe vitrexa, ta je za pranje mr?esa!
?e pa ne, pa zlo rahel "tap" po bremzi, ene dvakrat...?e pa ne pomaga, pa mal bolj...sam to ni priporo?ljivo in izvajam samom v redkih primerih na lokalcih...?e pa ?e to ne pomaga, pa do skoraj ful stop na orto!
?e ne more prehitet, naj vsaj ne leze v rit!
Mam pa eno idejo, za tiste ki uporabljate vitrex, pa da ne pacate celga avta...na zadni ?ipi je itak ?oba za pranje(vsaj pr men), pa tist lepo usmeri?, da ga ZALIJE!!!
?e je pa ni, jo pa nekok montira?...recimo...pa olje notr, namest vode...whahahahaha!
Saj ni zame...nit film ne...sem ga sicer pogledal, ampak je kr neka glupost od ?enske, ki bi rada spremenila svet in tradicijo, ki jo domorodci gojijo nevem kolk 100 let.
Pa da bi pol ?e knjigo bral? Hvala Vseeno...mi jo uturava ?e na?a...tko da...
Za 7gb more bit pa ?e 1080p BluRay madona. Potegni si en DVDRip dol,pa bo? mel na enem CDju.
Saj sm probu najdit...in te ponavad vle?em dol...ma ga ni, al je pa badseed! Na torrentz.com (ni reklama) sem najdu sam tri primerke. Na enmu so ?e vgrajeni SWE-podnapisi, pa to ful moti stvar!
Druzga primerka ne vle?e, tretji je pa ta u-iber-dimenzional!
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Poslu?am tisto, kar mi je letos spolzelo skozi prste
Primer:
In ?e ena lepa pesmca:
http://www.youtube.com/watch?v=Ohi7bZYN7h0
FEEL THIS!!!
Mister polizman...go get a DONUT!!!
Povezava za deljenje
Deli na druge strani