Jaz moram pa? sama ?istiti in pri petih otrocih je tega ?i??enja pa? malo ve?. Zato pa? premi?ljujem o novem sesalcu. Mo? navija za industrijski sesalec, jaz pa pa? navijam za navaden hi?ni sesalec.
Pa me pa? zanima, ?e je pa? kdo na forumu, ki se na te stvari pa? bolje spozna pa da bi mi pa? dal kak?en nasvet?
Tvoj hi?ni sesalec ima bolj?e lastnosti kot mo?ev industrijski. Kirher ima tudi profi (siv) program s ?e bolj?imi lastnostmi v kompaktni izvedbi.
Za sesalno poezijo ... sicer bolj ?torasto za stanovanje pa kak?en Starmix z 280 podtlaka.
Sam zgubim ?ivce ?e moram z navadnim iti preko stanovanja, uporabljam starega industrijskega sicer, katerega si pa vsake toliko kdo sposodi.
Situacija s Corso je bila res lahko nesre?a... Kaj pa v primeru, da je imel gume z zlizanim profilom, mogo?e 7 let stare, preve? napumpane, mogo?e ?e tri mesece zavla?uje z menjavo zgloba v roki, na tehni?nem so ga spustili, ker pozna nekoga ... oz. kakr?na koli druga tehni?na nepravilnost, ki jo opredeljuje zakon... kako bi potem gledali na krivdo voznika Corse?
Saj namen radarjev naj bi bil namre? umirjanje prometa. Navkljub kvotam ? ki jih morajo policisti izpolniti bodo ?li z neizpolnjeno kvoto ve?krat ven in bo ve?krat obvestilo o radarjih in bo ve? umirjenega prometa.
Brez obvestil v uri na primerni lokaciji naredi tedensko kvoto u?inka pa razen v denarnicah ni.
Se mi je zdelo da si ti ta Pi?ka ki stresa gobec in se dela policaja v na?i ulici. Zdaj to?no vem kdo si tako da vidimo kok. Bo? kreten sedaj imel jajc. Proklet kreten kdo si ti da si nad zakonom kdo si ti da si bog ulice? Prokleta pi?ka vem kje si do. A seveda in ?e bo. Ej da je ena pikca na mojmu avtu te pridem prefukatv lastno stanovanje.
Zdej pa da takoj snames vse slike Mojega avta z neta preden se policaje nate spustim picka bedna.
Se pravi ti lahko dela? kar ?e? ko ti gre pa nekaj v nos smo pa vsi invalidi! Invalid bo? kmalu ti in to brez jajc pofukan kreten
V primeru obiska zdravnika, bo udele?ena tudi policija, ki bo izdala pla?ilni nalog 200 ? lastniku psa. Pes bo ozna?en, kot nevaren in bo moral nositi nagob?nik od sedaj naprej. Doma bodo morali postaviti znak "pozor nevaren pes" in pa vsaj 1,8m visoko ograjo, ?e ni privezan za ogrado.
?e se incident ponovi bodo psa uspavali.
Podobna zgodba se je zgodila par dni nazaj na ?entvi?kem hribu. Najbolj miroljuben pes na svetu je bil stisnjen v gozdni poti med drve?ega kolesarja in drevesa. Seveda se je ustra?il in ugriznil kolesarja v gle?enj. Lastnik mora slediti vsem zgoraj omenjenim ukrepom. Je pa ?isto potrt saj mora sedaj skoraj popolnoma spremeniti svoje navade s psom.
In prodajajo se vedno v nepravem ?asu, ko so v izgubi in jih davkopla?evalci dobro nafutramo z denarjem in nato prodamo za enega ?rnega enega belega prvemu klo?arju, ki pride mimo.
Prodajajo se ob ?isto pravem ?asu s skrbno vnaprej dogovorjenim ne-ravno-klo?arjem.
Zdej bom povedal nekaj bogokletnega za kapitaliste. ampak za prihodnost bo potrebno logiko zamenjat. verjetno v smeri izdelave izdelkov za znanega kupca. Se pravi rabi? avto, ga naro?i? in ti ga naredijo ter pripeljejo v roku meseca, najve? dveh. Se pravi nobenih zalog, nobenih vi?kov, nobene nepotrebne potrate surovin in energije.
Zakaj je to bogokletno za kapitaliste? To so kapitalisti?ne mokre sanje... nobenih zalog, nobenih vi?kov, nobene nepotrebne potrate surovin in energije- vse izkori??eno do maksimuma.
V B2B lahko brez teh smernic zapre? ?tacuno zelo hitro ...
Boss, pa a ti si mislil da bodo tu ljudje do?ivljali o?i??enje ko bodo priznavali kako so se nategnili, oz so se pustili nategnit. (za oboje so si sami krivi)
...
Je pa res, da veliko folka pa? nima jajc priznat, ker gledajo na svoj image nezmotljivosti in prfektnosti al pa ?e huj?e, da si zatiskajo o?i in ?e kr verjamejo ...
Dale? od o?i??enja ampak bolj kot dru?bena odgovornost. Vzdr?evanje prefektne samopodobe nas bo tudi pokopala Slovenceljne.
Samo omenim anekdoto, ko so znancu vdrli v hi?o in posku?ali oddujiti avto in je v pogovoru med prijavo kraje policistom omenil za?udenje, da so se spravili krasti v njegovem obmo?ju, ki ga je imel za varnega ... Nakar mu policaj odgovori, da je to ?e 9. kraja v zadnje pol leta v njegovi ulici (cca. 30 hi?). Po malo preverjanja je ugotovil, da je bilo med njimi vsaj nekaj sosedov, s katerimi je imel redne "dober dan" stike in nobeden ni omenil vdiranja v hi?o, ker jih je bilo sram ...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Zato ?ihadisti uporabljajo ameri?ke Toyote.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani