Skoči na vsebino
Košarka
Napisano (urejeno)
pred 4 minutami je Z M A J napisal:

Brez Luke je tole ekipa, ki jo res nabije vsak, kateri premore člansko reprezentanco, grozno :(

Hvala bogu ne gledam na TV, tole bi blo zalost za gledat

Popravljeno od Matick
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Chat is back ...
Napisano

Sem za, jih priklopmo na vodo in elektriko, ampak, v tem procesu se tudi vse crne gradnje porusijo.
Vseeno pa morjo tako kot vsi mi ostali, te stvari tudi placat, sj, mas pravico do vode, verjetno pa tudi dolznost placat dolocene stroske povezane s tem. Drugace ti pa noben ne brani da gres do najblizje reke, pa si jo nalijes v kantice

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano
pred 44 minutami je Slivka napisal:

Te bom z lopato!

Sicer ni dvojina, ma bom pa lopato pravilno uporabil - čeprav ne za to, za kar se lopata praviloma uporablja...

na "kmet s hribou" pa ne zna lopate uporabljat

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano
pred 4 minutami je Tilen5 napisal:

DonFilipe ve kaj je dvojina ko oskubi dve nutriji pod LJ mostom

mislim da ne, ker dvomim da on samo dve nutriji naenkrat oskubi

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano
pred 2 urama je Alex napisal:

... in gladka zmaga na naslednjih volitvah. Golobnjak-out. 😉

Samo na desni se bojo glasovi prerazporedil. Pozabljas da se pri nas ne glasuje za najboljso politicno opcijo, ampak proti doloceni osebi/stranki. In ker bo Loga dozivljensko oznacen kot "ta jansov", dvomim da bo dobil nove volilce, oz, da bi uspel karkoli glasov levi sredini ukrast

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Jest zato nisem več na triglavu, ker je neprimerno dražji od ostalih. Za primerjavo, zj sem na allianz dal za full kasko manj kot sem pa dal na triglavu 6 let nazaj

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Chat is back ...
Napisano
pred 9 minutami je Boss napisal:

To je zato, ker ni obdavčeno kot vsepovsod po svetu. Če bi to bilo se sploh ne b bilo treba z dodatnimi davki na drugih področjih ukvarjat pa ljudje bi krepko premislil, da bi nepremičnino imeli kot statično naložbo, po možnosti celo prazno.

Točno tako. 
Če so Grki lahko zrihtal da imajo progresivni davek na število nepremičnin, ne vem zakaj mi ne mormo.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Chat is back ...
Napisano
pred 16 minutami je Slivka napisal:

Pa a sem ti lepo prilepil od gradbenih podjetij, da je od 800 do 1.400€ na kvadrat? Pa dobro, dajmo malo pretiravat in gremo na 2.000 (boljše, da ostane kot da zmanjka, pa še računat je lažje). In dobiš rezultat, ki sem ga naračunal zgoraj: 210.000 za 70 kvadratov hiše...

Parcelo pa tudi dobiš za 40.000, ne mi zdaj nabijat.

Se pa strinjam, ja, kdor hoče, lahko za parcelo in hišo porabi tudi 450.000 in več €. In za stanovanje v petem nadstropju plača 265.000€. Saj temu ne oporekam. Samo sprašujem se, če je res vredno...

Sicer pa, glej, v bistvu me niti ne zanima in v tej debati ne bom več sodeloval. Zakaj?

Ko se rodimo s seboj ne prinesemo NIČ.

Ko umremo s sabo ne odnesemo NIČ.

Vmes pa se prepriramo za f@k?ng NIČ...

Glih lani sem bil na sejmu kjer sem mal po cenah povprašov. Zj, če računaš hišo 70kvadratov pol je to ful pocen, samo mislm da pri hiši bi bilo bolš nekih 120-140

Za parcelo pa, odvisno kje jo iščeš. Če meni najdeš parcelo v krogu mojega iskanja za 40k, dam še tebi tolk :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Chat is back ...
Napisano

Tudi cena hiše, rajš računaj 1500/m2-2000/m2, pa te cene na kvadrat so brez plate, tko da je se tukaj ene 20k.

Pri trenutnih cenah parcel za novo hišo rabiš nekje ~450k, pa rajš kakšen evro več računaj.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razkurnik oz. Razpiiiizdnik
Napisano
pred 1 minuto je Slivka napisal:

Mah, @Boss, ti si tako zagret kolesar, da še v avtu nosiš kolesarsko čelado...

Mogoče je bolj na mestu vprašanje, če si upaš... 😈

Ja, dost šale, da ne bo kdo tega preveč resno vzel...

Mogoče pa upa da jih boš polopatov

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Chat is back ...
Napisano

Ja unega tudi ni na spregled :o

Se bom pa jest zacasno odstranu iz debate, ker imam obcutek da tale tema, skupaj z uno v jamralniku, da zna bit to kaj kmal dokazno gradivo :D 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Tole preberi

WWW.INFORMIRAN.SI

Kako ukrepa kupec, ki kupi avtomobil z napako, ki je prodajalec ni navedel in kako uveljavlja stvarno napako?

Jim pa ti nazaj zaracunaj porabljen cas po servisih. Pa a nisi nove gume tudi kupil, tudi to daj v ceno :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Chat is back ...
Napisano
pred 2 urama je Slivka napisal:

Lopata je za takrat, ko hočeš, da ostane živ...

Razumljivo

Zj mam pa eno nepovezano vprasanje, a je kdo @Boss vidu, ga nekej ni na forumu

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano
Pred eno uro je Slivka napisal:

Brez veze ti nosiš gate Calvin Klein ko je pa v njih Miki Miška...

Zato pa so Calvin Klein, da ze na gatah pise opozorilo

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razni zanimivi posnetki in članki
Napisano
pred 8 minutami je FuManchu napisal:

JTD dizelke še vedno veljajo za najbolj trpežne in robustne motorje. Preverjeno s prve roke. Pa špagete imajo tud dobre😁

kako se ze rece, da tudi slepa kura ga enkrat najde 😂

Drugace bi pa jest rajs za primer dobre kvalitete evropske proizvodnje prej dal kaksen Bosch, Miele, AEG
Nisem siguren zakaj, ampak belo tehniko me pa ne prepricas da kupim kitajsko robo, pa tursko, pa srbsko

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.