Dva koša iz igre v prvi četrtini, 24 točk do polčasa, to je včeraj zmogla slovenska košarkarska...
Mislim da ce zgubis proti reprezentanci kjer njihov najboljsi igralec igra v drugi spanski ligi, da pol ni pozitivnih stvari v igri. Sploh k si ob polcasu ze na -25
Sem za, jih priklopmo na vodo in elektriko, ampak, v tem procesu se tudi vse crne gradnje porusijo.
Vseeno pa morjo tako kot vsi mi ostali, te stvari tudi placat, sj, mas pravico do vode, verjetno pa tudi dolznost placat dolocene stroske povezane s tem. Drugace ti pa noben ne brani da gres do najblizje reke, pa si jo nalijes v kantice
... in gladka zmaga na naslednjih volitvah. Golobnjak-out. 😉
Samo na desni se bojo glasovi prerazporedil. Pozabljas da se pri nas ne glasuje za najboljso politicno opcijo, ampak proti doloceni osebi/stranki. In ker bo Loga dozivljensko oznacen kot "ta jansov", dvomim da bo dobil nove volilce, oz, da bi uspel karkoli glasov levi sredini ukrast
Jest zato nisem več na triglavu, ker je neprimerno dražji od ostalih. Za primerjavo, zj sem na allianz dal za full kasko manj kot sem pa dal na triglavu 6 let nazaj
To je zato, ker ni obdavčeno kot vsepovsod po svetu. Če bi to bilo se sploh ne b bilo treba z dodatnimi davki na drugih področjih ukvarjat pa ljudje bi krepko premislil, da bi nepremičnino imeli kot statično naložbo, po možnosti celo prazno.
Točno tako.
Če so Grki lahko zrihtal da imajo progresivni davek na število nepremičnin, ne vem zakaj mi ne mormo.
Pa a sem ti lepo prilepil od gradbenih podjetij, da je od 800 do 1.400€ na kvadrat? Pa dobro, dajmo malo pretiravat in gremo na 2.000 (boljše, da ostane kot da zmanjka, pa še računat je lažje). In dobiš rezultat, ki sem ga naračunal zgoraj: 210.000 za 70 kvadratov hiše...
Parcelo pa tudi dobiš za 40.000, ne mi zdaj nabijat.
Se pa strinjam, ja, kdor hoče, lahko za parcelo in hišo porabi tudi 450.000 in več €. In za stanovanje v petem nadstropju plača 265.000€. Saj temu ne oporekam. Samo sprašujem se, če je res vredno...
Sicer pa, glej, v bistvu me niti ne zanima in v tej debati ne bom več sodeloval. Zakaj?
Ko se rodimo s seboj ne prinesemo NIČ.
Ko umremo s sabo ne odnesemo NIČ.
Vmes pa se prepriramo za f@k?ng NIČ...
Glih lani sem bil na sejmu kjer sem mal po cenah povprašov. Zj, če računaš hišo 70kvadratov pol je to ful pocen, samo mislm da pri hiši bi bilo bolš nekih 120-140
Za parcelo pa, odvisno kje jo iščeš. Če meni najdeš parcelo v krogu mojega iskanja za 40k, dam še tebi tolk
JTD dizelke še vedno veljajo za najbolj trpežne in robustne motorje. Preverjeno s prve roke. Pa špagete imajo tud dobre😁
kako se ze rece, da tudi slepa kura ga enkrat najde 😂
Drugace bi pa jest rajs za primer dobre kvalitete evropske proizvodnje prej dal kaksen Bosch, Miele, AEG
Nisem siguren zakaj, ampak belo tehniko me pa ne prepricas da kupim kitajsko robo, pa tursko, pa srbsko
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Sekulić kljub vsemu našel nekaj pozitivnih plati
Mislim da ce zgubis proti reprezentanci kjer njihov najboljsi igralec igra v drugi spanski ligi, da pol ni pozitivnih stvari v igri. Sploh k si ob polcasu ze na -25
Povezava za deljenje
Deli na druge strani