Skoči na vsebino
MX8 z 1JZ Gte motorjem
Napisano
Tak evo informativno me zanima koliko bi pri?lo vse to iz videja. sem malo pobrskal in videl da so delali ?e kr nekaj tak?nih swapov. Zanima me va?e mnenje ?e ra?una? z delom in brez dela. Ker sem pri?el v dvome malo, bom najbrs prestavil projekt.

prilagam se nekaj videjov :))

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MX8 z 1JZ Gte motorjem
Napisano

Za 4-5k, kokr bo? recimo dal za Mazdo + 2k za motor+300 za po?tnino+1000 in ve? za celotno predelavo nasploh, dobi? marsikater avto z 200+ konji... Vsaka oblika je ena in edina ampak recimo, da te razumem kaj ?eli? povedat, samo tej Rx8 bo? ubistvu pobral cel bistvo/pomen avta, nekateri bi rekli du?o, nevem no...

Pazi, da ne bo? imel v gara?i nedokon?an projekt na koncu in vso sre?o.

Upam da dobim za manj oz. z napako motorja za 2000+2400 za motor + 1800 predelavo. Te razumem, ampak ne ?elim tvegat ( ima kolega novej?i letnik mu je ?la 90000 in adijo) Ljudje ne vejo prav ravnati z tem avtom, ti vzame tudi veliko ?asa. Vem da bo avto izgubil pomen ampak mi je res vseeno ;)

Jaz pa pravim,da ?e ima? tak?no ?eljo,pojdi obvezno v projekt in ne poslu?at drugih.

Ne vem,kje je problem,?e vgradi noter bolj?i motor.Saj to ni nek vintage avto,ki bi izgubil na vrednosti,kve?jemu la?je se bo pozneje prodala.

Tako :P 

Danes so dovoljene sanje... :hudicek:

uhhhh kje so se sanje dalec dalec haha..

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MX8 z 1JZ Gte motorjem
Napisano

Kupujem mazdo rx8 ker se ji ne morem upreti. Ni me navdu?il njihov motor zato bi si dal not 1jz jdm VVT-i  Prilagam linka: nekaj takega http://www.ebay.de/itm/JDM-Toyota-Supra-Chaser-Turbo-Engine-1JZ-VVTi-1JZ-GTE-1JZGTE-VVTI-Engine-/252675336163?hash=item3ad49fa7e3:g:VRYAAOSw~OdVfu0U

Kaj pravite? Ima kdo kaksne podobne izkusnje? Predloge?  anything... :ne vem:  :jezicek:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.