a plen pa zlato na lovu se pove?ujeta z izku?njami? al od ?esa je to odvisno? kok to?k ma? pr mo?i, obrani,.....
firbec pa?
Ja tako je ve?ji nivo ve? dobiva?.Sej na groblju tud dobiva? izku?nje recimo, ?e dela? 8 ur dobi? toliko izku?enj kolikor?en si nivo recimo, ?e dela? 8 ur in si v tvojem primeru v 5 nivoju bo? dobila 5 to?k izku?enj.Z ve?jim nivojom se vse dviguje zaslu?ek plen in tudi cene
Jeeeee...nage bujnoprsate in depilirane bjonde....hahahah...a so ?rnolaske tud? Bjond mam poln kufr!
A pr unmu bajtu...sm opazu, da sam dolo? server...al ga kje izbere??
Mah...bom ?e enkrat kliknu Zemirja, pa mu ?eru ?e tist mal krvi...pol pa me bo mnde dal na server 3...al?
Glej ko klikne? registracija samo spremeni url na s3 in potem izpolni obrazec to je to
problem je ker ko klikne? na registracijo te avtomatsko registrira na 1 stre?nik, tko da mora? ko si na strani za vnos podatkov, spremeni? 1 v urlju v 3 in to je to ker v?asih ne pomaga ?e te jaz ugriznem
Sicer pa ej... neki mi ni jasnio.... ?e dva boja sem zgubil z volkodlaki slab?imi od mene.... to pomeni da so v vseh to?kah slab?i (natreniranost, iskustvo, oprema)..... so pa na istem nivoju kot jaz....
Zakaj za vraga ne morem zmagat????
Vse skupaj je dokaj zapleteno in malo nelogi?no. Vendar samo na prvi pogled. Igra je narejena tako, da lahko zmaga slab?i in izgubi bolj?i. Torej, ?e je nekdo slab?i od tebe, ne pomeni, da bo? 100% zmagal. Kolikor je slab?i od tebe, toliko ve? mo?nosti bo? imel, da zmaga?. In obratno. ?e je nekdo bolj?i od tebe, ima? ?e vedno mo?nost, da ga premaga?. ?e je veliko bolj?i, je ta mo?nost manj?a.
Pomembno je, na kateri stopnji je kdo. Bolj zanesljivo je, da napada? tiste, ki so slab?i po stopnji od tebe. Imel bo? ve? mo?nosti za zmago. ?e je slu?ajno nekdo nekaj stopenj vi?ji od tebe in po to?kah slab?i, bo on skoraj zagotovo zmagal. Ne vedno, vendar je veliko ve?ja mo?nost, da bo.
Kake pravice kot lastnik Saveza nam pa lahko da?????
Ja lahko vas spremenim iz newba v hunterja ali admina, ki pa ima vse pravice kod jaz razen ne more sprejmat ?lanov niti brisat jih.Tako da nimam jaz kak?nih posebnih pravic
V HUNTERJA pa boste napredovali ko pridete do 7-ga levela!!!
ermmmmmmm,...a ve? kukr ma? izkustva ve? krvi na lovu dobi?? kako gre to,...ve? ujame? ?e lovi? po 10min al ?e 2ure na 1x? ker sm probala 2 ure na 1x in ujela use skp n? :ne vem:
Najbolj se spla?a Lovit ljudi po 10 min, ker ?e da? na ve? se lahko zgodi, da ne ujame? ni? in ne ostane ti ve? minut tako kod v tvojem primeru.Je pa res ?e ima? sre?o lahko ujame? ?e pa jo? na dolgi rok se spla?a lovit po 10 min.
Ja takole je s tem da je vse odvisno kam te da loviti ljudi Primer METROPOLA ti da najve? in,?e ti takrat da? na 120 mi. se lahko zgodi da bo? lahko tudi tam okol 2000 do 3000 zlata in krvi zaslu?il je pa tako da nikoli nemora? vedeti kdaj te bo dal lovit v METROPOLO ali pa v MALOSELO malo selo ti da najman zaslu?ka.
je pa takole :
METROPOLA TI DA NAJVE?
VELEGRAD TI DA MALO MAN KOT METROPOLA
VELIKO SELO
MALO SELO itd...
Lovljenje na ve? minut v kraj?em obdobju prinese ve?, na dalj?i rok pa naj bi se najbolj spla?alo iti v lov na ljudi na vsakih 10 min. Seveda je na vsakem igralcu, da sa odlo?i, kako bo igral.
jaz tu igral pa ne znam ?e ti pomaga nick name mam qwerty tam pa vampir sem
No qwerty v tvojem primeru pa:
Na levi strani ma? vse opcije ki igra? z njimi.Uporablja? Grad in pa Lov
-V gradu slu?i? denar da si kupuje? opremo svoje skill-e donira? itd.
V gradu ima? pa tudi trgovca ki kupuje? ?eljeno opremo
-Na lovu pa se lahko tepe? z volkodlaki(na?imi sovra?niki) ali lovi? ljudi
Na dan lahko lovi? ljudi najve? dve uri in s tem si vi?a? dobljeni plen ki ti koristi
za savez oz. za tebe, da leze? po lestvici najbolj?ih igralcev na gor.
Zemir,..a nisi reku, da je kao v savez vlagat zlatnike? in kok to pride,..mislm,..kako to sploh gre? js use sprot zapravm
V savez je treba ulagat cekin?ke,da se savez ?iri da bi lahko ve? vampir?kov pri?lo v savez.Vlaga? pa lahko kolikor ho?e? oz. kolikor bo? lahko, ker na za?etku pa? rabi? malo ve? zase.Ko pa pride? na vi?je nivo pa tudi ve? slu?i? in s tem lahko ve? donira?.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Ja tako je ve?ji nivo ve? dobiva?.Sej na groblju tud dobiva? izku?nje recimo, ?e dela? 8 ur dobi? toliko izku?enj kolikor?en si nivo recimo, ?e dela? 8 ur in si v tvojem primeru v 5 nivoju bo? dobila 5 to?k izku?enj.Z ve?jim nivojom se vse dviguje zaslu?ek plen in tudi cene
http://s3.ba.bitefight.org/c.php?uid=98655 Klikni ?e si upa?!?
http://www.poraba.com/usage_view.php?carid=4214 Poraba
Povezava za deljenje
Deli na druge strani