Skoči na vsebino

en vpra?anje,..

a plen pa zlato na lovu se pove?ujeta z izku?njami? al od ?esa je to odvisno? kok to?k ma? pr mo?i, obrani,.....

firbec pa? :D

Ja tako je ve?ji nivo ve? dobiva?.Sej na groblju tud dobiva? izku?nje recimo, ?e dela? 8 ur dobi? toliko izku?enj kolikor?en si nivo recimo, ?e dela? 8 ur in si v tvojem primeru v 5 nivoju bo? dobila 5 to?k izku?enj.Z ve?jim nivojom se vse dviguje zaslu?ek plen in tudi cene :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Evoooo .anlo?il dinar?kov dovolj da imamo 4000 kreditov.... zdej se pa lahko family pove?a.... :D

Evo na?a family je pove?ana tako da ?e 3je lahko ustopijo :jupiii::bravo:

No pa na? savez je tudi napredoval trenutno smo 760 :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Bwahahahah....sam tvojemu vampir?ku res dogaja do jaja..... :hohoho: :hohoho:

BTW zemir: Kaj dejstvo da smo v savezu, nam prinese kaj dodatne varnosti???

Niti ne razen, ?e bi te gdo mo?nej?i napadel in bi prosil enega mo?nej?ega, da ga napade.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

?e mal pa bo 3000 zlatnikov :D

Zemir mogo?e vidi? kolk je kdo doniral?

Seveda vidim in vi boste tudi kmalu ko dose?ete 7 nivo ;)

@ Zemir,...?ak da zaslu?m kej dinar?kov no,..sej sm rekla da vse sprot zapravm :D

Ej Ally to sem sam tko reku da ne pozabte :P;)

:rispekt: zdej pa zelca po?akamo pa mamo lahko 9 ?lanov :jupiii:

No na ?alost rabimo ?e 1100 cekin?kov

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Glede saveza bo? pa moral malo po?akati ker smo polni in zbiramo donacije da se pove?amo in potem bomo imeli prostor za 9 ljudi :bravo:

No pa ?e lestvica najja?ih :

- Zelc-----------------------------17.839 l krvi

- Allyssa---------------------------5.857 l krvi

- Iceboy---------------------------5.454 l krvi

- Havanitos------------------------5.445 l krvi

- Markoslav------------------------2.376 l krvi

- Speed82--------------------------2.088 l krvi

In ?e ena dobra novica zdaj smo z savezom na 802 mestu kar smo sko?ili dobrih 100 banda le tako naprej

pa pohvale allysi ki res nabija igro :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jeeeee...nage bujnoprsate in depilirane bjonde....hahahah...a so ?rnolaske tud? Bjond mam poln kufr!

A pr unmu bajtu...sm opazu, da sam dolo? server...al ga kje izbere??

Mah...bom ?e enkrat kliknu Zemirja, pa mu ?eru ?e tist mal krvi...pol pa me bo mnde dal na server 3...al?

Glej ko klikne? registracija samo spremeni url na s3 in potem izpolni obrazec to je to

problem je ker ko klikne? na registracijo te avtomatsko registrira na 1 stre?nik, tko da mora? ko si na strani za vnos podatkov, spremeni? 1 v urlju v 3 in to je to ker v?asih ne pomaga ?e te jaz ugriznem :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Hmmm...pr tem bitefightu me neki zanima...

Blo je omenjeno, da morm bit na nekmu drugmu serverju, ?e ho?m u savez. Js sm na 6-mu.

Na kermu pa je MaZda?

Seveda, ?e sprejmete ?e enga ?lana...tud doniranje njet probljem.

BTW.: kok se pa re?e tistmu dodatku za simse? pa ?e ktero verzijo simsov...da vidim, kaj je to za en ?pil.

Ja mora? biti nujno na 3 serverju.

ja ampak js sm na vi?ji stopnji od tega k ga je napisu David,..pa sm useen dobla po pi?ki :ne vem:

No men ga je ratal nabit :D

No mo?no da vaju je dobil zato ker ima kupljene me?e in opremo?Imata vidva kaj od tega?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ma kje si pa to dobila??? :hohoho:

Sicer pa ej... neki mi ni jasnio.... ?e dva boja sem zgubil z volkodlaki slab?imi od mene.... to pomeni da so v vseh to?kah slab?i (natreniranost, iskustvo, oprema)..... so pa na istem nivoju kot jaz....

Zakaj za vraga ne morem zmagat???? <_<

Vse skupaj je dokaj zapleteno in malo nelogi?no. Vendar samo na prvi pogled. Igra je narejena tako, da lahko zmaga slab?i in izgubi bolj?i. Torej, ?e je nekdo slab?i od tebe, ne pomeni, da bo? 100% zmagal. Kolikor je slab?i od tebe, toliko ve? mo?nosti bo? imel, da zmaga?. In obratno. ?e je nekdo bolj?i od tebe, ima? ?e vedno mo?nost, da ga premaga?. ?e je veliko bolj?i, je ta mo?nost manj?a.

Pomembno je, na kateri stopnji je kdo. Bolj zanesljivo je, da napada? tiste, ki so slab?i po stopnji od tebe. Imel bo? ve? mo?nosti za zmago. ?e je slu?ajno nekdo nekaj stopenj vi?ji od tebe in po to?kah slab?i, bo on skoraj zagotovo zmagal. Ne vedno, vendar je veliko ve?ja mo?nost, da bo.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zemir:

Kake pravice kot lastnik Saveza nam pa lahko da?????

Ja lahko vas spremenim iz newba v hunterja ali admina, ki pa ima vse pravice kod jaz razen ne more sprejmat ?lanov niti brisat jih.Tako da nimam jaz kak?nih posebnih pravic :P

V HUNTERJA pa boste napredovali ko pridete do 7-ga levela!!! :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

kako pa ves kam te poslje lovit?

Igra sama dolo?i.

ok,..js blond firbec,..me ?e neki zanima...kako je zdj z mojim skrivali??em? morm ?e vedno vlagat vanga,..al zdj "skupej ?vimo v savezu" :ne vem:

Glede tega je pa tako :

-Glavna zgradba in zidovi te ??itijo pred tem da te volkodlaki ne najdejo ko dajo lov na vampirje oz. da te te?je najdejo:bravo:

-Put i Okolina ti pa pove?a karizmo in najde slab?e nasprotnike oz ta ti jih sploh najde :bravo:

nema rezultata

vse kombinacije sem ?e probal... :(

Najbr? si bil na napa?nem serverju no sej ni va?no zdaj smo skupaj :bravo:

Ulovio si 195.53 l krvi, 195.53 zlata i zaradio 2 bodova iskustva! :jupiii::danzoman::ouje:

Le tko naprej!!!

No banda zmanjkal je mest u savezu tako da za raz?iritev rabimo 4000 zlatnikov :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

ermmmmmmm,...a ve? kukr ma? izkustva ve? krvi na lovu dobi?? kako gre to,...ve? ujame? ?e lovi? po 10min al ?e 2ure na 1x? ker sm probala 2 ure na 1x in ujela use skp n? :ne vem:

Najbolj se spla?a Lovit ljudi po 10 min, ker ?e da? na ve? se lahko zgodi, da ne ujame? ni? in ne ostane ti ve? minut tako kod v tvojem primeru.Je pa res ?e ima? sre?o lahko ujame? ?e pa jo? na dolgi rok se spla?a lovit po 10 min.

Ja takole je s tem da je vse odvisno kam te da loviti ljudi Primer METROPOLA ti da najve? in,?e ti takrat da? na 120 mi. se lahko zgodi da bo? lahko tudi tam okol 2000 do 3000 zlata in krvi zaslu?il je pa tako da nikoli nemora? vedeti kdaj te bo dal lovit v METROPOLO ali pa v MALOSELO malo selo ti da najman zaslu?ka.

je pa takole :

METROPOLA TI DA NAJVE?

VELEGRAD TI DA MALO MAN KOT METROPOLA

VELIKO SELO

MALO SELO itd...

Lovljenje na ve? minut v kraj?em obdobju prinese ve?, na dalj?i rok pa naj bi se najbolj spla?alo iti v lov na ljudi na vsakih 10 min. Seveda je na vsakem igralcu, da sa odlo?i, kako bo igral.

jaz tu igral pa ne znam :( ?e ti pomaga nick name mam qwerty tam pa vampir sem :D

No qwerty v tvojem primeru pa:

Na levi strani ma? vse opcije ki igra? z njimi.Uporablja? Grad in pa Lov

-V gradu slu?i? denar da si kupuje? opremo svoje skill-e donira? itd.

V gradu ima? pa tudi trgovca ki kupuje? ?eljeno opremo

-Na lovu pa se lahko tepe? z volkodlaki(na?imi sovra?niki) ali lovi? ljudi

Na dan lahko lovi? ljudi najve? dve uri in s tem si vi?a? dobljeni plen ki ti koristi

za savez oz. za tebe, da leze? po lestvici najbolj?ih igralcev na gor.

?e pa ?e kaj ne razume? pa vpra?aj.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

No evo malo updejta:

Ker smo tako pridni smo se dvignili po lestvici savezov iz 1050-ga mesta na 896-ga :bravo::jupiii:

Vidim da ste bili vsi dosti aktivni!!!Le tako naprej da jim poka?emo kaj smo mazda?i ;):bravo:

No pa ?e lestvica:

- Zelc---------------------15.207 l krvi

- Iceboy-------------------4.347 l krvi

- Allysa--------------------3.432 l krvi

- Havanitos----------------3.413 l krvi

- Speed82-----------------2.086 l krvi

- Markoslav---------------1.169 l krvi

- bobislav---------------------12 l krvi

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Dana?nji vrsti red :

- Zelc 14.506 l krvi

- Iceboy 2.938 l krvi

- Havanitos 2.630 l krvi

- Allyssa 2.434 l krvi

- Speed82 2.084 l krvi

- Markoslav 57 l krvi

- bobislav 12 l krvi

?e bi ?e gdo rad probal igro:

http://s3.ba.bitefight.org/c.php?uid=98655

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zemir,..a nisi reku, da je kao v savez vlagat zlatnike? in kok to pride,..mislm,..kako to sploh gre? js use sprot zapravm :D

V savez je treba ulagat cekin?ke,da se savez ?iri da bi lahko ve? vampir?kov pri?lo v savez.Vlaga? pa lahko kolikor ho?e? oz. kolikor bo? lahko, ker na za?etku pa? rabi? malo ve? zase.Ko pa pride? na vi?je nivo pa tudi ve? slu?i? in s tem lahko ve? donira?.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

No evo takole za tiste ki igrate kolik?na je pla?o po levelih.

Level_________ Plaća__________Zanimanje

1____________ 40 __________Grobar

3____________ 80 __________Vrtlar

7____________ 160 __________?istac le?eva

15___________ 320 __________?uvar groblja

31____________640 ___________Kadrovik

63____________1280___________Klesar nadgrobnih spomenika

127__________ 2560___________Graditelj mauzoleja

255__________ 5120___________Upravitelj groblja

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Evo trnutni vrstni red Vampirjade :D

- Zelc ----------------------11.936 l krvi

- Iceboy ---------------------- 2.675 l krvi

- Allyssa ---------------------- 2.331 l krvi

- Speed82 ---------------------- 2.084 l krvi

- Havanitos ---------------------- 1.707 l krvi

- bobislav ---------------------- 12 l krvi

- Markoslav ----------------------- 5 l krvi

No sej bo po?asi zmeraj nas je ve? ?e ?e koga zanima tukaj je link:

http://s3.ba.bitefight.org/c.php?uid=98655

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.