Maja napram tem k mam zdej za 25eur bo sigurno boljši. To je zdej novejši model z drugačnim vložkom,..vidimo kako bo. Če ne pa ko bodo uničene kako drugo firmo vzet.
Hlače za kolo doma, fajn so mi v Kopru v trgovini a2u svetovali in sem zelo zadovoljen,..na kolesu pa še nisem stestiral ker pada, ampak občutek ko jih nosiš je pa fenomenalen,..aja pa še rokavičke sem vzel
si mogoče razmišlju da bi si potopno montiral? js se še po asfaltu navdol stoje peljem, mi je nekak bol ziher če morm na hit spredno bremzo stisnt. lih včeraj se mi je to nardil ko je en avto obračal na cest.
Sem še dokaj nov kolesar pa se še mal lovim glede oprene...kolo imam šele od 7 mesca 2021, pomoje edini smiselen update na tem karboncu bo polek omenjenih stvari še sedež. Pol na mislim, da je to to.
Me je zmedlo ker sem dal par postov nazaj SPD pedala,..zdej sm milslu, da me sprašuješ če bi brez haha ups. Sej pravim pomoje drug mesec se spravim mal googlat.
Zadnje čase vozim tko 70-60% asvalt 30-40% makadam,.. zdej če čez kako skalovje si ne upam skočit ali pa v kak hrib gonit, da je uničena pot, takrat rabim za pohodit malo
Za čevlje še nevem(načeloma lahko dam bilo katere ki imajo SPD sistem,..gledal bom pa bolj take, da se da še kaj pohodit z njimi) drug teden grem naprej po hlače v koper, če m bodo ustrezale,..pol pa naprej
Mi je en fred k se resno ukvarja s kolesarjenjem priporočal eno firmo
Sam sem že vrsto let (desetletja) na Polarju. Tudi kar nekaj znancev uporablja to znamko. Je pa zanimivo, da takole na forumih opažam, da Polar ni tako razširjen. Pravzaprav niti ne vem, kaj je razlog. Polarja ne marate?
Ljudje ki imajo en ekosistem(aplikacijo) pol majo ma zavore prešalat na drugo znamko i guess,...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Ja castelli tudi hvalijo, je pa spet od človeka, do človeka kaj komu odgovarja. Če sm zdej 9ur zdržal na praktično "papirju" bom tud na teh hehe
Povezava za deljenje
Deli na druge strani