Skoči na vsebino
Rekreacija (kolesarjenje, tek, pohodništvo,... )
Napisano (urejeno)

Me je zmedlo ker sem dal par postov nazaj SPD pedala,..zdej sm milslu, da me sprašuješ če bi brez haha ups. Sej pravim pomoje drug mesec se spravim mal googlat.

Zadnje čase vozim tko 70-60% asvalt 30-40% makadam,.. zdej če čez kako skalovje si ne upam skočit ali pa v kak hrib gonit, da je uničena pot, takrat rabim za pohodit malo

Popravljeno od Tilen5

image.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Rekreacija (kolesarjenje, tek, pohodništvo,... )
Napisano (urejeno)

Za čevlje še nevem(načeloma lahko dam bilo katere ki imajo SPD sistem,..gledal bom pa bolj take, da se da še kaj pohodit z njimi):) drug teden grem naprej po hlače v koper, če m bodo ustrezale,..pol pa naprej

Mi je en fred k se resno ukvarja s kolesarjenjem priporočal eno firmo

Popravljeno od Tilen5

image.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pametne/športne ure
Napisano
pred 14 minutami je kacnje napisal:

Sam sem že vrsto let (desetletja) na Polarju. Tudi kar nekaj znancev uporablja to znamko. Je pa zanimivo, da takole na forumih opažam, da Polar ni tako razširjen. Pravzaprav niti ne vem, kaj je razlog. Polarja ne marate?

Ljudje ki imajo en ekosistem(aplikacijo) pol majo ma zavore prešalat na drugo znamko i guess,...

drugač plar tud vrhunska športna ura

image.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.