Skoči na vsebino
Nakup e-skiroja
Napisano

Na starega leta dan, ko me ni bilo doma je prispel e-skiro. Konec tedna ga sestavim in, ko bo topleje se poskusno zapeljem malo na okrog.... :prstgor:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pivo mi paše
Napisano
dne 1. 1. 2025 ob 14:45 je Tilen5 napisal:

Men se zdi, da si vzel to kar maš v roki kake 2,3 preveč 😛

Si precej zgrešil.... 😊😂😉

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pivo mi paše
Napisano
pred 23 minutami je Tilen5 napisal:

Kaj vi nimate naprave, ki se ji reče hladilnik al kaj ?...

Prvega je no, hecam te... :vesel:

17357389198243984860855342956009.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pivo mi paše
Napisano
pred 27 minutami je Tilen5 napisal:

Zakaj pa predvidevaš, da ni hladen?

No, potem imaš pa v stanovanju... 🥶

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Srečno 2025
Napisano
pred 40 minutami je FuManchu napisal:

Sreče in zdravja vsem :cheers:

P.s. na morju je še vedno najlepše 😁

IMG_20241231_134128.jpg

Res je.... 😉🍾🥂

IMG_20241231_162549.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mobilna telefonija
Napisano
pred 2 urama je Z M A J napisal:

Nikakršnih igric ne igram, že vsaj kako desetletje, ko sem občasno igral Age of empires ter GP F1, seveda ne na Mobilcu, hehe.

Kaj pa piščanček.... 🤣

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mobilna telefonija
Napisano
Pred eno uro je Mraušk Mčk napisal:

100 ljudi 100 čudi. 100 žena...

Meni pa ravno brezžično polnjenje ne ustreza. In ravno zato se trudim, da v avtu ne odlagam telefon na kohar,  tako, da se brezžčno polnjenje nebi začelo. 

Ni vse zlato kar je brez žnore.

Kovinsko ploščico daš na odložišče v avtu in ti ne polni 👍

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Davek na nepremičnine
Napisano (urejeno)

Kar se tiče velikih davkov so od Danske gor sigurno višji v povprečju kot pri nas. Že pred več leti je sorodnik iz Švedske jamral, da se nič ne splača imet ker ti res vse obdavčijo še delo v službi, tako, da se ti niti nadur ne splača delat, ker so ful obdavčene.... :nevem:

Brez visokih davkov tudi sociale ni močne. Obratno je v ZDA, kjer so davki nizki sociale pa praktično ni... :wub:

Popravljeno od Bini
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Davek na nepremičnine
Napisano (urejeno)
pred 5 minutami je sportman333 napisal:

Ko če si šel malo na okrog (in to ni ex YU), sam sem v zadnjem času tudi službeno veliko po EU državah in na splošno gledano sem vedno najbolj vesel ko pridem nazaj v SLO in sem še vedno (in vedno bolj) mnenja , da je na splošno življenje v SLO najboljše (seveda gledam to z moje perspektive, za kar lahko rečem da se štejem nekje v normalni srednji razred, to za nekoga z minimalno plačo verjetno ni, četudi takemu tudi v katerikoli drugi državi ne bi bilo lahko oz. bi bilo še slabše).....pa naj to velja za urejenost in dostopnost javnih ustanov, kot tudi bližino domovanja-službe in recimo potem narave, bodisi hribov, morja ali pa rekreacijskih možnosti v naravni....over all tega skoraj nikjer v večjih ("boljših") eu državah ni.....

Točno tako, edino skandinavci so še najbližje nam glede sociale, življenski in vremenski pogoji so pa nenormalni, delajo od teme do teme, poleti ti pa sonce sije do 24:00 .... 🥴🫣

Popravljeno od Bini
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Davek na nepremičnine
Napisano

V tujini ni vse zlato kar se sveti🥴

Pri nas je kvaliteta življenja zelo visoka in se še zaenkrat izboljšuje. V večini zahodnih državah skupaj z ZDA pa zelo pada in lahko vam povem, da srednji in predvsem nižji razred že počasi životari in ne vidijo prihodnosti zato se pa zatekajo vse bolj v ekstremizem. Delajo pa cele dneve in kaj imajo od življenja🤔dobro penzijo, če pridejo sploh do nje.... :nevem:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.