U Dom?alah sem se pri Radox-u zmenil za H?rmann, so zelo korektni, pa cena je sprejemljiva.
Je pa sicer cena odvisna od dimenzije, v?as so bla taka vrata totaln luksuz, zdej pa recmo da dobi? ?irino 240 cm (klasi?na dimenzija) za k?nih max 800 ?, pa 10-letna garancija na motor tut ni zanemarljiv podatek.
Hvala ti!
I'm not trying to impress you ... but I have a tractor.
Prijatelj (ki me je ?akal v avtomobilu, ki je bil parkiran pred gara?o z lesenimi vrati, je zaverglu avto, ki je bil v prestavi) je mojo Rde?ko poslal naravnost v gara?na vrata ... k sre?i je blo treba samo malo polirat ... gara?a pa je hin ...
Datum njegovega pogreba ?e objavim ...
Zgledalo pa je nekako takole ... (prvi? v ?ivljenju sem vesel, da nimam avtomobila, ki ma 500KM)
Torej, za vas imam eno pro?njo. Moja prijateljica Maja se je prijavila na tekmovanje Mamut Bejba Leta, jaz pa bi vas prosil, da ji podarite kak?en glas.
Glasujete tako, da greste na stran 26-27 (poi??ete na levi strani) in kliknete na Majo (na sredini).
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Hvala ti!
Povezava za deljenje
Deli na druge strani