A je Malič iz Matk proti Šmohorju nekam levo pri neki tabli, ki opozarja na to, da cesta ni posipana in pluzena?
Tu sem se vozil kakšnih 5let nazaj z mtb...
U bistvu je zdej velik poti ze zal asfaltirane do gor, je pa Malic od doma na Smohorju se kake 2km naprej, ko prides do razcepa za Lasko pa res krenes na levo pa prides mimo odskocisca za padalce do oddajnika
En red mora bit. Nisem se skregal s sestro saj se po telefonu slišimo. Samo k staršem ne sme priti. Nič kaj takega. Tudi tista dva frendaki se nista udeležila piknika nista zamerila. Pač nista prišla na piknik. Drugič bosta lahko organizirala kontra piknik za necepilce. In bosta lahko oba na pikniku. 😉
sam kaj je fora, če ste vsi ostali cepljeni, pa da pride en necepljen na obisk, sej cepivo bi moglo delovat ali? 🙄
Ucasih sm govoril, da religija pa politika skrega folk, ce se zacne debata o tem... Zdej bom tu zraven dal se debato o cepljenju 🤦♂️ vsak ma svoje, ne pa nekomu neki vsiljevat, a ni brez veze, da se folk krega zard takih stvari? 🙄
Jaz grem 14.8. na morje in ne bodo me nategnili z vrnitvijo, tako kot lani. Naj si to strašenje bogega folka zataknejo tja, kamor sonce nikoli ne posije.
Saj doseg ni tak problem… bolj problem, ker za polnjenje rabis ogromno casa… Vecja kot je baterija, dlje je treba polnit. Hitrih polnilnic ni veliko… in niso poceni… Na domaci polnilnici pa polnjenje lahko traja tudi 10 ur ali vec… odvisno od tega, kaksno prikljucno moc imas…
še večji problem bo padec napetsoti na el. omrežjih, ko bo tega čedalje več... 🤦♂️
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Pa u Šempeter v Savinjski Dol. na Savinjsko pivo Green Gold
Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂)
Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Povezava za deljenje
Deli na druge strani