Skoči na vsebino
Dopust tako ali drugače
Napisano (urejeno)
pred 36 minutami je sportman333 napisal:

@skritikrtdej objavljaj samo lepe slike :) iz Grčije.....ker če ne bodo rekli da je na Hrvaškem lepše :)

Sem mislil,da ima kdo rad take...popoln...jene😂.

Ma dejansko je problem izpolniti želje,ker če izvzamem svoje "babe", ni več nič za objaviti,ker je skoraj prazna plaža😯...torej spet nekaj,kar hrčki lahko samo sanjajo😆

IMG_20240718_161720.jpg

IMG_20240718_161725.jpg

Popravljeno od skritikrt
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Dopust tako ali drugače
Napisano
pred 16 urami je Slivka napisal:

Moraš imet velik monitor, da to vidiš. Na mobitelu je premajhen ekranček...

Potem pa nimamo drugega kot o kamnih se pogovarjat...

Evo ti,da ne boš tečen...če povečaš prejšnjo sliko...ajd,da se ne boš matral še ena od blizu,da se lahko malo "sliniš"🤣IMG_20240718_143444.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Dopust tako ali drugače
Napisano

Tole pa ravnokar...200m od apartmaja...3m za mojom hrbtom parkiran avto (zastonj parkiranje😃👍)...plaža Tigaki...veliko naravne sence,peščena,v vodi pa trdna mivka-bogovsko....je pa res,da je guuuuužva...ne😂 

Evo slika na eno in drugo stran...plaža dolga 4...5...mogoče 6 ali več km🤔...lahko hrčki samo sanjajo😁

IMG_20240718_141725.jpg

IMG_20240718_142404.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Dopust tako ali drugače
Napisano (urejeno)
dne 22. 7. 2023 ob 14:13 je skritikrt napisal:

Smo šli...niso to terme v takem pomenu,k ga poznamo pri nas...je le plaža ob skalnatih stenah,in se en curek izliva v vodo,in v vodi vre iz dna mehurčki in vroča voda...fuuul vroča.

In so ta predel cca. 15x15m obdali z skalami,da valovi ne erodirajo območje,in na enem koncu izliv v morje...so ustvarili kot en naravni bazen...eni se upajo v bazen,drugi pa bolj k izlivu...jaz in hcera nisva šla not,žena pa "na juriš" v najbolj vročo,pol pa "u,hu,hu VROOČE"🥵😂🤣 

Imaš prav,da so drugi boljši...a so tudi za "boljšo" ceno.

Mi,ko smo nazadnje bili na Kosu pred 10 leti,smo večinoma kolesarili,in le en dan z avtom...tokrat pa smo veliko prečesali,k smo imeli skoz avto...pač smo hoteli vse videti...bomo mogoče še šli,k nam ni tako važno kako "fancy" je,kot,da je divje-naravno,mirno,lepa plaža...hotel ni tako važen,k se skoz okol gonimo...samo,da je čisto in da je lepo razmerje dobljeno/cena....

Tokrat še slike teh "term"...nič posebnega,a pravijo,da je fajn...drenjajo se kot da teče vino😄 

In še slike tistega klifa...je kar enih 8min. peš v breg nazaj do parkinga...kar strmo...ma za slovence je to mala malica,čeprav eni se prifurajo z avtom čist do plaže🤨...ma jaz z tem turbo-mlinčkom nisem hotel riskirati,k je drek od dreka😄...res.

Zgoraj na parkingu kozice kar po avtih skačejo,da dosežejo sočne zelene liste...tud na plaži je ena okoli tečnarila...ni "jebala žive sile* in stofnarila po torbah itd...pač lačna😄...mah,to spada zraven k vzdušju...fino je.😃👍

IMG_20240717_170806.jpg

IMG_20240717_170349.jpg

IMG_20240717_170404.jpg

IMG_20240717_170941.jpg

IMG_20240717_171830.jpg

IMG_20240717_170418.jpg

IMG_20240717_170428.jpg

IMG_20240717_171911.jpg

Popravljeno od skritikrt
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Dopust tako ali drugače
Napisano

Hvala bogu...več k umrt ne morem😄...

Sicer ste pa pozabili,da previs ščiti pred padajočim kamenjem z brežine...a kdor ima željo,se kamenju še zmeraj lahko v vodi nastavi😃👍...za vsakogar nekaj🤣

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Dopust tako ali drugače
Napisano
pred 4 minutami je Boss napisal:

Ste kr pogumni... pod kamnitim klifom ležat. Uff, jaz si ne upam.

Imaš prav...ko pride čas...pride...še nihče ni preživel😄.

Drugače pa ni tako nestabilen...se ne kruši itd...ni nič skalovja spodaj od krušenja...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Dopust tako ali drugače
Napisano
pred 15 urami je sportman333 napisal:

Diskutabilno, vse kar je v istri in kvarnerju ne more biti lepo🤣, zagotovo pa to ni lopar na rab-u😂...

pred 15 urami je g.Wankel napisal:

Čim obstaja nek seznam ''najlepših'' plaž, obstaja tudi 10.000 slovenčkov, ki se bodo v sezoni drenali na njej :D

Smo že o tem,in sem objavljal slike...Baško poznam bolj kot marsikateri domačin,pa smo nekdaj skoz tja hodili...pred leeeeeti...

Kot sem napisal mogoče za dan-dva...a da bi za to riskiral cel LD....zaenkrat mi še ne piše "butelj" na čelu🤣

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

A pol je tud Peter Rotar Krambergerja pihnil...so ga prec dobili....pol je pa svizec čokolado...

In Kučan in njegov forum sta samo fata morgana...

In teorije zarote okoli kovida tudi😂

V bistvu,če bi bilo res,kar pravite...da si je Donald to sam prištimal (kako neumen moraš za to biti)...čudno mi je,za kaj ni Biden oz. njegovi to organizirali zanj,k je zgubil še tisti zadnji kanček normalne pameti in procentov pri volilcih,in bi takšna poteza bila bolj logična za levake (laži in pesek v oči,samo da se dokopaš oblasti).

Sicer si pa kdaj oglejte dokumentarec,kako varujejo predsednike...kakšna logistika,kontrole,snajpe na vseh najvišje ležečih točkah itd....tisti tip pa je mirno ležal na strehi 150m stran...pa "nikomu ništa"...dajte no-kako neumen moraš biti,da to verjameš...

Me zanima,kako dolge je tip bil že mrtev...in kao ubit z metkom med oči...a prej pa ni bil opažen....pravljice in povesti o svizcu itd...

@Agerg nočem izpasti žaljiv,ket ti samo dobro hočem-enkrat boš moral pojesti rdečo tabletko.

Še to...je kdo od vas že bil v vojski,in zares z puško streljal na 150m...na 20m! z pištolo moraš biti že odličen strelec...na 150m z puško zadeti tarčo kot melona,lubenica...in kao je zmeraj bil slab strelec...

Dajte no...pa kaj vi res vse pravljice verjamete?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Pravljice in povesti....

"Po prijavi udeležencev zborovanja, da so videli moškega s puško na strehi, se je tja podal policist, Crooks pa naj bi vanj nameril puško in policist se je umaknil. Crooks naj bi potem takoj streljal proti Trumpu, ki ga je ranil v desno uho, njegovi drugi streli pa so ubili 50-letnega gasilca in huje ranili še dva moška. Kmalu potem, ko je začel streljati, so ga ubili ostrostrelci tajne službe. Policija je v njegovem avtomobilu in doma našla tudi eksplozivna sredstva....." 

WWW.ZURNAL24.SI

Na dan prihajajo nove podrobnosti o 20-letnem Thomasu Matthewu Crooksu, ki je v soboto streljal na bivšega...

...in policist se je umaknil😂...kmalu po tem....so ga ubili ostrostrelci tajne službe😂....

Kaj tukaj ne štima?!!!!...ne glede na to,da je članek Žurnal24.si

Je že oguljena,a očitno ga je res "bog rešil"....najbrž ima že svoje plane z njim🙄.

Se je pa še enkrat izkazalo,kar vemo že od nekdaj-levaki so nesposobni,in tudi pri takšni akciji jih laični civilisti takoj pogruntajo...vsaj glede na to kar je objavljeno izgleda,kot da se norca delajo z inteligence naroda....kot v SLO,tako tudi v ZDA.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano
pred 16 urami je godlike napisal:

To je gleda na celino, ne na Evropsko unijo.

No...a si videl😉..oni niso na celini,ampak na otoku😄

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Dopust tako ali drugače
Napisano (urejeno)

Isto kot lani pri isti taverni...naročili isto,k si je hčerka zaželela giros ploščo...

Žena je za spremembo jedla piščančji sovlaki (ražnjiči)....

Cena na koncu 53€...vse cene enake kot lani razen grške solate,ki se je podražila za 4€

Smo vse pobasali...in kot lani spet sladica na račun hiše (tradicija v grčiji).

IMG_20240714_185217.jpg

IMG_20240714_191934.jpg

IMG_20240714_193031.jpg

Popravljeno od skritikrt
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pivo mi paše
Napisano
pred 52 minutami je Bini napisal:

Uf ta je še manjši.... :wub:

Ja,kaj čmo...je treba tudi voziti...pa se jaz z tem ne hecam...smo malo za tem jedli,pa je padel še en😋.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Dopust tako ali drugače
Napisano

Bom samo slike nametal...

Smo v "Fili Apartments".

..avto kot dogovorjeno 405€/9 dni..."en liter turbomlinček"...isto kot pred dvemi leti T-Roc..uporabna prva in druga brzina,ostalo moraš tiščati do pleha,pa še takrat "drek od dreka"...100km/h tretja in pohodiš,kot da nisi nič naredil...prehitevanja moraš imeti jajca...

Android avto,ko dela,dela,ko pa štekne pa najbolje odklopiti telefon in spet priklopiti (je samo na kabel),k če ne lahko pozabiš....

Ima rezervno gumo😯...podvozje se ok drži,sedeži tud ok...da bi pa avto imel...sem že rekel ženi,da lahko samo pozabi...

Apartma super...prenovljena kopalnica,pohodni tuš dovolj velik za dva😁...klima za doplačati 5€/dan.

Presenečenje-dovolj vtičnic vsrpovsod,in ni kontrole napajanja klime na vratih za teraso....in na oknih komarniki👍....dva bazena zunaj,a nas to ne zanima.

Zajtrk ni samopostrežen-naročiš z menija in prinese-top-vsega dovolj,kava v redu.

Cene v Lidl-u kot pri nas,a seveda grška ponudba😃👍...glej slike-nakup za 50€...

Sedaj pa uživamo v senčki na plaži...🏖️

IMG_20240714_142625.jpg

IMG_20240714_123441.jpg

IMG_20240714_123342.jpg

IMG_20240714_142722.jpg

IMG_20240714_112612.jpg

IMG_20240714_112640.jpg

IMG_20240714_125529.jpg

IMG_20240714_123628.jpg

IMG_20240714_112800.jpg

IMG_20240714_112651.jpg

IMG_20240714_112728.jpg

IMG_20240714_112535.jpg

IMG_20240714_112542.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Dopust tako ali drugače
Napisano
Pred eno uro je sportman333 napisal:

kje je pa MYTHOS ?!?! :) 

Ahhh, Grki so carji in svetlobna leta pred hrčarji....(ok mogoče res otoki dalmacija, preverim letos na Braču :))......drugače pa ni primerjave, prijazni, gostoljubni, zabavni......tudi če se pohecaš razumejo.....tko da GR je zakon 👍 (samo daleč je za it z avtom......)

Je točen...kozarc pa kr en...čist ena simpl domača tavarna,nič načičkano,za jest pa...kot rečeno smo še naročili,k smo bili sestradani😋 

Drži vse kar pišeš...nam je top...hčerks pa je rekla ..." pusti me,k jem"😯😆.

Da vidim avto jutri,kaj bomo dobili...bom še kaj napisal.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Dopust tako ali drugače
Napisano (urejeno)
pred 1 uro je NevLado napisal:

8,5 lignji + pomfrit koliko eur?

To je cena z pomfrijem-8,5€!...pa je pomfrija več k dovolj...sem videl pri sosednji mizi.

Mi smo bili lačni k prasči,pa smo naročili k mesni plošči za dva še giros ploščo,k je hčera hotela tatziki (tatziki,giros,pomfri,pita kruh na srednje velikem ovalnem krožniku-9€)...1,5L vode,pivo...za tri "lačne prašce"😂 47€...smo komaj hodili...

Sem pozabil slikati...lakota ni pustila🤣😋

Bom drugič😉

pred 1 uro je MazdaBoy napisal:

Uživajte!

Mood Vacation GIF by RatePunk

Hvala...se bomo potrudili😃 

EDIT-bencin isto kot lani-večinoma dva evra in drobec čez...samo na eni črpalki sem od letališča grede videl za 1,99€/L za navadnega.

Tudi na mesni plošči ni napisan pomfri,pa je bil+mal paraižnoka in čebule,čeprav je v opisu le meso.

Popravljeno od skritikrt
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Dopust tako ali drugače
Napisano

Prispeli na Kos😃...spet Lauda (Ryanair)...najprej ven nekaj pojesti in pir al dva...zaenkrat najbližje hotelu,kar je,k se nam ne da kilometre pešačiti,naročili mesno ploščo za dva(25€),grško solato...cene glej sliko...jutri dobimo avto,in gasa...vreme grško in kar prijeten vetrič piha-pač Kos.

Bom še kaj poročal😉

IMG_20240713_121107.jpg

IMG_20240713_173740.jpg

IMG_20240713_174303.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.