Mogo?e pa res in ker smo v kozmusu vsi nekako povezani sem lahko, tudi sam kriv za njegov po?en ventil?ek sploh zato, ker nisem poblendal nazaj - le kdo bi vedel
ventil je ze prej pocu tko da ni nc povezano stabo.
Postavlja se vpra?anja ali si v podzavesti vedel, da ti bo po?ila guma in si zato pravo?asno nabavil rezervo ali pa je guma po?ila ravno zato, ker si nabavil rezervo **
**spet sem preve? Slavoja ?i?ka poslu?al
sj guma ni po?la ampak je ventil notri padu un senzor.. drugac sm si js tudi postavljal tako uprasanje..ali sm prov naredu da sm si rezervno kupu ali ne...
pozabu sm se pohvalit da sm se peljal CX-5 in je res stroj..masina cist tiha skoraj da jo ne slisis..fotr je navdusen..tko da mogoce pade se ta avto pri hisi..
pocu mi je ventil na sperdnji gumo pri 160km/h skoraj ne bi porajtal ce mi ne bi zapiskal in sm se vozu se kak km da sm lahko varno ustavu in zamenjal gumo..
potem sm moral pa Majesu plasat se 81 ojrov za nov senzor in 2 matici..
dobil sm rezervno gumo s feltno vred za pameten dnar.
pa na mazda servisu BTC so mi nudil popust na glavni servis 50ojrov cenejse kot mo?nikova ponudba v kranju, zdej sam morm it pa preverit kok stane pri mo?niku servis..
Dec seveda je, ampak vseeno tam kak?nega prehti?, ki res tensta (ponekod ?e z osli?ki vle?ejo tovor, pa razni Tomovinkovi?i, ki se ti zlepa ne umakne, itd.) in potem opla radar (k¨zmaj)!
ah ne delaj panike..imej pripravljeno drobiz po 10 njihovih mark in sam v prometno notri.. to je to..se boste takoj vse zmenil..denar sveta vladar..
Danes teden (1.no?) bomo prespali v BanjaLuki (City smile hostel - ?e rezervirano), ker je TurboLumpi izrazil izredno ?eljo, da gremo kake tetke ujagat in tam so kar na nivoju, pa razmeroma veliko jih je.
ce bi radi tetke ujagal vam priporocam kako cesko itd.. na balkanu pametno tetke ujagat... to je moje misljenje...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
www.trziskisladoled.si
Povezava za deljenje
Deli na druge strani