Skoči na vsebino
Pohvalite se,...
Napisano

Mogo?e pa res in ker smo v kozmusu vsi nekako povezani sem lahko, tudi sam kriv za njegov po?en ventil?ek sploh zato, ker nisem poblendal nazaj - le kdo bi vedel :hudicek:

ventil je ze prej pocu tko da ni nc povezano stabo. :harhar:

www.trziskisladoled.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Postavlja se vpra?anja ali si v podzavesti vedel, da ti bo po?ila guma in si zato pravo?asno nabavil rezervo ali pa je guma po?ila ravno zato, ker si nabavil rezervo :hudicek: **

**spet sem preve? Slavoja ?i?ka poslu?al

sj guma ni po?la ampak je ventil notri padu un senzor.. :angry2: drugac sm si js tudi postavljal tako uprasanje..ali sm prov naredu da sm si rezervno kupu ali ne...

pozabu sm se pohvalit da sm se peljal CX-5 in je res stroj..masina cist tiha skoraj da jo ne slisis..fotr je navdusen..tko da mogoce pade se ta avto pri hisi.. :ouje::ouje::ouje:

www.trziskisladoled.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

hvala bogu da sm v ponedeljek kupu rezervno gumo in sm jo lahko danes zamenjal na avtocesti...ker drugace un kit ne bi mi pomagal niti pol k...a...

www.trziskisladoled.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

pocu mi je ventil na sperdnji gumo pri 160km/h skoraj ne bi porajtal ce mi ne bi zapiskal in sm se vozu se kak km da sm lahko varno ustavu in zamenjal gumo..

potem sm moral pa Majesu plasat se 81 ojrov za nov senzor in 2 matici..

www.trziskisladoled.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

ceprav dezevn dan je bil kr uspesen..

dobil sm rezervno gumo s feltno vred za pameten dnar.

pa na mazda servisu BTC so mi nudil popust na glavni servis 50ojrov cenejse kot mo?nikova ponudba v kranju, zdej sam morm it pa preverit kok stane pri mo?niku servis.. :D

www.trziskisladoled.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Torej se ti pri?ge okoli 1000km, meni se ?e pri 850km pri porabi na BCju 6.0 ki ne la?e.... :ne vem:

js nimam teh problemov, zmeri se mi prizge tam okoli 250-300 km...potem pa tankam in mam mir naslednjih 250-300 km..hahahaha

www.trziskisladoled.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

prav si mel, prevzel avto in je bc resetiran...

mi je pa majes zrihtal rezervno gumo :jupiii: (verjetno je zdaj nikol ne bom rabu sam ok, nikol ne ves)

kok si dal za rezervno?kr bi jo tudi js rabu..

www.trziskisladoled.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Prvomajski mazda?ki izlet
Napisano

Dec seveda je, ampak vseeno tam kak?nega prehti?, ki res tensta (ponekod ?e z osli?ki vle?ejo tovor, pa razni Tomovinkovi?i, ki se ti zlepa ne umakne, itd.) in potem opla radar (k¨zmaj)! :blush:

ah ne delaj panike..imej pripravljeno drobiz po 10 njihovih mark in sam v prometno notri.. to je to..se boste takoj vse zmenil..denar sveta vladar.. :D

www.trziskisladoled.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Prvomajski mazda?ki izlet
Napisano

Danes teden (1.no?) bomo prespali v BanjaLuki (City smile hostel - ?e rezervirano), ker je TurboLumpi izrazil izredno ?eljo, da gremo kake tetke ujagat in tam so kar na nivoju, pa razmeroma veliko jih je. :jupiii::cheers:

ce bi radi tetke ujagal vam priporocam kako cesko itd.. na balkanu pametno tetke ujagat... to je moje misljenje... :cheers:

pa srecno... :cheers:

www.trziskisladoled.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Pejd do okulista.

Druac pa sva prehitevala, sam 2 uri posnetkov pa ni smisla gor kopirat.

V muvi sem dal bolj zanimive kante.

glje uni k so parkirani pred bokse, js ne stejem za prehitevanje... :D

www.trziskisladoled.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Sem ze jaz skurcal turista. Ves benz je drag ;)

sam da sta pa zato pla?ala vstopnino, in da ste cijazla tam po dirkalis?u..joj...

js bi jima rde? karton dal.. :D

www.trziskisladoled.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pa tut men ni hotel zjutri v?gat... :(
Napisano

sam tole pa ni zarad naglas muske, sorry....malo pazi da ?e avta ne izgubi?..

P.S. jures ma ?e nov gasilni aparat v avtu, prvi je ?e re?il en avto...

lahko pa da je..sj ves premali upor oziroma prevelka obremenitev in voila upor se segreva in rezultat videm...

www.trziskisladoled.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Kje ima? ti to sla??i?arno da se oglasim kdaj mimo? V KR poznam samo tiste standardne...

Zdej bo? zih cene dvignu ko slavni hodijo tja :)

v centru sm..staro mestno jedro..nasproti poste..

www.trziskisladoled.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

jap, ta lifestyle je zanalasc za tvojo tablico :D

aja neki me zanima, jezikovno: zakaj reces "nasa"...a ni bolj logicno "moja"?

sprasujem, ker ce je nasa bi pomenilo, da je tud moja in od vseh tuki, ki berejo?

res me zanima zakaj se rece "nasa" in ne "moja"...oz kje je razlika

Moja se rece dokler si sam brez otrok, ko pa imas enkrat otroke se pa ze rece nasa..ce se motim naj me kdo popravi...

www.trziskisladoled.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Sodelavka mi grozi da mi bo popraskala avto z vsemi klu?i k jih ma, zato k na ?ihtu med vsako pavzo na mazda forumu visim :P

moja je rekla da da adminu 500ojrov ce ukine forum...:)ker cel dan gor visim... :D

www.trziskisladoled.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba izziv 2012
Napisano

pa jebomast mi delamo ?ez teden :D, druga? pa ?iht je zlata vreden......tudi ?e je sobota

ja povej to tudi drugim,js ne dobim nobene punce za ster?bo..oziroma nobene pametne..sama lenoba jih je, prekleta mladina..

www.trziskisladoled.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.