Skoči na vsebino
Sishi
Napisano

Vse naj naj za ta nartalep?a leta :jupiii: , a hkrati so?alje za tojo lubico :( , ki te je tik pred rd-jem pustila na cedilu :ne vem:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Ma tok cajta pa niso bli :D K so mi okol pol punu?i prropotal s tovornjakom pod okn, da so mize in klopi nazaj pospravl :angry: Dobr, da nism ?e spal :bravo:

No, k je tok lep vreme zuni, bi se najraj na lubico spravu in jo razkopu po notranjosti, pa mi glih ne di?i v tem mrazu viset par ur v avtu :( P ?e zdravje neki ne ?tima spet :ne vem: No, jutr za kak krof bom pa sigurn pr mo?eh :vesel:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Dons bil spet mali stro?ek za avto: nakup dihtnge za pokrov ventilov in O-ring za frtajler (30? :vskalo: ; ni ?lo drga? kt nakup pri Gammi) in pa menjava le teh + pranje motorja,da gre ta star olje stran (30?).

Ta stare dihtunge so bla k plastika :blink: Poj ni ?udn, da je na vseh koncih vn lezu olje :vskalo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Jest sm nazadnje kri dal v ?asu vojske (doooooooooooouuuggg nazaj), v petek tik preden smo ?li na frej vikend in ko sem nazaj pr?u v kasarno, sem bil ?ist krvav pod ko?o (in to dobesedno); no, kri se je ?e strdila. Mi je pri dajanju krvi smotana sestra verjetno ?ilo predrla in od takrat naprej sem mal zaupanja zgubu. No, sej do sedaj so me ?e dvakrat poklical za darovanje krvi, sam so mel to smolo, da sem bil obakrat bolj ?voh z zdravjem in na tabletah :( Sam vidm, da je to bolj post za jamralnik.

Se pa lohk pohvalim, da mam novo ljubico :jupiii:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Parking za invalide
Napisano

Okej, lohk da sem se res ornk napa?no izrazu <_< v?er je bil itak tok blesav dan, da sm verjetn sam kak 0,01% pameti uporabljal. Da bo bolj jasno, sem s tem mislil "fu?insko" klaso ljudi :unsure: Da ne bom koga sedaj u?alil s tem :(

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Parking za invalide
Napisano

In tam ve? al manj parkirajo over-sized premium znamke (presti?ni terenci, ?ip?anjon audiji in ostali "invalidi") Pred kratkim videl, ko je tam parkiral, po moje ?e ne 20-letni pubec s kajenom in vn sta prisopihale ?e dve bjondi! :angry: In to se redno tam dogaja; v gara?ni hi?i citi-parka je ?e nekako disciplinirano vse skupaj :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO GP
Napisano

Ja ?al nam je lahko mladeni?a, ampak to so motorji, ki niso varni niti na dirkali??u. A ni prej?no dirko pa umrl tudi en 16 letni motorist v ni?ji ligi.

Sej ne bi te?il, sam ?e te skor pri polni hitrosti nasadita dva motorja, mislim da tuki faktor varnosti ne pomeni ni? (razen ?e upo?teva? varnostno razdaljo) :(

Ja ta drug fant pa mislim da sploh ne tekmuje v 125 ccm, ampak je bil na guest listi (lohk da se motim). Tko pride :o

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Zakaj zenske povpre?no ?ivijo 8 let ve? kot mo?ki?

Ker se jih je bog usmilil in jim vrnil ?as, ki so ga porabile za parkiranje! :hohoho:

Zate je pa izjemo naredil, k si nesmrtna :hohoho:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Seveda je ampak zato pa obstaja postopek, da se tako darilo prijavi pri ustrezni slu?bi in izro?i v dr?avni prora?un. Vem, da me zdejle vsi gledate kot beb?ka ampak tako pa? je in vsako prejemanje denarja s strani uradnih oseb se smatra kot korupcija in to teli policisti prav dobro vedo - so ?li pa? v riziko in so jih dobili.

Policist pa? ni natakar (?eprav se nekateri tako obna?ajo) in ne sme sprejemati napitnin. Zakaj je tako? Zato, ker ?e to ne bi bilo prepovedano bi lahko vsak od nas, ko nas policaj ustavi zaradi recimo prehitre vo?nje in ho?e napisati kazen za 300?+pike, lepo stisnil policaju stotko v roko in bi bila stvar re?ena.

In tisti, ki bi bil bolj iznajdljive narave, bi bil pes po doma?e, poje... ene 10 strank v dnevu in ?e predpostavimo, da mu stisne vsak stotaka v roke; 1000 ? na dan!!! hehe, k poklic sumnljivega slovesa! :bravo:

Samo, k pa vemo, kolk se da policaju delat v zdej?njih ?asih, je to res utopija; in navsezadnje je to res lep primer ?istokrvne slovenske fov?ije :mi pijemoo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Bemtis...jest bom tale eepc skoz okn zabrisu :vskalo:

odkar mi je update nalo?il gor, se ne morem povezati na internet :( in ne vem, kje ti?i problem! Imam pa lenovo ideapad s10-2 z xp-ji, na internet pa se povezujem preko wireless manager-ja v5 (internet neomejeno)! In :hudicek: mi skoz tul, da je naletel na te?ave in se mora zapreti! :ne vem: in sm ?e vse probal, kar se probat da; ?e ne bo ?lo drga?, bom pa na nov win gor nalo?u! Je imel ?e kdo podoben primer? :blink:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

zakon, kaj bi dal, da bi js mel -50% sramezljiv Bi ?e konkretno za?el razmi?ljat o ?paranju za "MIVEC" zverinco :P

Mnja, ?e bom nekje v bli?nji prihodnosti kon?no uspel kej zase kupt, bom tut kmal jamru :vskalo: gre papa ta bonus in welcome 14.class :angry:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

kolk pa ?e ma? bonusa? js mam sam 5%

nene, je kr lepo 50% + dodatni popusti na ostale police (Triglav)...da nou fov?arije, se ?lepam na drug ra?un :bravo: oz. mam avto "rentan"! Seveda vse stro?ke pla?ujem iz svojga ?epa

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Dons naredu tehni?nega brez problema :bravo:

jest pa dan prej skor brez problemov (pa? murphy-po?en iz. kolektor) :angry2: (150?)

je pa registracija s cestnino pr?la "samo" 280 ? :mi pijemoo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.