Zagrenit hočejo življenje navadnim državljanom, tako kot ko so ga, ko so s prisilo začeli ukinjat dizelske motorje, into brez kakršnegakoli strokovno utemeljenega razloga. Pa prisilit ljudi na električne avte čez dobro desetletje , čeprav ni prav nobene strokovne utemeljitve, da so bolj čisti, še manj pa kje bomo dobili elektriko.
Brezgotovinska družba in s tem popoln nadzor nad državljani so mokre sanje vsake vladajoče elite neglede na barvo.
Globoko se ne strinjam s putinovim početjem, se pa strinjam z njegovimi besedami, da zahod postaja vsebol fašistoiden.
The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Ko sem pred dvema letoma fasal trnek v ramo, je moj takrat 10 letni sin s podobno mašinco iz Lidla odrezal trnku "uho" in potem s "špiccangami" potisnil trnek naprej, naredil še eno luknjo v kožo in tam izvlekel trnek (verjetno veste, da gre trnek lahko samo v eno smer). Potem smo šli nazaj na ribolov, če pa nebi imel takega orodja, bi pa celo nedeljsko popoldne čakal na urgenci.
Zelo uporabna zadeva za marsikaj, nazadnje sem pred mesecem obdelal elektronsko ključavnico, ki je bila (baje) izdelana po standardih EU, vendar je imela 3mm preširok ščegetavček ki premika zapah v vratih.
Rezervni komplet priključkov v majhnem kovčku se je tudi dal kupit v Lidlu.
Čakanje v salonu Škodilakov da nam poservisirajo služben avto, je pripeljalo do zanimivega spoznanja. Pri primerjavi tam razstavljenega scouta s svojim 8let starim scoutom prejšnje generacije, sem ugotovil, da sedaj delajo avte, ki bi jim lahko rekli manjšinski.
Manjši volan, manj (skoraj nič) gumbov, manj šaltheblna (pravzaprav je samo še ščegetavček od prestavne ročice). Manj prostora na prednjih sedežih, manjši sredinski predal, manj prostora med prednjimi in zadnjimi zici, manj prostora v prtljažniku. Manjši je tudi ground clearance (stvar zaradi katere sem scouta sploh kupil). Edino pri ceni je drugače - pri (seveda) manj konjih in primerljivi opremljenosti sedaj stvar košta 46jurjev
Še dobr da scoutov ne dobavljajo več, ker prevelika pestrost ponudbe kapitalistom znižuje dobiček.
@Slivka - razumem tvojo težavo, ampak za to smo se boril - za sistem v katerem je kupec kralj. So se nam očitno lagali.
V članku dr. Podjed izpostavlja vlogo politikov pri poudarjanju pomena znanosti napram raznim vplivnicam in vplivnikom. Ampak kaj ko so se vplivnice in vplivniki zavlekle že v vse politične sfere in postelje politikov. Celo najvišjih.
Več kot 8.400 Slovencev je z delitvijo objave na Facebooku pritrdilo objavi Mariborčanke s trditvijo, da toča, ki je v zadnjih tednih pustošila po delu Evrope, ni naravnega izvora. Pod objavami meteoroloških...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Če primerjam z nekom, ki bi na šihtu pri malici spil deci vina, je tale z monstrom zagotovo bolj nesposoben za opravljanje šihta, je pa legalen.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani