Skoči na vsebino
Tomi in njegova 6ka
Napisano

Gospot tole ste pa dobr nardil! :rispekt::P

Rispekt. :D Feltne so tut po mojem okusu. Kaj za ene so? OZ? Kaj pa fedri? Eibach -3cm? :rispekt:

Ostalo sem ?e napisal - felne pa so Alessio! :pepsi:

Papa, Tomi
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tomi in njegova 6ka
Napisano

Je ?lo danes tudi preko 220 - pa ne okol govort!

Zadaj je minus ene 3-4 cm, spredaj pa najmanj 5 cm - vzmeti pa so Apex!!!

Pa avto sploh ni trd - ni? jasno!!!!

Prvi vtisi ?e niso realna slika - bom poro?al po par dneh - ?e bom pre?ivel ... :hohoho:

Papa, Tomi
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poznavalci glasbe NA POMO?
Napisano

Hm... zapleteno, noben frend ne ve..kje pa si semal, s katere postaje?

Sicer pa bi blo zlo zanimivi sli?ati, kaj mazda?i poslu?ate v avtu med vo?njo najraje?? Jaz trenutno Hurra Torpedo.... :bravo:

LP

@Komar a si bil v Mehiki?

Ja, bil v Mehiki!

Glasba pa je na DVD-ju, ki so mi ga zmontirali kar tam, kjer so deca z delfini plavala - torej genuine Maxico made :bravo: Sedaj pa me gu?ita, ker bi rada imela to muziko na MP3 playerjih ... :wacko: HELP, HELP,...

Papa, Tomi
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Spustit 6-ko ali ne?
Napisano

Tomi glede na to da se tudi sam odlo?am za ni?anje....te definitivno podpiram....je pa res da zaradi zaradi navdu?enja ne more? racionalno razmi?ljat.... <_< in posledi?no zarad tega spregleda? minuse

KAkorkoli u got ma fully support.... pa ?e ka?o bom omeh?al zate...... :bravo::hohoho:

LP daVid

Ka?a junior je itak 100% za...samo... ?zmeden?

Papa, Tomi
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Spustit 6-ko ali ne?
Napisano

Jaz sem tudi za glasoval, tak da ve? glasov je za kot pa proti! Tak da NI?AJ! :bravo:

Danes me nisi hotel videt ko si se peljal po Ljubljanski nasproti meni, okrog petih popoldan pa sem ti blendal ti pa ni? :(

Pa res ima? sedaj neko nabildano ?estico z temi felnami, se mi zelo dopade :vesel:

Videl - prepozno - sorry sramezljiv

Jap, tudi meni je v?e? :hohoho:

Papa, Tomi
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Spustit 6-ko ali ne?
Napisano

Ha,jaz sem tudi glasoval ZA zni?anje,sploh kar se ti?e izgleda! :bravo: Kar se ti?e pa udobja in pa nasprotovanja tvoje ?ene,se pa sam zmeni doma.... :P:hohoho:

Ja, no - ful si mi ti neki prijatelj v stiski!!!! :hohoho:

Papa, Tomi
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Spustit 6-ko ali ne?
Napisano

zaklju?ek: moje mnenje je naslednje in sicer ?e z avtom, dela? veliko km in si ve?ino ?asa odvisem od njega potem don't do it... ?e pa je avto bolj za zabavo in lahko lahko brez ve?je ?kode ostane ob slabem vremenu/snegu doma potem pa ni ovir... aja pa preber si pluse in minuse in ?e lahko minuse mirno pre?ve?i?... potem :ouje:

Boss :hudicek: prej sem bil ?e skoraj odlo?en, sedaj pa zopet ne vem ... agrrrr :(

Evo, ode spanec nocoj... :hohoho:

Papa, Tomi
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Spustit 6-ko ali ne?
Napisano

?eprav mi na slikci zgleda ve? kot 35mm, je moje mnenje:

NI?AJ, he he. :ouje:

Jap, na slikici je definitivno ve? kot 35 mm - druge nimam sramezljiv

Od zadaj ima? zelo lepo ?irino avta (ET(ko sem se peljal za tabo)), malce je visoka, potem bi bla pa kot zra?na blazina na cesti :vesel: ,

Hja, saj se zelo nagibam v to smer (da bi jo zni?al)...?ena me bo obesla :hohoho::hohoho::hohoho:

Papa, Tomi
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.