Hm... zapleteno, noben frend ne ve..kje pa si semal, s katere postaje?
Sicer pa bi blo zlo zanimivi sli?ati, kaj mazda?i poslu?ate v avtu med vo?njo najraje?? Jaz trenutno Hurra Torpedo....
LP
@Komar a si bil v Mehiki?
Ja, bil v Mehiki!
Glasba pa je na DVD-ju, ki so mi ga zmontirali kar tam, kjer so deca z delfini plavala - torej genuine Maxico made Sedaj pa me gu?ita, ker bi rada imela to muziko na MP3 playerjih ... HELP, HELP,...
Tomi glede na to da se tudi sam odlo?am za ni?anje....te definitivno podpiram....je pa res da zaradi zaradi navdu?enja ne more? racionalno razmi?ljat.... in posledi?no zarad tega spregleda? minuse
KAkorkoli u got ma fully support.... pa ?e ka?o bom omeh?al zate......
zaklju?ek: moje mnenje je naslednje in sicer ?e z avtom, dela? veliko km in si ve?ino ?asa odvisem od njega potem don't do it... ?e pa je avto bolj za zabavo in lahko lahko brez ve?je ?kode ostane ob slabem vremenu/snegu doma potem pa ni ovir... aja pa preber si pluse in minuse in ?e lahko minuse mirno pre?ve?i?... potem
Boss prej sem bil ?e skoraj odlo?en, sedaj pa zopet ne vem ... agrrrr
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Dalo zmenit brez problemov!
Ne, nove bodo H&R, Apex nima vzmeti posebej za diesel 6-ko!
Povezava za deljenje
Deli na druge strani