Glede na to, da je ?lovek tolkel po ?ipi in hotel priti v avto, je bla tole dost blaga oblika agresivnosti. Sta samo ?e 2 drugi re?itvi - se zaklene? v avto in se "pokaka?" al pa odpre? vrata in nastopi? ?e bolj agresivno nazaj, s pri?akovanjem, da bojo zapele pesti... Jbg, nikol ne ve?, kdo je na drugi strani...
Se enkrat, ce vidis da je clovek pijan, pa mu gres na pot pa hupat....kaj pricakujes?
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Brak sem tvoj clanek (vas) da apple pay sedaj dela v slo. Ampak a je se vedno treba spremeniti regijo, da sploh prides do menija v jabuku za apple pay?
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Sej ne bi rad spet koga jezil, ampak resno se spra?ujem, kaj je narobe s temi specialkarji v oprijetih hla?kah in polepljeni z vsemi mogo?imi nalepkami, da zgledajo ?e bolj sme?no kot klovni.
Danes je preko ceste v Gorice v Lj zraven paintball kluba Spayder padlo ogromno drevo. Ko se z biciklom pripeljem tja so bili gasilci ?e na delu, tudi policaja sta tam, da ja te?e vse kot po maslu. Vsi lepo ?akamo, avtomobili, kolesarji, dva na skuterjih - pa? vemo, da bo trajalo kakih 10 minut pa bo cesta spet prevozna. V glavnem, nobene nervoze, dokler... se pripelje omenjeni specialkar. Model pririne do podrtega drevesa, s skobaca z bicikla v tistih nerodnih plesnih ?eveljcih in ho?e prenesti kolo preko drevesa, ki ima premer vsaj enega metra.
Najprej popizdi en od gasilcev, ki z motorko zraven ?aga, saj se lahko zgodi, da se bo drevo premaknil, ko bo od?agan vrhnji del padel stran. Model neki krili z rokama in ka?e na svoj bicikel. Potem se vme?a policaj, pa model ?e bolj maha z rokami, kot da je mal prizadet. Policaj obupa, ker ve, da ?e ga bo karkoli bolj grdo pogledal oziroma bohnedaj oglobil, ker ne spo?tuje ukazov uradnega organa, bo spet cel FB in twitter poln jokanja kako se policaji spravljajo na ni? krive kolesarje. V glaven, re?e gasilcu naj malo po?aka.
Nato pa vsi gledamo kako omejenec leze preko debla z biciklom v rokah. Se usede na bicikel in se odpelje mimo mene. Ne vem a je hotel to meni re?i al kaj, ker sem bil tudi jaz na kolesu in bi ga verjetno moral razumeti v kak?nem te?kem polo?aju je bil. V glavnem izdahne samo "budale" in se obrne nazaj proti gasilcem in policajem. Se mi ni zdelo vredno, da bi karkoli rekel nazaj, ker za takega idiota se res ne spla?a izgubljati besed.
Aja: Cigi mi je zrihtal kolo, tako, da sem po?rl besedo, da me do septembra ne vidi ve? in sem bil danes spet v akciji - in ja bilo je spet super.
Ta mau Cigi zrihra, sam sebe pa ze leta noce zrihtat....spet se mu jenposlabsal ekcem
Ko prides v FRA ITA ali podobno pozno nekam je Mac vedno resitev. V Albertvillu nazadnje je bil kebab na stacionu angelski....(edina stvar v krogu 5km)
Danes spet namerno sentviski tunel omejen na 60 na koncu pa skrit radar. Na izhodu takoj za steno. Prokleta banda, to je visek nesramnosti in namerno lovljenje, ki nima veze z varnostjo na cesti. Prej nevarno, saj je 60 prenizka hitrost.
Zadnje case mam sreco pri drzavnih uradih, narocil super torbo za motor - dry roll bag za 40? itak free shiping, kitajec je sam dal value 18$ in nihce ni jic spraseval samo prisla je. Torba fenomenalna (enake od firm so nad 100?), ta ima se celo obesek na kateri nekaj pise v azijskih hieroglifih spodaj pa italjanska zastava, verjetno mal fusajo pa prodajajo medtemnko delajo za ita firmo
Tiger je bil zelo ugodnih 14.000?, ker smo bili ze v juzni italiji je na pogodbo dal 12.000? kar je davcna upostevala, tako je motor na cesto prisel 15.200? + 92? Amzs postopek za pline, po eurotaxu je ta model, letnik in 13.000km 18.750? brez kufrov ki so pri triumphu z nosilci 1300?....nov je pa 23.500?.
Sem ze dobil ponudbo za 18k (v slo ni niti enega vsaj v oglasih - zadnji model)
Pocasi bom za rabljene motorje in avte gledal samo se v ITA. Kolegi za motorje delajo to ze leta in leta. Izi, izbira ogromna.
Zdaj pa samo cakam da bo kdo rekel da so taka vozila rizicna, nategi......
Nekaj casa nazaj smo imeli debato o cenah nepremicnine v LJ. Ocitno je se bolj noto saj bova z zeno stricev stanovanje sedaj novim najemodajalcem ZLAHKA brez pogajanj oddala za 600-700? na mesec (45m2).
Kar pride ravno prav da gre zdajsnja ven - stric ima ze vecjo tarifo v domu, vecja oskrba....zalostno, celo zivljenje delas, pa niti za dom nimas
Boomerang efekt? Uporabil sem tvoj pogled na svet - je vse na forumu iz tvojih besed uperjeno proti idiotom v smislu ce ni po moje si idiot...zgolj en primer.
Med drugim je bila tudi nesreca vceraj pri kateri je starejsi mozakar z zeno letel v graben on kolesarki....specialkar se ni niti obrnil jaz in zena pa sva mu pomagala.
Vsi vceraj (20+) so bili nevarni idioti - sklepam po forumsko (uporabljam tvoje besede in razmisljanje) da so potem vsi idioti.
Ob vseh mnogil voznikih elektricnih koles, skirc in ne vem kaj se, ni niti eden izstopal ampak se je vozil kulturno in vzorno kljub vecji hitrosti navadnih kolesarjev.
?ez Pirni?e je se rodeo ampak vsaj prvi sloj asfalta so dali. ?e bo? ?e ?el mimo zvrcn, una rdeca hisa ?e gleda? iz glavne cesto levo dol na polje ob Savi
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Cajt za ?tikle
Povezava za deljenje
Deli na druge strani