Skoči na vsebino
Jamralnik v2
Napisano

Predv?eraj?njim spustila lajtnga na povratnem vodu od servo volana na moji M6, ki bo po?asi biv?a, ?e ga ne neha srat. :angry2:

Spustila pa je ker je aluminij oksidiral in je cev na enem delu enostavno postala porozna, o?itno zelo dobra eloksacija. :bravo::bravo:

:P treba bo stariga suckerja skup zrihtat

mazdamaf311474.jpg

MAZDA POWER

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Avtoradio Blaupunkt
Napisano

na splo?no spra?ujem, lahko bi rekel tudi, da na glas razmi?ljam :D

moram pa ?e malo druge znamke pogledati in kaj nudijo.

Gledam pa to da ima ali USB ali pa SD kartico

:bravo: ALPINE CDE-9880R ga mam sam in je zvok odlicen blaupunkt in pioneer ki sem ga sam mel zadnjih nekaj let se skrijeta sem vedno prisegal na pioneera ko pa sem slisal alpine-a pa sem ga takoj vzel

mazdamaf311474.jpg

MAZDA POWER

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano
:D rabli bi colne za vozit,je bla prava zmeda ja,ferrariju bi se izslo ce bi vsaj tri kroge pozneje dali raikonnenu dezne gor tak pa jih je ze prej unico mislim da bomo zaceli za brawna navijat :bravo:

mazdamaf311474.jpg

MAZDA POWER

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano
:bravo: super dirka polno akcije ze kar v prvo samo skoda da sta se mogla kubica pa vetl tak na noz borit in sta ostala brez tock tri kroge pred koncem,mali crni pa ma spet sreco da so se drugi razbijali in je prilezo do cetrtiga mesta :angry2:

mazdamaf311474.jpg

MAZDA POWER

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Morm orng pohvalt BOBImena, ki mi je v?eri v ve?ernih urah na stra?nem vetru menjavu eno po?eno cev na sposojenmu Klijotu! :danzoman::bravo::rispekt:

Sicer morm pohvalt tut Pokija, ki mi je dau cifro, se prav tut brez njega ne bi blo ni? po neki logiki! :P

in to vse za :cheers:

mazdamaf311474.jpg

MAZDA POWER

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.