Skoči na vsebino
Pohvalite se,...
Napisano

Jz sm u prej?nji slu?bi usak dan zamudu min. pou urce, pa ni noben te?iu, ker kolegi so pa tkt kavo pil, ki je jaz nisem in smo lih se izena?l pol sm ?ou pa ?e ene 15 min. prej dam, no pa malco mal raztegnu in je delavnik kar naenkat sam ?e 6 urc namest 8! :danzoman::hohoho:

Zdej u novem ?ihtu, pa se ne hecam preve?, no malco po?as raztegujem, zamujam pa raj ne, ker mam med drugim 3 mesce poskusne dobe in se morm mal pridnga delat! :ne vem: :D

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pojamrajte no malo, ...
Napisano

Boss - glede gum lahko ?ist use tvoje navedbe pritrdim, avto je ful ?asa stal (so gotov ratal mal kvadratne), gume so tko tko s profilom, pa hitr mi jih pobira, ker mal kvazi driftanja in uletavanja u ovinke itd, zdele pa kot da so se enostavno pregrele, pa da jo je od vro?ine razneslo. Pol se ?e ni dal takoj ustavt, (Denis pozna take situacije, ko je treba gumo menat in se mor? pelat dalje). Glede divjanja, pa jz ne ti??im niti mal ve?, sploh ko ne poznam ceste, pa? mal spremembe taktike, kolega pa je mislu da je Carlos Sainz. :danzoman::hohoho:

Glede tega kaj use bo na motorju narobe, mi je pa u bistvu ?ist useen, tko al tko sva zmenena, da tut ?e se generalko dela, je to njegov problem, to sm mu dau vedet! :whatever:

Zna bit tut ?e kak?en sinhron u menjalniku, se mi zdi da mi ru?i, glede gume pa zna bit da je ?ou tut kak le?aj u 3 lepe kosmate ... <_<

?e najbolj?a re?itev je glede feltn, ki jih mam ?e u ?tartu 6, no ene o?itno ne bom nikol dubu od Mazdohista, ?e usen jih mam 5, tko da sam premontiram in pa jasno neke gume morm ?e dobt! :jupiii:

U zahvalo za storjena dobra dela, sem reve?u posodu Seliko, ker je trenutno sam brez avto, ker ga je dal ?irit! :P

Sej kolega Frenk bi vrjetn reku, da mi je tablet popustu, al ga pa sploh nism uzeu, ampak kolegom se ne obra?a hrbta in to je to! B)

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pojamrajte no malo, ...
Napisano

Mam kr pravico orng pojamrat! <_<:whatever:

Poleg spodnjih slik, ki ka?ejo kaj se mi je z gumo zgodilo, o?itno je bila pregreta, pol pa nisva prav cajt porajtala d je prazna in je ?la ?e feltnca u 3 ...

To pa ?e zdale? ni vse, sem 1 dan prej dal kolegu za vozit Duhca, pa ne vem kako mu je ratal, da je nekje pri brzini cca. med 140 in 160 iz 5. v 2. pre?altu (vrjetno je hotu dat u 4.), posledica tega, kok mi je majster mehanik zdele povedu, mi je presko?u jermen, na eni od odmi?nih in to baje samo za en zob. Je pa filing tak - avto ful trese, nekak tko kot da bi po treh laufu, ko je mrzu, pol ko je topu ne trese ve? tok, je pa pol problem, ko je enak ob?utek, kot ?e ti elektrika neke prebija, ko ful cuka in rabi? dajat ve? gasa! Dost podobno obna?anje sem mel npr. pr starmu Golfu, ko sm meu 1. vergazr zasmeten! :ne vem:

Zdej sva z mehanikom zmenena, da nasledn pondelk prepelem stroja, do tkt da se pa loh nalahko vozim z njim, strogo brez pritiskanja mi je reku! :D

No tole je eno najdal?ih jamranj do zdele, sam kva ?m, ni mi ?lo lih najbol pretekla dva dneva!

Aja plus to da me je v eni sami no?i dvakat :policaj: ustavu, sam je biu ok in niti za homologacijo ni n? pra?u! :rozico::jupiii:

post-342-1214837789_thumb.jpg

post-342-1214837829_thumb.jpg

post-342-1214837866_thumb.jpg

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

EURO2008
Napisano

Kok sm veseu pa to je noro! :ljubezen::rozico::ouje:

Ne vem pa al sm bl veseu k so ?panci prvaki, al zato ko Nemci niso, al oboje hkrati! :ne vem: :hohoho:

:rispekt::rispekt::rispekt::vesel:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

EURO2008
Napisano

No v dveh tekmah so jih skupno podelal 7:1 :danzoman::P

U finalu, seveda za ?panijo, sam matr tisti ?vabi so tko neugodni, sploh ?e je Vilja kej bolj pohablen bo beda! <_<

Se bosta pa za moj okus, sre?ali v finalu ?ist kontra ekipi, ?panija je moja najlup?a sploh, Nem?ija pa genau zadnja, tko da, nebesa ali pekel! :whatever::o

Mogo?e bojo ?panci celo la?je ?pilal z Nemci kot bi pa s Portugalci, sicr je pa to zlo te?ko re?t! :lol:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

EURO2008
Napisano

Ma ja sej na fuđinama je isto, ?e igrata Slovenija in Srbija.

Nism zihr, da bi na tej lokaciji kdo za SLO naviju! <_< :ne vem: :hohoho:

Sicer pa ?e par let niti ni za kaj navijat oz. za koga! :whatever::unsure:

Boss, upam da za dns zve?er ne napoveduje? oz. ?uti? zmage Slovanov! :D

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

EURO2008
Napisano

Bomo vidl, sicer ne vem, ?e je Rusija lih ?ez no? postala fuzbalska velesila, pa tut s taistimi ?panci so bogato pu?nl, tko da vidmo zdej revan?o! :P

Za koga navijam je pa jasno, jutr pa raj Turki k Nemci! <_<:D

Sicer mi je pa izbira u stilu "huj? od huj?ga" :ne vem: B)

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pojamrajte no malo, ...
Napisano

Suicidal, kok star avto pa ma? to, da te tok podrkava? :ne vem:

Jz pa loh pojamram, da mam zdej na novem ?ihtu stalno neko uvajanje in bo tko ?e 2 mesca in pol, ko se izte?e poskusna doba, no obenem se pa loh pohvalm, da pa zlo hitr ?tekam in me kr mal :blink: kako da hitr kapiram! :danzoman::hohoho:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

EURO2008
Napisano

Evo sam ?akam d mi ?e ?panci odletijo, pol so pa zarad mene loh prvaki tut Turki al pa Nemci, itak nobenih ne maram. <_<:whatever:

No do Rusov sm npr. total indiferenten, tko da :ne vem:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Vam mam neki za pokazat v temi mojga Duhca, ki je temeljito spremenu svojo podobo, evo :rozico: zanga! :ljubezen:

Sm pa bil dans tut po precej mescih kon?no spet v LJ z omenjeno makino in je ?ist druga morala jet pol delat! :D

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

EURO2008
Napisano

Ronaldotova Kristinca pa? rada poto?i kako solzico, u?er jih gotov ni mankal! :danzoman::hohoho:

Upam, da bojo nasledno tekmo Nemci pu?nl, prav isto ?elim Italiji, ki se bo verjetno ?panija z njo po?teno namu?la! <_<:D

Dans pa da vidmo, ?e gre braća naprej! :P

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.