Koliko ? lahko stisnem iz tegale PC-ja sicer je star cca 5 let (ampak trenutno ?e vedno vle?e nove ?pile na 22'' ekranu) Vem da ni vredno 4x man kolikor sem zmetal zanj,ampak jbg.
MB gigabyte p35-DS3
Proc. Core 2 DUO E6750 (2660HZ)menjan hladilnik nek superduper TT za navijat ITAK na 3200 hladi na cca 55°c
RAM DDR2 4 giga hlajen
Napaj. 550w LC
DVD enota
?italec kartic
DISK 500gb WD BLACK E.
GRAFA ge force gtx 275
Spredaj velik LCD display za reg.ventilatorjev
Enermax-ohi?je ki ima ob strani 25 cm venti?,vgrajeni extra silent venti?i. (pred kratkim )
Gor pa so win 7,office 2007 in en kup uporabnih programov
Ki?ta je res bila zasnovana da bi jo v kasnej?ih ?asih navijal ampak je do tega pri?lo samo zaradi firbca in ne zaradi potrebe:)
Ka?no ceno bi lahka postavil?
hvala!
20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!
FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Stari ?estitke za odli?en nakup, ?e lampa nebi imeli tolk te?av s hrbtenico pol bi jo jaz ?e nekaj ?asa imel doma tako pa, za tist parkrat na leto vzamem bratovo 1000rr.
kaj pa ljubica ma tud probleme
kalman ?estitke ob nakupu,sre?no in varno
20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!
moja 1. fura je bila pa tiste lepe dni v januarju cca 30 km reg. je pa itak celo leto . Upam da se letos kaj sre?amo oz.dobimo z nagibalniki (kot bi dejal Ivar )
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
fak no vidm da moram res tale moj abak mal digitalizirat
Povezava za deljenje
Deli na druge strani