ej glede web pospe?evalnika je stvar slede?a.stvar vam samo v mapo v windowsah shranjuje pi?kotke z najbolj obiskanih strani tako da prihrani ?as pri nalaganju le teh in tudi zato se vam zdi da stvar deluje hitreje sicer pa ni razlike v hitrosti ?e ima? 56k je to 4 k uploada ?e ima? 128 k je to 15 do 19k uploada ?e pa ma? dsl pa je odvisno od paketa ali pa od vez ki jih ma? pri telekomu
Sre?nega zdravega in predvsem varnega z moje strani pa tudi bol?ega kot je bilo 2005 ker jaz sem imel preteklo leto za najboj usrano leto mojega ?ivljenja
no vidi? kaalman vsaj dobro idejo sem ti dal saj ma? pri tebi dovolj prostranih ravnin za drift pa tudi ?e pride? s ceste na njivo nebo problem ker je itak sama ravnina
Ej red devil tud jaz sem imel podoben primer s sodovimi psi ki so kar ?tirje pa sem zadevco ?ist preprosto re?il.?el sem v Interspar in med igra?kami poskal tisto pi?tolo na gumjaste naboje pride okoli 3 jurje pa metki okoli jurja pa sem vedno ko je kateri od psov pritulil mimo skozi stre?no okno pa bum seveda sem nekaj ?asa potreboval da sem zadel ampak zdaj je mir In tak je volk sit in koza cela psi se pa naveliko izogibajo na?e hi?e ne pa da bi ?e kateri pomislil tuliti kje okrog Pa probaj in poro?aj
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
ej glede web pospe?evalnika je stvar slede?a.stvar vam samo v mapo v windowsah shranjuje pi?kotke z najbolj obiskanih strani tako da prihrani ?as pri nalaganju le teh in tudi zato se vam zdi da stvar deluje hitreje sicer pa ni razlike v hitrosti ?e ima? 56k je to 4 k uploada ?e ima? 128 k je to 15 do 19k uploada ?e pa ma? dsl pa je odvisno od paketa ali pa od vez ki jih ma? pri telekomu
gremo na?i.....
Povezava za deljenje
Deli na druge strani