pred 27 minutami je AmpeR napisal:Koprčan je naredil žur 😁 @Alex poznano?
Z glasno glasbo motil sosede in razgrajal na pošti, zanetil naj bi tudi požar | 24ur.com
WWW.24UR.COM
Koprski policisti so v devetih dneh kar osemkrat obravnavali moškega, ki je z glasno glasbo motil mir in počitek sosedov v stanovanjskem bloku. Ker je s kršitvami nadaljeval, so mu začasno izklopili elektriko, v...
Ha, ha, sem izvedel, kdo je ta. Prijazen fant drugače, a ga okolica pač ne razume. 😊 Ni škodljivec drugače.
Pred eno uro je TBA napisal:mam tud enga iz lidla, za silo je ok. mu pa ne zaupam da bi kolo gor pustil čez noč
.
sem gleda za kak mal bolš stojal pa je blo vse okol 200€+, tudi takle k si ga ti dobil...
Ta je bil še malo več, čeprav v akciji.
Kupil sem ga pri Tesma sport. Mi je svetoval prodajalec za to stojalo, saj ga tudi sami uporabljajo za servisiranje Emtb. Res je tako trdno, da se lahko še sam dvigneš in te drži. No, mene pri 75 kg drži. 😊
Pred eno uro je AmpeR napisal:Jaz pa uporabljam kar unega iz Lidla. 25kg zdrži in mi je prav ok.
Tudi gre, a sem imel priložnost za ugodno ceno kupit tega.
pred 14 minutami je Mraušk Mčk napisal:Jest sploh ne vem v čem je problem. Pač zamenjaš vero. Če si tolk neumen, da verjameš v nekega boga, potem nebi smel biti noben problem presedlati na drugega.
Ne hodim v nobeno cerkev, pa tudi ne mislim v bodoče hodit. Zna se pa ponoviti zgodba s kitaristom na balkonu. 😉
Pred eno uro je Janez007 napisal:Saj ti imaš rad muziko, a ne?
Poudarek je na "muziki", ne pa na zavijanju.
pred 21 minutami je Slivka napisal:To ni vic, to je dejstvo.
Staro policijsko postajo so odkupili muslimani, zdaj jo bodo podrli in začeli graditi đamijo.
Res je. In to ni toliko daleč od mene. 😕
pred 32 minutami je Shrek napisal:Skakalci bi morali biti oblečeni v obleke za potapljanje...v glavnem, tesne.
Res je. Če so lahko smučarji v tesnih dresih, ne vem, zakaj ne bi bili tudi skakalci. Potem bi bilo vseeno malo bolj fer.
pred 5 urami je Boss napisal:Teli jodlarji so si zmislili napihljivo spodnje perilo, ki se ga ne pregleduje. Edino drese gledajo. Zadeva deluje kot airbagi pri smukačih ampak ne tolk intenzivno. Napolni se s CO2 bombicami, ki jih sprožijo na daljavo tik ob odskoku in sprostijo pritisk ob pristanku. Kraft v zraku zgleda k bodybilder v rokah tolk je lufta notri.
Pol je pa še glavni kontrolor opreme Avstrijec - kako priročno - da se v to ne vtika. Da ne bo preveč očitno bodo zdaj nekaj tekem odskakali brez te "pomoči", ker imajo prednost ogromno, če pa bo trda predla bodo pa ob koncu sezone še malce pogoljufali in se važili kako neskončno dobri so in vsi ostali zanič.
Res je. Pred leti so goljufali Poljaki z preširokimi dresi v razkoraku in so bili prav tako superiorni. Izgledali so kot leteče veverice. Seveda so jim pri strigli krila. Tole letos pa ne vem, kako bodo rešili glede na to, kot si omenil, da je njihov rojak glavni in edini kontrolor opreme.
pred 5 urami je Boss napisal:Kaj to pomeni zopet? Kaj si pa prej že mel?
Meniskus. 🙄
Moram pojamrati, da sem včeraj nerodno vstal s kavča in si zopet fental koleno. Tako, da sem na bolniški. 🙄
Napisano
Ravno letos se odpravljam tudi sam v Dolomite in razmišljam, kako bi peljal kolo. Ali, da kupim kljuko za cx30 ali pa, da ga spravim v 6-ko. Bom preveril pri kolegu.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani