a lahko pove? kako ti je ratal shekat v windows ... to se je tud mojmu kolegu zgodil in nismo na noben na?in pr?li notr tko da smo mogl use na novo instalerat k se tipu tud ni dal cakat kdaj mu bomo komp nazaj odklenil
Jao Canyon dobr si jo spedenu. Po havbi se prov vidi kak?en je biu premer drevesa...
Heh, jest sm se pa dons zu3 skor u sosedovo bajto zakantu, mal po gasu na travi pa stisnu bremzo, avto pa kr drsev, pol pa ?e ro?no zategnu in se ustavu 0.5m pred bajto.
Druga? sm pa jest z sava eskimo gumam pr?u v kr orenk klanc, sicer s pomo?jo protiute?i - 2 kolega na havbi, ampak je ?lo... komi
Mam enga kolega k ma zdej bmw-ja, prej je meu polota, fotr ma pa passata (?vabo family uglavnem) In lih 2 dni nazaj ga pelem dam pa mal debaterava o avtih... pa on men takoj za?ne prepri?vt da nej ?e prodam to mazdo pa kupm enga polota alpa mal na?param pa kupm enga bmw-j?ka. Mene je to tok razpizdil da sva se skor celo pot kregala. Zdej pa povejte zakaj bi prodov lepo, ?portno, 4vratno mazdico v kateri lahko 4je na komot sedijo, pa kupm enga mejhnga, jaj?astga 3 vratnga polota, k se morje folk stiskat zadi, sploh ?e pele? ve? k 2 zadi?!?
Okej, mi re?e. ''Vrjetn ti res ni u?e?, sam pomisl kok si ?e dnara zmetu u mazdo..'' se nadaljuje debata. Ja valda sm zmetu neki dnara, v avto, sam ?e jest alpa drugi neznamo furat pa se zaletim pa zme?em tok pa tok dnara v porpavilo... a je znamka avta kriva da sm se zaletu??? Super ?e bi meu zdej mal novej?ga polota, bi pa 3x ve? zmetu za rezervne dele, kje je pa tle ekonomska ra?unica?? Zgleda ?e bi meu ?vabota se sploh zaletu nebi, oz se tut drugi nebi zaletaval vame.
Gremo naprej, on: ja kva pa k ti tolk olja ?re... spet gromozanski stro?ek, na 2 mesca kupm liter olja za 5?... Sranje stari, ker stro?k, zdej nima za kruh k morm za olje toook dnara dat.. Pa ful benza ti pokur... ja dokler nism menu lambda sonde je res, sam zdej mi pa ?re 7-8l dinami?ne vo?nje... Roka ti poka, ja po 13ih letih ?portne vo?ne po na?ih super cestah, bi te?ko da nebi pokala...
Itd. itd.
Pol sm pa jest mal za?eu drkat nazaj...
Kva pa tvoja X5-ka? KOk kej ?re.. aja super pod 10l negre...
Ti zakaj se pa z Getz-om fura? ukol? Aja neuni?liv avtomatski menjalnik ti je pr 200.000km crknu... kok bo kej popravilo? Aja pod jurja ni ?ans... zanimivo.
Ti zakaj ti pa tok ruka uzadi k se pelemo, aja zra?no vzmetenje je fu?, o stro?ku raj ne govori? k te kr srt prime.
Ti zakaj pa na zadnem levem oknu tok neki ?umi, oz slabo dihta. Aja ?ipo si mogu razbijat k se ti je kluka zlomila pa akumulator je crknu pa nisi mogu notr...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Dans dokon?al in sprobal protip najnovej?ega projekta, treba ?e malo dodelat ampak v osnovi stvar deluje
U soboto grem pa v Sl. Konjice na ogled enga stroja
Povezava za deljenje
Deli na druge strani