Skoči na vsebino
Jamralnik v2
Napisano

Bemu ma***! :angry: pred cca. mescom kupil "nov" laserski tiskalnik Samsung ML-1640.......in v?eraj po cca. 100 sprintanih listih za?ela utripati lu?ka za barvo <_<:angry2:

Prekleta banda oderu?ka pa ?e je to normalno, da jim jebem vse po spisku.....da? 70? za tiskalnik da ti dela 1 mesec! Kurbe! :angry::glare:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Meni gre Real na "spolni organ" ?e iz ?asov ?ukerja......in ko so se mi ?e po?asi nehajo totalno gabit pa grejo in kupijo "crybaby" Ronalda :wacko:

Tako da mi verjetno ni treba posebej razlagat kak?no zadovoljstvo mi predstavlja vsak njihov poraz :D

Imajo pa zelo posre?en nadimek "beli balet"......last time I checked balet was gay! :hohoho::hohoho::jezicek:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

fantje dejmo se enkrat organizirat pa vas peljem na najboljse cevape na svetu (sicer se bomo vozili 980km ampak kaj je to za cevape :) )

Labi od kdaj je pa do Postojne (minutka) 980km!? :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ali vas pogled na nesrečo kaj spametuje?
Napisano

?e bi jaz razmi?ljal ko direktor policije, bi dal kontrole na ceste - dosledno! to je edini na?in preventive in kaznovanja, ne pa da policija v glavnem poro?ila pi?e za zavarovalnico.

Naj polovijo barabe ko je ?as, tudi mene ?e bom divjak. :dudek:

Kaj pa ?e nima? koga dat na cesto, kaj pa potem?

Potem pa rata to kar zadnje ?ase berete v medijih....get used to it! :(<_<

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Kar se dodatnih kvalifikacij ti?e dajem na?im fantom tam nekje 30-35% mo?nosti za napredovanje.

Najpomembneje bo izvle?i remi oz. minimalen poraz v rusiji, potem pa je doma vse mogo?e!

Glavno je da grizejo in dajo 110% na igri??u, pa jim nih?e ni? nebo o?ital...tudi ?e izgubijo! :rispekt:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Najnovej?i vic:

Na vseh mejnih prehodih iz Hrva?ke v Slovenijo menjajo napise EU z Dobrodo?li v de?elo nogometa, v kontra smeri pa Nogometa tu ne igramo.

:harhar:

Jst ?e nebi odpiral ?ampanjca! :zvizga:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.